-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 wow gametime yazmayı unutmussun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 çabukstarcitizen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 3.9'un performansını beğenmedim bu arada. FPS 3.8'den daha düşük, yeni buglar türemiş pek tabii ki. Lakin FPS combat biraz daha stabil sanırım. ilk defa FPS combat görevi deneyebildim. Önceden asansör çalışmıyodu, rifle silahın kayboluyodu, düşmana ateş ediyodun, ölmüyodu, ama sen ne olduğunu anlamadan ölüyodun falan. bu sefer baya öldürebildim, son 2 düşman kala haritadan düştüm ama hdfsjghvm 3.9.1 beklicem devamı için. ama yeni gelen açlık susuzluk o2 sistemlerinde falan bi buga rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Esperia Prowler çok güzelmiş harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 bu adamlar hala gemi çıkarıp para topluyor mu . şaşırdım gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 (düzenlendi) hala derken... Mayıs 20, 2020 Raze tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 çok sorgulamaya gerek yok okült tarikat gibi bir şey asbdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 ya sıkıntı ne biliyo musun, flight mekanikleri oturdu oyunda, gemiler sorunsuz çalışıyor. e gezegenlere inme kalkma falan da var. ses efektleri falan da pek hoş, e nalet olsun ki gemileri kullanması pek keyifli dolayısıyla. Şöyle ortalamanın üstü bi sistemi olup da parasal açıdan ferah olan bi şahıs, dolayısıyla yeni çıkan gemileri alıp kullanabilir ve bundan keyif de alır. o 2019'daki coşma sanırım o yüzdendir, yeni flight mekanikleri gelmişti o yılda. yani şu an "arkadaş ben böle değişik değişik uzay gemileri kullanmak istiyorum, gezegenlere gidip dolaşmak istiyorum" diyosan al oyna, oyun o kadarını sorunsuz sunuyor ahahah Train Simulator'ün bütün paketleriyle beraber 3000 tl olması gibi bi şey şu an bu durum. Meraklısına gerekli içeriği sunuyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 (düzenlendi) ben bi şans daha vermeyi düşünüyorum en ucuzundan bi gemi alıp. gerçi bilmiyorum artık sistem kaldırır mı. düşük de olsa oynayabiliyordum kasa kasa eskiden. şu anki ekran kartım da yoktu o zaman. 1050ti fx8300 :( 8gb ram var. trial ya da referans falan bir şeyler oluyor mu almadan denemek için? Mayıs 20, 2020 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 (düzenlendi) @sylvanas bende gtx970 var oynanıyor, 50-60 fps de alıyosun. yeni gelen zonelarda 15-30 arasına düşüyor ama. Bi de şu an 3.9 versiyonu, şans vermek için en kötü zaman abi. 3.8'deki stabilizasyonun %5'i falan kaldı sdfg 3.9.1 ya da.2'yi falan beklemek lazım. hatta en temizi, 4.0'ı bekle, indirim falan da yaparlar bence üüü 4.0 launch selebrasyonu gogo diye. epeydir de herkese açmadılar sunucuları. bi free for all eventi de çakarlar gibime geliyor. 4.0'a kadar baya bi showreel yapacak hale gelmiş olur çünkü oyun. Varolan Stanton System'ini tamamladılar, gezegenler-uydular-şehirler vs. eklendi. mantıklı olan polish basıp 4.0'a hazır etmek. Lakin hayaller-gerçekler dünyasında, gerçekler 4.0'a kadar 10 yeni gemi şeklinde de olabilir ahasdf edit: trial kodu yok ama referans kodu var, benimki STAR-NPKJ-HBZ4 bunu girerek oyunu alırsan ikimize de bi şey veriyodu da ne veriyo şimdi bilmiyorum credit falan veriyor sanırım. Mayıs 20, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 (düzenlendi) https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/17599-Invictus-Launch-Week-Guide Bu free fly week'e herkes katılabiliyorsa deneyebilirsin. Referral kodumu da atayım belki seni de zehirler ileride:D STAR-WN9D-PW6Z Edit:Sende varmış galiba hesap. Başka gören olursa artık 30k hatalarıyla ilgili şöyle bir yazı yazmışlar https://robertsspaceindustries.com/spectrum/community/SC/forum/50259/thread/server-issues-30k/3034939 Mayıs 20, 2020 Tridz tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 8 saat önce, Xenocide dedi ki: @sylvanas bende gtx970 var oynanıyor, 50-60 fps de alıyosun. yeni gelen zonelarda 15-30 arasına düşüyor ama. Vay Arkadaş ben neyi yanlış yapıyorum? Ryzen5 2600/RX5700/16GB Ram sistemim. Geçen bir girip bakayım dedim 10-15FPS görünce kapattım. Ayarları ne yapmak lazım? Ya da nereye girmek, nerden başlamak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 free fly week'e girebiliyor mu herkes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 (düzenlendi) 8 saat önce, Tridz dedi ki: https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/17599-Invictus-Launch-Week-Guide Bu free fly week'e herkes katılabiliyorsa deneyebilirsin. Referral kodumu da atayım belki seni de zehirler ileride:D STAR-WN9D-PW6Z Edit:Sende varmış galiba hesap. Başka gören olursa artık bu kodla kayit oldum. bana da referral code verdi, bilmiyorum belki ustteki bir kac kez kullaniliyordur. STAR-H6WT-7SFW soyle yazdi: All you need to do is sign up for an account, download the game, and you’re set to play for free for the duration of the event. herkese beles herhalde. Mayıs 20, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Oyun hesabına sahip herkes giriyormuş bu hafta evet. Oyun hesabı nasıl olacak sayfasından kayıt olup indirmemiz yetiyor mu????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 yetiyor. suraya da referral kodunu yukle: https://gorefer.me/randomizer/STAR#button Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Hallettim tşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 ben de hesap açtım, v3.9 kaç gb yer istiyo? bir hafta deneyebileceğiz galiba şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 15gb başladı 9gb kaldı sonra bir şey çıkarsa bilmiyorum bekliyorum, hangi gemiyi verecek acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 ben play now dediğimde iki packten birini seçebileceğim bi yere yönlendiriliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 22'sinde basliyor free play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 8 dakika önce, sylvanas dedi ki: ben play now dediğimde iki packten birini seçebileceğim bi yere yönlendiriliyorum. Hesap aç login ol, sol yukarda APPS ye gir görcen orda zaten oyunun launcher'i indir ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 14 dakika önce, Sturgian dedi ki: 15gb başladı 9gb kaldı sonra bir şey çıkarsa bilmiyorum bekliyorum, hangi gemiyi verecek acep sen yanlis anlamissin, gemi vermiyor. gemi fuari gibi bir event bu. (EXPO) her gun yeni gemi denetiyor gibi bir sey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Yok anladım hangi gemiyi denetirler demek istemiştim bolca varmış iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar