eregorn Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 bende diyorum yüklemiyor mu? video arada donuyormuş
Tridz Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 var mı patiden reclaimerı olan kardeşimiz?
xunn Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Tridz said: var mı patiden reclaimerı olan kardeşimiz? Yok sanırım. Oyun cıkınca kesin alırız ama. Nostromo baya baya o geminin tasarımı, içi baya tatlı. Dışı zaten gaddar.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 marsa hallenen robotik örümcek görüyorum ben.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 böyle tasarımlar aşırı hoşuma gidiyo ya
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 arcane said: namaz kilan robot? push up yapan uzayli jaeger
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 jaeger dı demi o robotların adı pacific rim job taki sdfs
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 push up yapan uzaylı mutant jaeger peşimi bırak dersiniz peşinizden gelirken sdfsdfs
akirafes Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Bu evrende gemi patlarsa eve online da ki gibi gidiyor mu? Hayır millet bu kadar para veriyor gemilere merak ettim.
Bright Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Gitmiyor gemiler, insurance(sigorta) cooldown'una giriyor. Gemi ne kadar büyükse sigortadan geri alması o kadar uzun sürüyor. https://www.youtube.com/watch?v=WCnYoFNtqnY Reclaimer'daki crew pozisyonları: Pilot x1 Crane Operator x1 Tractor Beam Operator x2 Shredder Operator x1 Drone Operator x2 Remote Turret Operator x3 Manned Turret Operator x1 Scanning Station Operator x1-4 Max: 12-15 Skeleton crew: 4-5(Pilot + Crane + Tractor Beam + Shredder) Reclaimer'ın içindeki asansör de 5 kat: https://puu.sh/zIlu7/eb7f6c82c7.jpg
Phyx Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 insan erekte oluyor https://streamable.com/89sn4
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 hala ısrarla söylüyorum. gemi hareketleri fazla akıcı. dev gibi gemi kuş tüyü gibi hareket ediyor. o nasıl iniştir öyle.
Bright Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Kuş tüyü gibi falan hareket etmiyor, büyük gemi gayet çöp kamyonu gibi hareket ediyor. Büyük gemi kullanmamışsın sen.
axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Thrusterları daha bi görsel hale getirseler o inertiadan etkilenmiyormuş hissi azalır aslında.
Bright Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Kullanırken yok abi öyle bi his. Ben Cutlass gibi ufak/orta boyutlu gemiyle bile atmosfere son hız girip dik açıyla yere inerken 10 km yükseklikte frene başlıyorum, anca o zaman inebilecek kadar yavaşlayabiliyorum. Starfarer gibi Cutlass'tan daha büyük orta/büyük boyutlu bir gemiyle millet 15-17 km yükseklikte fren yapmaya başlıyor atmosfere son hız girdikten sonra ki atmosferin max. yüksekliği zaten 26 km falan. Reclaimer'la atmosfere son hız, yere dik açıyla girsen direk çakılırsın, duramazsın. Şu gifte o pilot, o inişi gerçekleştirirken sürekli reverse thrust veriyor, yoksa yavaşlayamaz yeterince. Gemilerin hareket değerleri mevcut ayrıca 3rd party db'de: Reclaimer Buccaneer Şu değerlere bakıldığında en kıvrak fighterlardan biri olan Buccaneer'e göre durması neredeyse 4 kat uzun sürüyor Reclaimer'ın (2.68 s vs. 10.3 s). Pitch/Roll/Yaw velocity'leri de 7-8 kat daha yavaş.
xunn Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Xenocide said: hala ısrarla söylüyorum. gemi hareketleri fazla akıcı. dev gibi gemi kuş tüyü gibi hareket ediyor. o nasıl iniştir öyle. Büyük gemiler tam bir kanser abi ne yaptın. Kagnı gibiler. Benim oyunla ilgili en büyük sıkıntım her zaman küçük gemi büyük gemiyi sürtügü yapıyor. Asla korkmuyorsun senden 2 class gemiden. Hani aquila var bende full crew'lu sürsek bile tek fighter gelip patlatır rahat, o çok sinir bozucu. Turretların manası yok an itibariyle hem kullanısları çok kötü hem damageları düşük baya tatsız.
Öne çıkan mesajlar