Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Citizen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tridz said:

var mı patiden reclaimerı olan kardeşimiz?

Yok sanırım. Oyun cıkınca kesin alırız ama. Nostromo baya baya o geminin tasarımı, içi baya tatlı. Dışı zaten gaddar.
Mesaj tarihi:
Gitmiyor gemiler, insurance(sigorta) cooldown'una giriyor. Gemi ne kadar büyükse sigortadan geri alması o kadar uzun sürüyor.

https://www.youtube.com/watch?v=WCnYoFNtqnY

Reclaimer'daki crew pozisyonları:
Pilot x1
Crane Operator x1
Tractor Beam Operator x2
Shredder Operator x1
Drone Operator x2
Remote Turret Operator x3
Manned Turret Operator x1
Scanning Station Operator x1-4
Max: 12-15

Skeleton crew: 4-5(Pilot + Crane + Tractor Beam + Shredder)

Reclaimer'ın içindeki asansör de 5 kat:
https://puu.sh/zIlu7/eb7f6c82c7.jpg
Mesaj tarihi:
Kullanırken yok abi öyle bi his. Ben Cutlass gibi ufak/orta boyutlu gemiyle bile atmosfere son hız girip dik açıyla yere inerken 10 km yükseklikte frene başlıyorum, anca o zaman inebilecek kadar yavaşlayabiliyorum. Starfarer gibi Cutlass'tan daha büyük orta/büyük boyutlu bir gemiyle millet 15-17 km yükseklikte fren yapmaya başlıyor atmosfere son hız girdikten sonra ki atmosferin max. yüksekliği zaten 26 km falan.

Reclaimer'la atmosfere son hız, yere dik açıyla girsen direk çakılırsın, duramazsın.

Şu gifte o pilot, o inişi gerçekleştirirken sürekli reverse thrust veriyor, yoksa yavaşlayamaz yeterince.

Gemilerin hareket değerleri mevcut ayrıca 3rd party db'de:
Reclaimer
Buccaneer

Şu değerlere bakıldığında en kıvrak fighterlardan biri olan Buccaneer'e göre durması neredeyse 4 kat uzun sürüyor Reclaimer'ın (2.68 s vs. 10.3 s). Pitch/Roll/Yaw velocity'leri de 7-8 kat daha yavaş.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

hala ısrarla söylüyorum. gemi hareketleri fazla akıcı. dev gibi gemi kuş tüyü gibi hareket ediyor. o nasıl iniştir öyle.

Büyük gemiler tam bir kanser abi ne yaptın. Kagnı gibiler. Benim oyunla ilgili en büyük sıkıntım her zaman küçük gemi büyük gemiyi sürtügü yapıyor. Asla korkmuyorsun senden 2 class gemiden. Hani aquila var bende full crew'lu sürsek bile tek fighter gelip patlatır rahat, o çok sinir bozucu. Turretların manası yok an itibariyle hem kullanısları çok kötü hem damageları düşük baya tatsız.
  • Yeni Oluştur...