eregorn Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 bende diyorum yüklemiyor mu? video arada donuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Aegis Reclaimer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 oha aşağıdaki insanı sonradan farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 var mı patiden reclaimerı olan kardeşimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 https://i.imgur.com/XzeD2eo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Oooo kesin yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Tridz said: var mı patiden reclaimerı olan kardeşimiz? Yok sanırım. Oyun cıkınca kesin alırız ama. Nostromo baya baya o geminin tasarımı, içi baya tatlı. Dışı zaten gaddar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Şu çıtayı aşamıyorlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 baba bi tur gezdirirsin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 namaz kilan robot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 marsa hallenen robotik örümcek görüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 böyle tasarımlar aşırı hoşuma gidiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 arcane said: namaz kilan robot? push up yapan uzayli jaeger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 jaeger dı demi o robotların adı pacific rim job taki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 push up yapan uzaylı mutant jaeger peşimi bırak dersiniz peşinizden gelirken sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Abi benim Constellation'ı bi kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Bu evrende gemi patlarsa eve online da ki gibi gidiyor mu? Hayır millet bu kadar para veriyor gemilere merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Gitmiyor gemiler, insurance(sigorta) cooldown'una giriyor. Gemi ne kadar büyükse sigortadan geri alması o kadar uzun sürüyor. https://www.youtube.com/watch?v=WCnYoFNtqnY Reclaimer'daki crew pozisyonları: Pilot x1 Crane Operator x1 Tractor Beam Operator x2 Shredder Operator x1 Drone Operator x2 Remote Turret Operator x3 Manned Turret Operator x1 Scanning Station Operator x1-4 Max: 12-15 Skeleton crew: 4-5(Pilot + Crane + Tractor Beam + Shredder) Reclaimer'ın içindeki asansör de 5 kat: https://puu.sh/zIlu7/eb7f6c82c7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 insan erekte oluyor https://streamable.com/89sn4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 hala ısrarla söylüyorum. gemi hareketleri fazla akıcı. dev gibi gemi kuş tüyü gibi hareket ediyor. o nasıl iniştir öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Kuş tüyü gibi falan hareket etmiyor, büyük gemi gayet çöp kamyonu gibi hareket ediyor. Büyük gemi kullanmamışsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Thrusterları daha bi görsel hale getirseler o inertiadan etkilenmiyormuş hissi azalır aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Kullanırken yok abi öyle bi his. Ben Cutlass gibi ufak/orta boyutlu gemiyle bile atmosfere son hız girip dik açıyla yere inerken 10 km yükseklikte frene başlıyorum, anca o zaman inebilecek kadar yavaşlayabiliyorum. Starfarer gibi Cutlass'tan daha büyük orta/büyük boyutlu bir gemiyle millet 15-17 km yükseklikte fren yapmaya başlıyor atmosfere son hız girdikten sonra ki atmosferin max. yüksekliği zaten 26 km falan. Reclaimer'la atmosfere son hız, yere dik açıyla girsen direk çakılırsın, duramazsın. Şu gifte o pilot, o inişi gerçekleştirirken sürekli reverse thrust veriyor, yoksa yavaşlayamaz yeterince. Gemilerin hareket değerleri mevcut ayrıca 3rd party db'de: Reclaimer Buccaneer Şu değerlere bakıldığında en kıvrak fighterlardan biri olan Buccaneer'e göre durması neredeyse 4 kat uzun sürüyor Reclaimer'ın (2.68 s vs. 10.3 s). Pitch/Roll/Yaw velocity'leri de 7-8 kat daha yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Xenocide said: hala ısrarla söylüyorum. gemi hareketleri fazla akıcı. dev gibi gemi kuş tüyü gibi hareket ediyor. o nasıl iniştir öyle. Büyük gemiler tam bir kanser abi ne yaptın. Kagnı gibiler. Benim oyunla ilgili en büyük sıkıntım her zaman küçük gemi büyük gemiyi sürtügü yapıyor. Asla korkmuyorsun senden 2 class gemiden. Hani aquila var bende full crew'lu sürsek bile tek fighter gelip patlatır rahat, o çok sinir bozucu. Turretların manası yok an itibariyle hem kullanısları çok kötü hem damageları düşük baya tatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar