Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Soyle bi iki dakika girdim, crusader o kadar kotu degil. Very high denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 bende hangarda iken 60 fps ama Crusader'da 5 fps gecmedi yataktan kalkamadim o derece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 hadi biraz yorum yapın, yüklemeye değer mi? öncekilere nazaran akıcılık var mı bi miktar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Abi var, 2.6'dan daha iyi performans alıyorum ben. Ama füksü çok daha kötü alıyor. Henüz adam gibi optimize etmedikleri için aşırı fark ediyor pc'den pc'ye sanırım, şans mevzusu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 anlamadigim bir sorun var. hangarda ve freeflight moda(singleplay) oyun canavar gibi akici ama online moda iken 5 fps gecmiyor. isin garibi ekran karti islem yogunlugu %5 gecmiyor. yani online moda iken oyun ekran kartini kullanmiyor. SC forumuna da yazdim; netcode yuzunden dediler bence sacma netcode un GPUnun calismasi engeler mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Engelliyor ya, GPU çalışma yüzdesi düşükse tamamen oyundan. Feci RAM tüketiyor oyun, 8.5GB gördüm birkaç saat oynadıktan sonra. Bu da gene oyundan, ileride azalacaktır. FPS counterı açmadım abi, ignorance is bliss dsfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 xunn said: Abi var, 2.6'dan daha iyi performans alıyorum ben. Ama füksü çok daha kötü alıyor. Henüz adam gibi optimize etmedikleri için aşırı fark ediyor pc'den pc'ye sanırım, şans mevzusu biraz. Bana da 2.6 dan daha iyi gelmisti ama gpu lar arasi ucurum var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Abi net 1-2 aya ihtiyacı var 3.0'ın, şu an da keyifli ama smooth akması için optimize edilmesi lazım. Etsinler bence, progress'i delayler ama önemli insanların yapabildiklerini görmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 biri twitchte yayın yapıyodu bugün 9-10 fps ile :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 ya gecen sene 2013 model laptopumla arena commander ıyı kotu oynuodum sımdı yenı laptop var on board ekran kartlı butun oyunları eskısıne gore daha ıyı calıstırıo bu AMA arena commanderda FPS 1 falan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Abi gündüz gayet iyi performans aldım, gece girdim sanırım herkesin downloadu yeni bitmiş falan bi abandılar oynayamadım 3 saat falan öyle yükleniyolar. Bence şöyle 1 ay sonra ortalık sakinleşince tadı çıkar, oynanmıyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 https://robertsspaceindustries.com/spectrum/community/SC/forum/1/thread/star-citizen-alpha-3-0-performance-tidbits Kısaca: sorunu biliyoruz çözcez rahat olun panpalar, serverın ağzını kırdınız maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Daha çok biz 3 hafta tatile çıkıyoruz, bişi beklemeyin olmuş sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 bi hevesle kargo pick up için ayın birine indim, zevkten kudurdum resmen ama benim mustang kargo almıyormuş, add on lazımmış sanırım pff makineyi değiştirmem lazım edit: avenger aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 ben de bugünleri düşünerek cutlass black almıştım çok iyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=kdXwNNjx14Y @Lopeth Avenger'ın eski modeli mi duruyor yenisini koymuşlar mı? veya şöyle sorim: 2 seater mı (yeni) 1 seater mı(eski)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 tek avenger titan aldım, 20 dolares verdim mustangin üzerine şimdi mustang + avenger ım mı var? ikisini de görüyorum listede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 ben hearled'ı istiyorum. böyle retro ucak gibin gözüküken gemileri çok sevkiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 herald drag racer tier bişi yalnız, manevra falan yapamıyor pek sdfsd Atmosferde büyük gemilerin momentum kazanmaları hoş olmuş Bir de 30 fpsnin üstünde alsam daha fazla eğlenecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 bu fpsler düşük ayarlarda da mı böyle berbat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 ayarla ilgili değil serverla ilgili bazen 5 10 fps geliyor bana bazen 60+ sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 ms'in fps ile alakası var mıydı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 netcode ile ilgili sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Saçma sapan memory yiyor oyun ya, ondan da fps düşük oluyor. 32GB falan gerekiyor RAM + virtual memory. Mümkünse SSD'ye koyun pagefile'ı ve OS controlled ayarlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 geek'lerin jet fadılı bu oyunun yapımcısı, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar