Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ama iş arayanlar daha da fazlaymış... 1 ay oldu hala iş arıyorum. kariyer.net de ankarada istanbuldan daha az iş ilanı var ama ankarada daha rahat iş bulunuyordu resmen. pis istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 hangi sektör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bak bak çakal mortis'e bak akbaba gibi atladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bende kardesim icin is ariyorum bulamiyoruz ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 sektör yazılım. hoş gerçi ben zorluyorum biraz illa c# filan olacak diye, diğer dillere de yönelsem bişeyler çıkardı elbet... ama yok ya ankarada aynı anda istifa ettiğim arkadaş 1 hafta sonra buldu işi. olmaz olsun istanbulun arz-talep çılgınlığı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 abi o kariyer net çok yalan orta ölçekli işletmeyse git direk firmanın insan kaynaklarıyla görüş daha kurumsal büyük bi yerse zaten ik sitesi hayvan gibi oluyor haziran'da mezun olup kafayı yediler kariyer net secretcv falan depresyon sitesi adeta alayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 köyüne geri dön ankaraya okyanus gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Ankara'yla İstanbul'un iş ilan sayısını karşılaştırıp iki şehir arasındaki nüfus farkına falan hiç bakmadan ist.de daha fazla ilan var demek ki daha çok iş imkanı var diye çıkarımda bulunuyorsan normal bulamaman :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 salla o siteleri, şirketleri belirle, hepsinin ik sına cv ni at. ben sizinle çalışmak istiyorum vs vs de. böle şansın daha yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Ben sürekli o sitelerden iş bulmaya çalışıyorum bi haftadır. Ama benimkisi üniversite öğrencisinin okurken aynı anda çalışabileceği işler. part-time falan yani. bende mi bulamam o sitelerden? ne olursa çalışıcam resmen ama hiçbiri dönmüyor ya:( dışarı çıkıp direk başvursam mağazalara daha iyi belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 o siteleri salla diyosunuz da çoğu şirketin ik'sı kariyer.net gibi siteleri kullanıyor gene ilan için. en basitinden bkz: sabancı.com.tr hatta bir bankanın kendi ik ilan sitesi vardı ordaki bütün detaylı formu doldurdum görüşmeye çağırdılar gittim bi de ne göreyim "kariyer.net den bulduk sizi" dediler bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ayıb etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 askerlik yapıldı işaretleyin ve görün direk buluyolar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 kariyer.net falan bi garip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 tanış şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 cv güncelle butonu işe yarıyormuş diye duydum ama benden size tüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yazılımcı olup nası iş bulamıyorsun ya resmen havada kapıyorlar ben kariyer'e cv verdiğime pişman olmuştum. zırt pırt değişik değişik şirketler arıyordu gelin görüşelim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 kullanıo şirketler abi hepsi kullanıoda şöyle oluyor o koca memeli ik cı ayşe ile uzun boylu yakışıklı ik cı cem konuşurlar : A: Cem bugün napalım? C: Bilmem, eski ik stratejimizi yeni isimler ekleyerek değişikmiş gibi sunucak bi rapor hazırlayabiliriz. A: yok yok o çok sıkıcı, şey yapalım ya kariyer.net'e ilan çıkalım. C: tamam, sektöründe lider firma falan deriz. Bu. Dostlar alışverişte görsün, biz çalışan bir departmanız hesabı. Ha cv ni atarsan, kazara ikcıların "challange accepted" moduna girme ihtimalleri var. En bomba harekette patronun mailini bulup atmak, o direk like a boss zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 C# ile zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 en iyisi c-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bulup gelseydin keşke sdlşfhkşsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Oce4n said: sektör yazılım. hoş gerçi ben zorluyorum biraz illa c# filan olacak diye, diğer dillere de yönelsem bişeyler çıkardı elbet... ama yok ya ankarada aynı anda istifa ettiğim arkadaş 1 hafta sonra buldu işi. olmaz olsun istanbulun arz-talep çılgınlığı. :( Bana bi özel mesaj sallasana Ocean CV beklediklerin vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 allah kimseyi kariyer.net'e muhtaç etmesin. şahsen en az 6 ay iş bulamayacak duruma gelmeden kariyer.net üyeliği açmamayı düşünüyorum. arkadaşların profiline falan bakıyorum hesaplarından, mühendis adama garsonluk teklifi falan geliyor, DALGA MI GEÇİYORSUNUZ demek istiyorum ama diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 is bulamayanlari toplayip, is kurucam artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Oce4n said: pis istanbul. quote'in aklıma şunu getir de bir an, ahahahah lol bu arada. http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/598827_10151265888609468_1728503990_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar