Uzun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Pek ahım şahım bir şey değil ama genede yazmak istedim. İlk android programımızın beta sürümünü bitirdik ve google play e koyduk. Denerseniz sevinirim. Google Play - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 İyi güzel de ne işe yarıcak :) Öylesine mi yaptınız , bakalım noluyor diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Selam, çok alakasız olabilir ama bir şey ayrı yazılır, hatta onu ikramiye kazanamadınız olarak değiştirebilirsiniz. bi de renkler biraz itti beni. öyle işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 rEsPeCt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 fikir iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 screen shotlarda Şans yazacağına Sanş yazıyo menüde. Sağda eklenin altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Hayırlı olsun. Neden "pro"? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Bide direk ordan oynayabilinse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 http://i.imgur.com/ZpOlg.jpg şu yazıyı görünce bi an kendimi 97 yılına geri dönmüş gibi hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 fikir cok iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 gereksiz abi açık ve net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nuzu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Fikir, sayısal loto oynayan insanlar için çok güzel. Zaten beta olarak yapmışsınız. Bir programın betasına göre uygulamanız ne iyi nede kötü. Birkaç ek özellik yapıp, tasarımıda şık yaptığınızda bence güzel bir uygulama olacak. İyi şanslar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 uzun ya da tersten nuzu.. kendine olumlu yorumlar falan çok iyi kafalar. pis pis böyle devam et. aferin evladım. hep bunlar tesadüf tabii; http://forum.paticik.com/read.php?5,6235877,6237803#msg-6237803 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Ahah valla nicki görünce aynı Ractamaniusun dediğini düşündüm, Yazayım dedim , sonra vazgeçtim, Kişilik bölünmesi yaşıyorsa ve böyle mutlu ise ,yazsın çizsin kendi kendine dedim. Sonra ya belki Uzun un sapık hayranı filandır ,her yerde takip ediyordur diye düşündüm.Uzunun günahını almayalım dedim. velhasıl yazmadım bir şey , acaba başka birileri yazar mı diye. Ractamanius yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 busted olmuş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Ractamainus said: uzun ya da tersten nuzu.. kendine olumlu yorumlar falan çok iyi kafalar. pis pis böyle devam et. aferin evladım. hep bunlar tesadüf tabii; http://forum.paticik.com/read.php?5,6235877,6237803#msg-6237803 başarısız girişimci ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Ractamainus said: uzun ya da tersten nuzu.. kendine olumlu yorumlar falan çok iyi kafalar. pis pis böyle devam et. aferin evladım. hep bunlar tesadüf tabii; http://forum.paticik.com/read.php?5,6235877,6237803#msg-6237803 huehueheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 abow napiyonuz olm adama sdfdsf gerci oda bile bile lades demis uuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Busted oldu :) Arada 1 atarım öyle konu yukarı çıksın diye.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Uzun said: Busted oldu :) Arada 1 atarım öyle konu yukarı çıksın diye.. :) çok sevimli bir mini çakalsın sen A-canım benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 haha hakkaten tam mini çakal çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ahaha mini cakal ne demek (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 cakal.zip gibi bisi heralde dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 tiksindim ben uzundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 abi busted olmıyacak gibi değilki. http://www.sinemadafilmizle.com/afis/sabaniye.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar