Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 içine o yüzden bade koyuyorlarmış demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 hüreyre paticik demekmiş ya. wehbi koyucam adını kızımın w ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Muhammed Lee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Azrail diye isim konuyosa iyiymiş bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Laraken said: Yurtdisinda olursam koyarim anca. Yoksa bi 10 sene sonra bade raki adiyla bankamatikten para bile cekemez bu ulkede. Ya da direk zemzem koyim hayati kurtulsun kizin. zemzem diye isim var gerçekten, geçen gazetede gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 arapca farsca isimler cok tiri vırı zaten. türk isimleri cok daha fantastik. kırılderili ismi gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Tonguç diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 arabistandan kuzey afrikadan gelen isimlerin yümüne dayar koteği tonguc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bedel demek olan erçin değil yalnız ecrin. temmuz da domuz demekti dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Rewendor said: Tonguç diyosun? Bogazici fizikte bir hoca var TONGUC RADOR daha ne istesin bi insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Erçin'de bi sıkıntı yok. Herkesin bi fiyatı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 hüreyre koyucam ben kızımın ismini o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 himmet akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 valla uzun zamandır kendi içinde tutarlı açıklama yapan ilk din adamı kendisi herhalde. Açık bir şekilde okuyorsunuz kuran-ı ama anlamıyorsunuz aptalsınız demiş işte. Dindar olup, kuran-ı kerim'den isim seçip gidip çocuğuna put anlamına gelen isim koyuyorsan ciddi sıkıntılar var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 insan evladına hüreyre dermi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Benim bebelerin isimler belli Recep, Tayyip, Erdoğan. En az 3 çocuk olayını da yerine getiriyorum hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Maximillian Zeus Lionheart olsun isim/soyisim olarak. ilerde lider olur hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 arthur güzel bir de bruce. bruce adında birisi loser olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Norak said: Maximillian Zeus Lionheart olsun isim/soyisim olarak. tyt deki cenk reyiz koymuştu bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 MESELA KÜLTİGİN NASIL http://img.webme.com/pic/g/gizliilimler/kul_tigin.jpg :D http://www.karikaturu.com/resimler/kultigin-abi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 aramızda ismi "rahmi" olan varsa 1 adım öne çıksın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 İrem Cursed heaven !!! Hell yeahhhh , grup ismi gibi adım var, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Cursed heaven dan ziyade benim anladığım, cennet kisvesinde olan ama aslında cennet olmayan demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 komşum kızına Rumeysa adını koymuş kuranda geçiyor diye, gidip de söylesem mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Feamer said: Cursed heaven dan ziyade benim anladığım, cennet kisvesinde olan ama aslında cennet olmayan demek Şurda2 dakka hayal kurdurmadın yafz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar