BonePART Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 savasmayın emri mi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bugün aldım bunu ya cok hosuma gitti hehe. ama 9. günde Grey the Hide isimli bi ayı tarafından 9 gnomeum birden telef edildi. yeniden basladım bakalım bu sefer neler olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Abi zaten oyunun butun amacı olup olup tekrar oynamak. Ben daha irondan oteye gidemedim ama işte belli bi noktadan sonra sıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 copper icin hangi derinlikte kazim varmı oyle bisi minecrafttaki gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 sanırsam copper ve coalda bi limit yok ama kural su coal her yerde cıkıyo copper taşta cıkıyo yane soilde cıkmıyo iron level 10 dan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 baaya zorluyor ya 6. kingdomumu yediler biraz önce daha armor silah yapamadan heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Grimnax said: baaya zorluyor ya 6. kingdomumu yediler biraz önce daha armor silah yapamadan heh abi şehrini duvarla kapamassan hiç sansın yok za ten başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ilk oynadıgımda icecek bir seyler bulmak beni daha cok zorluyordu combattan valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Yeni güncelleme gelmiş steam'de; ufak bişey Fixed Gnomes unclaiming their equipped items. Loading save games from 0.8.50 will have gnomes reclaim their equipment and cancel jobs trying to steal their clothes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 2 dk denedim aldım steamden hemen. destekleyin böyle oyunları. eskiden güzel oyun yapan firmaların hepsi kariyer kellerinin elinde piç oldu, artık dışı süslü içi boş oyunlar yapıyorlar. sevenleri gücenmesinler gidip son çıkan oh yeah i pwn everythingz 14'ü 10 dkda bitirme rekoru kırsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 2 haftada bir yeni versiyon çıkıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 baya dır oynamadım, o zaman steande yoktu o kadar oldu, çok şey değişti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 oha bu kadar eskimyimiş be... suyu nasıl şey ediyoruz, bir de raw stone edinemiyorum=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Arkadaşla "indirime girmiş alsak mı" diye konuşurken 2 dakika sonra başka birisi giftledi bana. Adam lordummuş haberim yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 suyu kuyu yap ve içki üretmen lazım, kaya içinde kayaya kadar kazman lazım... birde depo yerlerini iyi ayarlamak lazım, her kaynağa ayrı yapmak en iyi, sandıklı falan, yoksa çer çöp ile doluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bu arada priority olayı nasıl be, aşağıya basıyorum sayı artıyor. önemli olay için sayının yüksek mı olması gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 priority 1, 2 den öncelikli, en azından 1 saatlik tecrübem böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 valla ben 100 yaptım bir ikisini 1'le bir fark yaratmadı kafam karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 değişmediyse ve yanlış hatırlamıyorsam, 1 öncelikli olan ilk öncelikli olan, ilk onda çalışıyorlar ve ilk oraya depo falan yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 1 en önceliklidir. eğer priority 1 yapmana rağmen gnomelar orayı ignore ediyorsa bir engel vardır. boş yer yoktur, material eksiktir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Gnomoria 1.99$ http://blinkbundle.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Sufi said: 1 en önceliklidir. eğer priority 1 yapmana rağmen gnomelar orayı ignore ediyorsa bir engel vardır. boş yer yoktur, material eksiktir vs. bu arada şu var onu atlamamak lazım işlerinde her mesleğe göre bi sıralanışı var mesela farmerlarda atıyorum agriculture farm grove şeklinde isimleri pek hatırlamıyorumda agriculture direk komut olarak yaptırılan çiftçilik işleri farm farmların otomatik olarak bakımı grove da ağaç farmı sen groveun priority 1 yapsanda farda yada gricultureda iş var ona gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Meslekleri custom sınıflandırsan, belki o işi yapacak kişi atamamış da olabilirsin veya daha öncelikli olarak atanan mesleklerinde sonsuz bir döngü bir şey vardır. Bütün zamanlarını tükettiği için bu işe sıra gelmiyordur. Veya işin yapılması için gereken malzemeler yoktur veya yer yoktur veya ulaşım yoktur. Başka bir sorun aklıma gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 upladığım için kusura bakmayın steamde 15 lira ancak hala early access, daha önce dwarf fortress oynamaya çalışıp 1 saat sonra tek bir şey inşa edemeden bırakmış bir insanım, bu oyunu tavsiye eder misiniz? biraz survival bir oyun sanırım umarım dont starvedan daha fazla contenti vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar