Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 soru sormuşsun ama upladığın topic ne ergen bir topicmiş yorum yazmadan geçemedim. daha geçen sene, resmen liseli gibi kimin sipsisi daha büyük yarışı yapmış adamlar.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Aynen onu ben de fark ettim . Yeni mi açayım , yoksa sorayım gitsin mi diye de düşünmedim değil :)
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Pijo said: this kesinlikle tavsiye ediyorum ya.
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 elektrikli taş ocak değil, onun adına hüdaverdi denir.
Pijo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 dokunmayin, metal masa ile kullanmayin, 2dk icide acip, isinizi bitirip kapayin bi sorun yasamazsiniz. cok isininca teli eriyip yanmaya ve kivilcimlar cikarmaya basliyor. teli tekrar baglayabilirsiniz. bulabileceginiz yer kapali carsidan cikinca, arka sokaktaki elektrili ivir zivir satan dukkanlar.
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Bir gün arkadaşınız eve nargile getirir de köz yapmak için bir teçhizat bulamazsanız deodorant ve çakmak ile kısa sürede işinizi görebilirsiniz.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 BonePART said: Astronom said: Arkadaşın linklediği nargileden var bende süs gibi duruyor küçük birşey ama çok kullanışlı :) Fazla aroma gerekmiyor bendekinin aroma koyulan kısmı daha küçük dışarıda içtiğim nargileden bile iyi oluyor. Büyükte var kullanmıyorum az kullanıldığından mıdır nedir tadı bozuyor toprakımsı bi tad geliyor yakması bi dert falan bu ufakları öneririm. Aroma dediğinin tünün olduğunu ümit ediyorum. Tütüne aroma diyerek nargile konusundaki bilginide yorumladım. O nargileden bi bok olmaz. Ufacık lüleyle 15 dakkada tütün yanar. Kömür çekersin 1 saat. bilgini de, de nin ayrı yazılması lazım ayrıca paragrafta 2 tane negatif tümleç var türkçede aynı cümle 2 negatiflik yüklemli özne olmaz
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Sana bir atasözümüzle cevap veriyorum. Boş bakkal taşak tartar. Gramer nazilikle karma whoreluk yapma olayı çok eski kalmadı mı ya? Madalyalarınızı toplayıp duvarınıza asmadınız mı? forgiver said: BonePART said: Astronom said: Arkadaşın linklediği nargileden var bende süs gibi duruyor küçük birşey ama çok kullanışlı :) Fazla aroma gerekmiyor bendekinin aroma koyulan kısmı daha küçük dışarıda içtiğim nargileden bile iyi oluyor. Büyükte var kullanmıyorum az kullanıldığından mıdır nedir tadı bozuyor toprakımsı bi tad geliyor yakması bi dert falan bu ufakları öneririm. Aroma dediğinin tünün olduğunu ümit ediyorum. Tütüne aroma diyerek nargile konusundaki bilginide yorumladım. O nargileden bi bok olmaz. Ufacık lüleyle 15 dakkada tütün yanar. Kömür çekersin 1 saat. bilgini de, de nin ayrı yazılması lazım ayrıca paragrafta 2 tane negatif tümleç var türkçede aynı cümle 2 negatiflik yüklemli özne olmaz
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 söylecek şeyi kalmayan, bilgisiyle ezilen de da lara takılmaya başlıyor forumda asdojasdıjsd sistematik direkt.
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bu sayfadan direkt kan çıkar demedi demeyin.
Öne çıkan mesajlar