Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 barbu said: fena bölüm değildi ama sonu çok iyiydi. lotr alıntısı :D alıntı yaptıgının fakrında msın diyene kadar ciddi ciddi koydular sandım o sözleri yıl 2013 hala lotr repliklerini ezbere bilmen ciddi ciddi düşündürdü beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 çok bariz bir replikti ama o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Memphis7 said: barbu said: fena bölüm değildi ama sonu çok iyiydi. lotr alıntısı :D alıntı yaptıgının fakrında msın diyene kadar ciddi ciddi koydular sandım o sözleri yıl 2013 hala lotr repliklerini ezbere bilmen ciddi ciddi düşündürdü beni 20 yıl sonra da bilinecek o kadar acik alıntılar. Ona reddedemeyecegi bir teklif sunacağım gibi. Ama yıl 2013 teması artık devasta degil. Hele yanlış kullanımda daha da körü oluyor. Ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Bahsi geçen 2 repliğin aynı konuda geçmesi talihsizlik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 replik olayinda bende tam yüz eksitiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ulan ta 5. sayfaya düşmüş hemen kurtaralım. yine atraksiyonlu bi bölümdü. 3. sınavı bakalım nasıl çözecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Eski keyfi yok artık :) ama izliyoruz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 eski tadı olmadığı spoiler ihtiyacı kalmamasından belli arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Bu sezon şeytanları chenneme kapatırlar gelecek sezonda melekleri kapatırlar. Sonraki sezon vampirleri kapatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Of Sam of umarım bu iş bitince sende gidersin. 22 Kurtardıklarını öldürecekmiş. Bu yüzdende Sam efendi Crowley ile anlaşıcakmış. Tam gerizekalı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Demon açılımı oldu bu bölüm :P Akil insanlarını da yolladılar mı tam aynıyız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Cehennemi de Cenneti de kapasınlar sora bütün ölüler dünyada kalsın. Bir daha ki sezonda dizi Walking Dead ile birleşsin hatta direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 7 sezon izledim diye izliyorum valla. cross road summon yapmayı bile akıl edemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Dean god cikacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Ren said: 7 sezon izledim diye izliyorum valla. cross road summon yapmayı bile akıl edemiyorlar. o olayı kaldırmıştı sanırım crowley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 çok bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 yeni sezon iyi olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 abi çok kötüydü sıktı şu muhabbetleri gerçekten çok sıktı. arrow ne güzel bitti bunlar sıçtı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 peh sıçmışlardı sezon finaliyle sıvadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ben beğendim. metronom biraz saçma gelişti ama beğendim. arada mantık hataları da oldu ama yine de beğendim. sezon bitişi denecek kadar olay oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Hastasiyiz bitmesin dizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Bu ne la Ya tamam Turkcell Süperlig Sam hiç ölmesiiin ammaaa baydı be artık, Crowley tam imana gelecek cehennemin kapıları kapanacak hadi vazgeçelim. Kaldı ki, bu kardeşler defaatle cehenneme filan gitti geldi, Sam ölseydi ve daha sonra Dean onu hayata geri döndürmenin bir yolunu bulsaydı on numara olurdu, şu haliyle ne anladım ben bu sezondan Tek hoşuma giden tarafı Carry on my wayward son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Böyle yapmasalardi keske. Merak icinde birakan bir sezon finali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Yahu biraz gelişme Koskoca 1 sezon sadece melekler cennetten düştü. Şimdi şeytanların eli daha güçlü. Gelecek sezon meteron ne ayak? Melekler ne olacak? Vs gibi sorularla gelecek sezon belki bizi daha iyi bir sezon bekliyor olacak. Fakat koskoca bir sezon finalini alakasız boş izlemişiz. Neyse en azından gelecek sezon iyi olma ihtimali arttı. Fakat şu saatten sonra hiç inanmıyorum. Sadece finale kafa yorcaklar hep bir sora ki sezona sorular bırakacaklar diziyi kurutabilecekleri kadar kurutacaklar reytingler sıfıra inene kadar. Bence böyle olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bütün sezon uraştıkları şeyi yapmamaları böyle olmadı yani. Sam öleydi cennete gideydi sonra geri aşağı düşeydi fln. Hani o kadar trial draması döndü döndü sora hiç bir şey olmadı. ama meleklerin düşmesini güzel yapmışlar. Gerçi geçen sezona göre baya toparladılar yani her türlü. İnsanın bi beklentisi olmayınca kötü gelmiyo bölüm asdf Arrow'un finali daha güzeldi ama her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar