Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 8x1 izledim. verebildiğim tepki: hmm bir de crowley o prophetin kaçtığı yerde neden sam ile deanin arabaya parmak şıklatmayla gidemiyor king of hellden arabayla kaçılır mı abi mantığa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 carry on my wayward son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 fena başlamadı ya yeni sezon. cass öldü diyorlar ama kesin çıkacak gene bi yerlerden. o yeni eleman da baş belası olacak gibi bir his var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Melekh nerede! Anana sor! Hah hah tipik turk liseli kivami bir replik olmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 beny neymiş peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Benim hoşuma gitti özelliklede çok kasmadan aksiyon ve bu sezonun konusuna girmeleri güzel oldu. Özlemişim valla Wincester biraderleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Bakayım diyorum buna hep ama 8 sezon olmuş yahu. Zor geliyor başlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 İlk 5 sezonu gerçekten başarılı en azından onları seyret. Hani 5. sezon sonu baya dizi finali gibi orda bırakabilirsin. Ya bu sezonda artık kaçıncı kezdir aynı şey oluyor. Birbirlerinden ayrılıyorlar. Biri ya cehenneme gider, ya kafese gider, ya ruhsuz dolaşır, sora bütün sezon onun draması. Ya harbi en sevdiğim dizilerdne biriydi artık böle 7 sene boşa gitmesin diye devam ediyorum bildiğin. Umarım toparlar iyicene bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 sezon başlarında olayı dramaya aşırı bulamadan, dolandırmadan konuya geri dönmeleri beni mutlu ediyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Son spoeiler'a katılıyorum baydı o durum. Yeni eleleman Ya bu adam vampir mi leviathen'mı? Dişleri falan çıkardı ben vampir diye düşündümde bir arkadaş leviathen diyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Leviathanları temizlediler işte Dick'i öldürünce. Birde Dean mezarda kemiklere bakarken kafa vücuttan ayrı yerdeydi snrm. Zaten Dean Purgatory'de Vampirleri keserken geldi de girdi araya. Dean dediydi onlar senin arkadaşın deel mi diye. Gayet vampir bence Benny. İvit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Herif kesin vampir ama önemli bi vampir falan herhalde bizimki farkında değil daha kiminle ahbap oldugunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 soru O zaman bu adam alfa vampir olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 cevap izleyip öğreneceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 [ Zenci kel bir adam vardi Alfa vampir o degilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 spoiler olduğu için şikayet ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Telefondan yaziyorum alintiya almisim yanlisikla duzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Cvp3 1 tane değil alfa vampir sanırım ama alfa olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Meov said: soru O zaman bu adam alfa vampir olabilir mi? spoeiler Alfa dediğin geçen sezon finalinda kanını aldıklarıysa adam ölmemişti. Kolay kolay ölecek bir tipede benzemiyordu. Ayrıca adam zenciydi yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 alfa olsa diğer vampirleri(çocuklarını) öldürmezdi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 alpha değil. bir tane oluyor genelde. ilk vampir olması sebebiyle alfa deniyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 hmm o zaman ya eski bir hunter bu adamda sonradan vampir olmuş, ya da babasının tanıdığı bir eleman deanin diye düşünmekteyim, behzatla ercümentte kardeş çıkacak gibi durmaya başladı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 aa buldum lan kim olduğunu adamın. Alpha Jefferson Starships!é Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 çok kötü bir bölüm daha geride kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar