Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supernatural (2005) - The CW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
8x1 izledim. verebildiğim tepki: hmm

bir de

crowley o prophetin kaçtığı yerde neden sam ile deanin arabaya parmak şıklatmayla gidemiyor

king of hellden arabayla kaçılır mı abi mantığa bak

Mesaj tarihi:
fena başlamadı ya yeni sezon.

cass öldü diyorlar ama kesin çıkacak gene bi yerlerden. o yeni eleman da baş belası olacak gibi bir his var içimde.

Mesaj tarihi:
İlk 5 sezonu gerçekten başarılı en azından onları seyret. Hani 5. sezon sonu baya dizi finali gibi orda bırakabilirsin.

Ya bu sezonda artık kaçıncı kezdir aynı şey oluyor. Birbirlerinden ayrılıyorlar. Biri ya cehenneme gider, ya kafese gider, ya ruhsuz dolaşır, sora bütün sezon onun draması. Ya harbi en sevdiğim dizilerdne biriydi artık böle 7 sene boşa gitmesin diye devam ediyorum bildiğin. Umarım toparlar iyicene bu sezon.

Mesaj tarihi:
Son spoeiler'a katılıyorum baydı o durum.

Yeni eleleman

Ya bu adam vampir mi leviathen'mı? Dişleri falan çıkardı ben vampir diye düşündümde bir arkadaş leviathen diyor anlamadım.

Mesaj tarihi:

Leviathanları temizlediler işte Dick'i öldürünce. Birde Dean mezarda kemiklere bakarken kafa vücuttan ayrı yerdeydi snrm. Zaten Dean Purgatory'de Vampirleri keserken geldi de girdi araya. Dean dediydi onlar senin arkadaşın deel mi diye. Gayet vampir bence Benny. İvit.

Mesaj tarihi:
Meov said:

soru

O zaman bu adam alfa vampir olabilir mi?

spoeiler

Alfa dediğin geçen sezon finalinda kanını aldıklarıysa adam ölmemişti. Kolay kolay ölecek bir tipede benzemiyordu. Ayrıca adam zenciydi yanlış hatırlamıyorsam.

Mesaj tarihi:

hmm

o zaman ya eski bir hunter bu adamda sonradan vampir olmuş, ya da babasının tanıdığı bir eleman deanin diye düşünmekteyim, behzatla ercümentte kardeş çıkacak gibi durmaya başladı iyice.

• Yeni Oluştur...