autoshape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 çekirdekli kahveyi çekmek için ucuz kaliteli önerebileceğiz kahve makinaları var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 o zaman alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 hepsiburada'da en ucuzu şuymuş: http://www.hepsiburada.com/liste/premier-prg-259-kahve-ogutucu/productDetails.aspx?productId=mtpreprg259&categoryId=237199 ama bosch ürünlerini tercih ediyorum ben, şu güzelmiş http://www.hepsiburada.com/liste/bosch-mkm6000-kahve-degirmeni/productDetails.aspx?productId=mtboschkm6000&categoryId=237199 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Sadece öğütücü mü istiyorsun, öğütüp pişiren bir arada kahve makinası mı? Kahve makinasının kendisini istiyorsun gibi açmışsın baya da bilemedim. Öğütücülü komple makina istiyorsan Philips'inki var bende, HD7751 gibi bir modeldi, şimdi yenisi çıkmıştır. Memnunum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 dasaaa? kahveli topiğimizin zamanı gelmiş dasaaa? insanlar açmadan biz açalım anketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 hergün sütlü nescafe içiyorum. işlenmiş olduğu için sağlıklı olmadığı vs okudum. Tane kahveyi çekip sütlü (latte, cappucino) vs yapabilen bir makine arıyorum. 1000 Tl civarında bir cihaz önerebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 oo kardeş zenginsin galiba mesleğin nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 french press:50tl 10 senelik taze cekilmis kahve:950tl Beyin: bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 café mi açacan la 1K'lık alet ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 cimbali marka 1000 liralığından alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 pati de herkes zengin değil miydi? http://www.hepsiburada.com/liste/delonghi-esam-2600-full-otomatik-kahve-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtdelesam2600&categoryId=60003707&SKU=MTDELESAM2600#Gorseller gibi birşey arıyorum. ama deneyen varsa fikrini yazarsa daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 onlar baya kötü cimbali'nin yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 sağol, bir inceleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 french press alın yanına da çğütülmüş kahve ne uğraşıyosunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 tchibo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 ha bu arada nikaragua çekirdeği bulabilirseniz alın, ethiopia colombia filan 2. sınıf kaldı yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 üstüne tanımam http://aktuelresim.com/resim/haz%C4%B1r_kahve_haz%C4%B1r_kahve_vip_dururken_espresso_i%C3%A7en_%C3%B6zenti_tip_resimleri_-_15118_..jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 İncelemesini yapar mısın ponti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 dh'de 2 sayfa konuşmuşlar asdhausd offf http://forum.donanimhaber.com/m_70872107/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/philips-hd7567-70-viva-coffe-maker-kahve-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtphilhd756770&categoryId=60003707 bundan aldım sabah uyandığım gibi kahve sıcacık beni bekliyor hmfs oha konu çok farklıymış. başlık yanıltıcı sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Hic biri taze kahve ve french press gibi olmuyor. Keske evimin yakinlarinda saglam kahveci olsa diyorum ama yok iste, Tchibo var sadece mahallenin AVM'sinde (AVM sehri Ankara). Kapsul kahve kullanmaya basladim o nedenle, o da guzel oluyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 kapsuller baya kötü french press ile de adamın istedigi şeyleri yapamazsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Adamin istedigine yorum yaomadim zaten, bence taze cekilmis guzel cekirdek ve french press en iyi kahve oluyor dedim sadece. Bu arada kapsul iyi olunca guzel oluyor. Julius Meinl kapsulleri aldim bu aralar, epey iyiler. Ama taze kahve cekirdegine erisimi olmayan (2 saat yol yapmadan) biri icin kapsulden baska alternatifin varsa soyle. En azindan taze kaliyor, tadi da French Press 9 puansa, 7 puan kapsul iyi oldugunda. Bu arada cikisiyorum gibi algilanmasin, cidden soyle. mutlu olurum daha iyi bir alternatif varsa bilmedigim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 biz de her sabah taze kahve çektirmiyoruz gerge, tatava yapma git al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar