goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 adamlar hala ccc savaş çıksın kazanırız kafası. herkes kazasnın siz ölün lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 savaş çıkarsa bu ülkede boş delik kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Forumları tek tek gezip, "savaş olursa döveriz canım" diye atıp tutanları bulup ön saflara koysunlar. Normal insanların canına kastedilmesin yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ^ dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Feamer said: şunu alıntılamak istiyorum: "esad mı yoksa esed mi önce buna karar vermeliyiz. düşmanını tanımadan hiçbir şey yapamazsın." asdasdawda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 fenn said: Feamer said: şunu alıntılamak istiyorum: "esad mı yoksa esed mi önce buna karar vermeliyiz. düşmanını tanımadan hiçbir şey yapamazsın." Görüyor ve artırıyorum. SAdece suriye mi yoksa karşımıza çin,rusya gibi devletler çıkar mı? Ayrıca yanımızakilerde kim biliyormuyuz ben böyle bir işe ihtimal vermiyorum ki, zaten dünya savaşı dediğimiz olay vuku bulmuş olur eğer böyle bir şey olursa, ki onun için daha erkek ayrıca çin her ne kadar güçleniyor gözüksede, gelen söylentiler geniş halk kitlelerini eskisi gibi kolay kandıramadıkları yönünde ki ilerde ne olur bilinmez, keza rusaya ise seneler içinde eriyen bir nüfhusa sahip ve bunu ikame edecek teknolojiden de uzak gözüküyor gözümde, 20-30 sene zarfında yine abd gerek nüfhus, gerek tekn. gerek bilmemne gibi ünsürlar göz önüne alırsak malesef avantajlı gibi geliyor bana, yüzeysel tespitler ışığında iran her ne kadar israil ve abd düşmanı olarak takılmakta olsa da, küresel olarak, göstermelik değil ama, amerikan veya batı çıkarlarına aykırı duruş göstereceğini sanmıyorum, bunun içinde dayanağım, şahın devrilme nedenleri ve o süreçte yapılan işler, iran gerek asya gereç mezepotamya gerek türkiye için öenmli bir noktadır, abd rusyaya kolay klay bırakmaz ww2 de bırakmadılar, şah a da bırakmadılar, hokabazlık iranın asırlardır yaptıkları şeyldir ve bu işin bir numaralı uzmanıdır. komşumuz devlertler ise herpsi bir leşe bile ben yeteli güçte olacaklarını sanımıyorum, ha bu ne demek ankara düşmez demek aslında baya baya yazmak istiyorum ama üşendim şimdi hadee iyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 kavurma said: savaş çıkarsa bu ülkede boş delik kalmaz yeşil gecede çok güzel anlatmış zamanında, kimlerin bayrak açıp önsaflarda koştuğunu sonra kimlerin ilk geri koşarak geldiğin... tabi safsata bütün bunlar zaten, memelekin şu anki durumu ilede alakalı değil zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 yalnız cidden biz suriyeye girsek iran hemen atlamaz. bi asker söylemişti tvde, iran israili vurmaz, israili rehinesi gibi tutuyor,eğer beni vurursanız ben de israili vururum kozuyla oynuyor diye. bence bu konuda haklı. rusya konusunda şüpheliyim, ırak falan ortamdaki kargaşadan yararlanıp pkk, kürtler falan doğu şehirlerine zarar verebilir. başka bi komşumuz da saldırmaz herhalde ama gerek yok savaşa zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 zerotimers said: Flameoffear said: Bi bombayla teskere geldi, bi bombayla da kanunen haklıyız gelir. Zira böyle bir olay daha olursa artık kimse gelip de "relax sakin" filan demez sanırsam. Ki o bomba da illaki gelecek. İte kaka sokulacaz işte savaşa. Giren gene bize girecek. Sana niye giriyor hocam? Ne kadar kapasitesi olan bir millet olduk yau Ne adamlar var ya. sdf He savaş olsun her şey güllük gülistanlık olcak zaten. Tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Şu aşamada dengeli olmak zorudanyız bence. Suriyeye müdahele etmek kesinlikle çok saçma. Top atışı yapılırsa, yapılan bölge tespit edilirse anında karşılık verilsin bu en meşru hakkmız. Hiç bir devlet yaptığımız karşı saldırıya kaşrı çıkmadı. Çünkü haklıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 feysbuktan savaşı başlatanlar var Suriye ile Türkiye arasında SAVAŞ RESMEN başlamıştır. saat 20.40 Türkiye Suriye yönetimine savaş ilan etti. 21:15 ve Türk tankları Suriye sınırına girmiş ve savaş başlamış durumda .Görev başında bulunan Mehmetçiklerimize ve polislerimize Rabbim güç kuvvet versin. Kazamız Mübarek olsun.Dağlar önünüze ova, hedefler namlunuza yakın olsun.Allah Yar ve Yardımcımız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 sadasd one ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 suriye ping var diye pause çekmiş onu bekliyormuşuz şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 bordo klavyelilerden sanırım,savaşa hazırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 zerotimer escape ya da onla karıştırılan şu liseli bebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Ulan bu türk halkı kadar canı sıkılan başka bir halk görmedim ben. Nasıl meraklıyız atraksiyona. Keşke olmasa falan diyorlarda içten bi ulan hadi başlasa da iki bomba izlesek modunda millet. Hep bunlar işte zamanında öğretilen "gaz tarih"in getirileri. Dayadılar millete o savaşta costuk bu savaşta aştık kimse göremedi tabi şimdi Suriye'den girip Ümit Burnu'ndan çıkıcaz sanıyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 dusuncelihayvan said: Hep bunlar işte zamanında öğretilen "gaz tarih"in getirileri. PROFIT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 dusuncelihayvan said: Ulan bu türk halkı kadar canı sıkılan başka bir halk görmedim ben. Nasıl meraklıyız atraksiyona. Keşke olmasa falan diyorlarda içten bi ulan hadi başlasa da iki bomba izlesek modunda millet. Hep bunlar işte zamanında öğretilen "gaz tarih"in getirileri. Dayadılar millete o savaşta costuk bu savaşta aştık kimse göremedi tabi şimdi Suriye'den girip Ümit Burnu'ndan çıkıcaz sanıyor millet. 1453 Fetih isimli filmi yere goge sigdiramayan bir halk icin normal bir davranis bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 hedefler namluya neden yakın olsun abı. uzak olsun uzaktan vuralım işte namlumuzda varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerotimers Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 dusuncelihayvan said: Ulan bu türk halkı kadar canı sıkılan başka bir halk görmedim ben. Nasıl meraklıyız atraksiyona. Keşke olmasa falan diyorlarda içten bi ulan hadi başlasa da iki bomba izlesek modunda millet. Hep bunlar işte zamanında öğretilen "gaz tarih"in getirileri. Dayadılar millete o savaşta costuk bu savaşta aştık kimse göremedi tabi şimdi Suriye'den girip Ümit Burnu'ndan çıkıcaz sanıyor millet. Bugune kadar hep inanmistim oysaki... Bilmesemde gormesem de o umit burnuna hep ilk iseyecegim gunun hayali bugun gercek oluyor tezkereyle... Durmak yok yola devam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Öğle yemeğini veya namazını Şam da yeriz,kılarız denildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 arkadaşlar savaş başladı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 "roket adam" said: buna ek olarak biraz da sevinmedim değil tezkerenin geçişine, zira son iki aydır her geçen gün stres tansiyon tırmanıyor ülkede. savaşa sokamadılar diye istanbul'da falan bi iki bir şeyler patlatırlar diye korkuyordum, zira bi bura kaldı zaten. izmir foça'sından antebine bilmemneresine kadar, boku çıkmıştı. saldırı oluyor kimin yaptığı belli değil, pkk reddediyor bilmemkim reddediyor, ülkenin suyu çıkmış. Rewendor said: haklısın ben de katılıyorum roket adam, savaşa girince bunlar hiç olmayacak çünkü, savaşa girdik mi bombasıydı silahıydı zaten kalmıyor zaten hiç. Çok güzel düşünmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Israel says Syrian mortar strike was attack on NATO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 -Deno- said: arkadaşlar savaş başladı mı ? 100 kadar uçak geçti bugün 19:00 civarından beri suriye tarafına doğru tanklar falanda gördüm ben,bu arada sevkiyat olur umarım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar