barnacle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 raporda ne var ama acaba? rapor nasıl milletin eline düştü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 OÖFÖ SÖKÖZ YÖL CÖZÖ VÖRÖCÖK yalanını ilk atan atilla türkerdi. hadi bizim ülkede tff ceza vermediği için uefa vermedi diyelim. napoli'nin şikeye sadece -2 puan ceza almasına bile ses çıkarmadı uefa. hiç sallamayan bir insan değil cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 trtspor cezanın onandığını önceden bilmiş. https://twitter.com/Feneristcomtr/status/284334009444597760/photo/1 arattım şimdi ben de, fake değil gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Ben anlamadım nerde bu haber? Gerçek olduğunu nerden anlıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 trtspor sitesinde meireles'e şok diye arat, çıkıyor. haberi eklemişler ama görüntülemeye açık değil şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 4 mac gecmis olsun hakeme ve tukurdu diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 iner diyorduk indi... demekki neymiş tükürük yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 tükürmemiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 geçmiş olsun eyyamcı ite köpeğe 4 maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 barnacle said: tükürmemiş mi? hakeme denk gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 4 iyi. 3 olsa az olurdu. 5 çok. 4 iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 fizban said: trtspor cezanın onandığını önceden bilmiş. https://twitter.com/Feneristcomtr/status/284334009444597760/photo/1 arattım şimdi ben de, fake değil gerçekten. gs icin psg'nin teklifini red eden kimmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Tukuruk hakemin suratina yansimamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Eternal said: geçmiş olsun eyyamcı ite köpeğe 4 maç. eyyamın asıl şimdi yapıldığı ortada. Ben o hakemin yerinde olsam direk bırakırım hakemliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 tükürmediği için 11-8 = 3 alacaktı. hareketten dolayı 1 ekstra maç daha vermişler. gs psg ne alaka anlamadım toggie ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 tükürük yoksa sahte rapor var. Sahte rapor varsa sahtecilik var. O hakemin kariyeri bitmeli, bitirilmeli ya da uzunca bir tatile çıkarılmalı artık. Halis GG kısacası, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 4 maç azmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 sdfugsudg adamlar hazır haber falan yapmışlar herhalde. tutaydı olay olurdu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 MÖYRÖLÖS BÖRÖZ TÖKÖRDÖÖ.. ÇÖK BÖLLÖÖ TÖKÖRÖGÖ...12 MÖÇ CÖZÖ NÖRMÖL..ÖNGÖN BÖYÖTÖRDÖ 11 MÖÇ ÖLMÖŞTÖ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Fizban ceza zaten 8 tükürük 3 yaptığı hareketler ve 1 maçta çift sarıdandı. Kısaca cezadan tükürük çıkmış. Ama ben ceza az diye düşünüyorum. Adamlar zaten tükürük var diye her şeyi alt sınırdan vermişti. Şimdi tükürük çıkınca kuş gibi kalmış ceza. 4 maç ne lan? Fenerasyon iş başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ahah tiplere bak. 12 maç verince haksız karar kesin yanlış karar ama 4e düşünce aha adalet yaşasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Ee 4 maça fenerbahçeli olarak itiraz mı edicektik.. Hayır 4 bu sefer az oldu 8-9 maç verin diye.. Kaldı ki tükürmediği 10bin kez kanıtlandı.. Tiplere bak tribi ne alaka abicim ? Haklı olan taraf zaten Meireles.. "ahahah tiplere bak.." falan yapıyo bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 DarKRideR said: tükürük yoksa sahte rapor var. Sahte rapor varsa sahtecilik var. O hakemin kariyeri bitmeli, bitirilmeli ya da uzunca bir tatile çıkarılmalı artık. Halis GG kısacası, Birileri yanlis. Tek suclu Fernandes, 4 mac cezayi da o ceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 videolar editlendi mis gibi ülkenin parası gitmedi işte sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Abi her şey ortadayken küme düşüremeyen bi federasyondan ne beklenirdi ki zaten. Aziz bitti felan deniyor da belli ki hala federasyon gibi kurumlar üzerindeki etkisi büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar