Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

sostizm said:

toggie said:

escinsellikle ne alakası var olayın ben anlamadım. meireles kendi acıklıyor zaten 10 dakika boyunca. buzugun yetmedi isareti yaptım diyor. hala escinsellikte kalmıssınız.

Yok oyle birsey ama ben sana soyliim, dunyanin neresine gidersen git, hangi dilde konusursan konus o hareket rencide edicidir.

Bi dusun, patronuna, mudurune veya babana o isareti yaptigini. Hangisi "haaa onemli diil cinsellikle ilgili degilmis, escinsellikle alakasi yokmus, sorun olmaz" der?

Haa 12 cok mu?

Bence cok. En az 8 almaliydi ama benim gordugum kadari ile.

http://westsidetoastmasters.com/resources/book_of_body_language/chap5.html
Sosyal ağlarda paylaş

verildi mi bilmiyorum halis özkahyanın fenerbahçe maçlarındaki vukuatları;

rica: 10 dakikanızı ayırıp taraftar gözlüğünüzü çıkararak objektif biçimde yorumlayın lütfen pozisyonları. halisin elbet bizim lehimize de kararları olmuştur fakat şu maçların hepsinde nerdeyse direk sonuca etki var ya...

Sosyal ağlarda paylaş

halisin olayları bitmez.

daha önce rüştü ve gökhan gönüle sallamıştı saha içinde

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan Fenerbahçe Beşiktaş derbisine skordan çok Rüştü'nün maçın hakemi Halis Özkahya hakkında yaptığı açıklamalar damga vurdu.

Rüştü maçın ardından verdiği demeçte "Saha içerisinde hakeme hakaret ettim bana kart gösterip oyundan atamadı. Bunun yerine o da bana hakaret etti. Hakemlerin bizim üzerimize bu şekilde gelmeye hakkı yok" şeklinde çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

GÖKHAN GÖNÜL DE ŞİKAYET ETMİŞTİ

Beşiktaş kalecisi Rüştü'nün Halis Özkahya'nın bu davranışlarından şikayet eden ilk futbolcu olmadığı ortaya çıktı.

27 Kasım 2010 tarihinde oynanan Fenerbahçe-İstanbul Bşb maçını yöneten Halis Özkahya ile ilgili milli futbolcu Gökhan Gönül de benzer açıklamalarda bulunmuştu.

Gökhan Gönül karşılaşma sonrasında hakem Halis Özkahya'yı suçlayarak "Rakip oyuncular mağlup oldukları için hakeme yüklendi. Ben kazanan takımın oyuncusu olarak şikayetçiyim. Hakemlere nasıl bir cesaret vermişler ki maçta bize hakaret ediyor. Sözlerini açıklasam olay olur" diye konuşmuştu.

Yine aynı maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor Takım Kaptanı Efe İnanç, Özkahya'nın futbolculara karşı hitap şeklinin çok kötü olduğunu ifade ederek, ''Halis Özkahya bunu düşünmeli. Futbolcuları tahrik eder konuşma tarzı vardı. Futbolcular olarak resmen bir tek dayak yemediğimiz kaldı'' demişti.
Sosyal ağlarda paylaş

shapshal said:

şu yukardaki bi videoda boş pozisyonda eğilerek volkanı yanılttı diyo öyle bi kural mı var ilk defa duydum

sayfa kaymış ya bi önceki sayfadaki video işte

futbol kuralları

Kural 11-Ofsayt/Sayfa 35

Oyuna müdahale ediyor mu?:Kalecinin görüş alanını kapatarak evet.
Bulunduğu pozisyondan avantaj elde ederek aktif oyunda mı?:Top üstünden geçiyor evet.

Sonuç: Oyuncu ofsaytta bulunarak kalecinin görüş açısını kapattığı için golün iptali ve oyunun endirekt serbest atış ile başlaması.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...