shapshal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 sostizm said: toggie said: escinsellikle ne alakası var olayın ben anlamadım. meireles kendi acıklıyor zaten 10 dakika boyunca. buzugun yetmedi isareti yaptım diyor. hala escinsellikte kalmıssınız. Yok oyle birsey ama ben sana soyliim, dunyanin neresine gidersen git, hangi dilde konusursan konus o hareket rencide edicidir. Bi dusun, patronuna, mudurune veya babana o isareti yaptigini. Hangisi "haaa onemli diil cinsellikle ilgili degilmis, escinsellikle alakasi yokmus, sorun olmaz" der? Haa 12 cok mu? Bence cok. En az 8 almaliydi ama benim gordugum kadari ile. http://westsidetoastmasters.com/resources/book_of_body_language/chap5.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 verildi mi bilmiyorum halis özkahyanın fenerbahçe maçlarındaki vukuatları; rica: 10 dakikanızı ayırıp taraftar gözlüğünüzü çıkararak objektif biçimde yorumlayın lütfen pozisyonları. halisin elbet bizim lehimize de kararları olmuştur fakat şu maçların hepsinde nerdeyse direk sonuca etki var ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ahah penaltiyi vermemis tamam, sari da yanlis tamam da, diger adam o topu nereye vuruyo lan asdfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 abi bugun inönu'de canlı izledikten sonra sunu net diyebilrm, halis art niyetli olucak kadar bile futboldan anlamiyor, o kadar ziyan bir hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 kejman galiba o ex guiza sdsfsd yalnız o pozisyon efsane ötesi, serkan kırıntılı var kalede şimdiki kalecilerimizden =) serkan kırmızı görüp penaltı atacağımıza alex sarı görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 aquila said: ahah penaltiyi vermemis tamam, sari da yanlis tamam da, diger adam o topu nereye vuruyo lan asdfas. abi hakemi aldatma diye sari kart göstermek için durduruyor, gol atsa da gecersiz olcak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 oyle pozisyonda duruyo mu ki mac? devam ettirip, durdugu zaman gostermiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 hakemi aldatmada tabiki duruyo maç çünkü karşı takım lehine serbest atış veriliyor. edit:serbest değil de çift vuruş galiba adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 duruyor abi, sonra endirek serbest atıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 reyizden destek geldi Cristiano Ronaldo As captain of the National Team, I know my colleague Raul Meireles very well and I'm sure he's not capable of doing what he's accused of. I give him all my support and sympathy. http://www.facebook.com/Cristiano/posts/10151341528062164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ahahah halise bak sen. Bu kadar ettiğiyle Galatasaraylı bile olamaz bu adam. @moriarty beni mi takip ediyon lan. ayrıca; inşallah halisin fifa kokartını iptal ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 halisin olayları bitmez. daha önce rüştü ve gökhan gönüle sallamıştı saha içinde Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan Fenerbahçe Beşiktaş derbisine skordan çok Rüştü'nün maçın hakemi Halis Özkahya hakkında yaptığı açıklamalar damga vurdu. Rüştü maçın ardından verdiği demeçte "Saha içerisinde hakeme hakaret ettim bana kart gösterip oyundan atamadı. Bunun yerine o da bana hakaret etti. Hakemlerin bizim üzerimize bu şekilde gelmeye hakkı yok" şeklinde çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. GÖKHAN GÖNÜL DE ŞİKAYET ETMİŞTİ Beşiktaş kalecisi Rüştü'nün Halis Özkahya'nın bu davranışlarından şikayet eden ilk futbolcu olmadığı ortaya çıktı. 27 Kasım 2010 tarihinde oynanan Fenerbahçe-İstanbul Bşb maçını yöneten Halis Özkahya ile ilgili milli futbolcu Gökhan Gönül de benzer açıklamalarda bulunmuştu. Gökhan Gönül karşılaşma sonrasında hakem Halis Özkahya'yı suçlayarak "Rakip oyuncular mağlup oldukları için hakeme yüklendi. Ben kazanan takımın oyuncusu olarak şikayetçiyim. Hakemlere nasıl bir cesaret vermişler ki maçta bize hakaret ediyor. Sözlerini açıklasam olay olur" diye konuşmuştu. Yine aynı maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor Takım Kaptanı Efe İnanç, Özkahya'nın futbolculara karşı hitap şeklinin çok kötü olduğunu ifade ederek, ''Halis Özkahya bunu düşünmeli. Futbolcuları tahrik eder konuşma tarzı vardı. Futbolcular olarak resmen bir tek dayak yemediğimiz kaldı'' demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 eleman ezik bir tip belli. zamanında rüştü'ye kart gösteremeyip geri küfreden adam, kendisini bir şey sanmaya başlayınca tükürük olmasa da tükürük yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 hakeme yalancı diyip 5 gün sonra peydahlanan görüntülere bakarak ceza verebiliyorsak orospu çocugu ya diye sitem eden gg'ye de bakıversinler bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Masquerade said: hakeme yalancı diyip 5 gün sonra peydahlanan görüntülere bakarak ceza verebiliyorsak orospu çocugu ya diye sitem eden gg'ye de bakıversinler bi. huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 İcmis galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 huh? cok degil 2 hafta once. http://www.youtube.com/watch?v=7rhjdaAFET4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 şu yukardaki bi videoda boş pozisyonda eğilerek volkanı yanılttı diyo öyle bi kural mı var ilk defa duydum sayfa kaymış ya bi önceki sayfadaki video işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Bir önceki sayfadaki videoyu izledim de, iyi yapmış Gökhan ağzına sağlık... Az bile söylemiş. Başka soru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 shapshal said: şu yukardaki bi videoda boş pozisyonda eğilerek volkanı yanılttı diyo öyle bi kural mı var ilk defa duydum sayfa kaymış ya bi önceki sayfadaki video işte futbol kuralları Kural 11-Ofsayt/Sayfa 35 Oyuna müdahale ediyor mu?:Kalecinin görüş alanını kapatarak evet. Bulunduğu pozisyondan avantaj elde ederek aktif oyunda mı?:Top üstünden geçiyor evet. Sonuç: Oyuncu ofsaytta bulunarak kalecinin görüş açısını kapattığı için golün iptali ve oyunun endirekt serbest atış ile başlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 aynen öyle, kesinlikle pasif ofsayttan aktif ofsayta geçtiği için yani oyuna etki edecek bir pozisyonda bulunup hareket ettiği için golün iptali gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Adam öyle basit hatalarda yapmamış, hatta maçların sonuclarını doğrudan etkilemiş. Hatta zorlamış! Bu art niyet başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasarof Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Tabi aynı kural uygulamalarını GS-FB maçında Carlos topun üstünden atladığı zaman da duymak isterdik sizlerden. Çünkü o gün de aynı insanlar topa dokunmadı ofsayt değil ağlamayın melisler vs diye aptal aptal konuşuyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 balonuyla gelmiş aynı insanlar diyo sdsfsd getir koy bakalım o postları madem öyle aynı insanlar söylemiş "aptal aptal" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 beslemeyin abi şunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar