moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 dusuncelihayvan said: Böyle olacak. Aziz Yıldırım bu kulüpten ayrılmadıkça böyle olacak. Fener taraftarı Aziz başkan diye ağlayıp maskelerle dolaşacağına artık kulübü ne hale soktuğunu bi görsün. Ha bu yüzden bırakalım. Doğrusu çünkü Aziz Yıldırım sırf orada diye 12 maç ceza vermek. Aziz Yıldırım bırakırsa böyle bir ceza gelmeyecek? Bu yani doğru olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Zegna yerine başkası olsa net ban yerdi haa. Adam yardırıyo anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Yahu öle bi laf sölüyosunuz ki. Aziz Yıldırım olsun olmasın bu kararların adil ve objektif olması lazım. O zaman herşey hak,hukuk çerçevesinde olur. Aziz Yıldırım var sizde normal 12 maç. Aziz Yıldırım gidince mi herşey hak ve hukuk çerçevesine giricek. Bundaki adalet nerde..? Aziz yıldırımla ne alakası var olan olayların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Sen fenerbahçe taraftarı olarak kulübünü bu hale getiren adamla uğraşmak yerine hala bize oyun oynuyorlar diye QQlarsan daha çok ceza alırsın. İngiltere Premier Liginde değilsin adam elini şortuna soktu diye 8 maç ceza aldığı yerdesin. Tarafsız futbol, fair play gibi idealist kavramları bırakın. Bunlar türk futbol tarihinde olmadı olmayacak da. Sen, seni bu denli uzaklaştıran, kirleten, kulübünden nefret edilmesini sağlayan adama bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Wendigo said: Hala tükürdü mü diyenler 3.26 ya bakiversinler bi zahmet tükürmemiş bariz, ama el ile yaptığı hareket nedir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abicim benim QQladıgım falan yok.. Bize oyun moyun oynanıyor da demedim. Adam tükürmüyor ve 12 maç fazla. Bu kadar. Ben Aziz Yıldırımı destekleme lüksüne sahibim. Ben Aziz Yıldırımı destekliyorum diye ülkede futbol bu hale gelicekse. Bu ligi de kapatın futboluda yasaklayın. Olay bitmiş demektir. Siz futbol insanı olsanız aranızdaki bazı galatasaraylı arkadaşlar gibi ciddi mi degilmi tam onlarıda anlamıyorum ama.. Evet beyler cidden 12 maç fazla diyebilme olgunluguna ulaşırsınız. Bu futbol bu kör memlekette böle gelişir. Bu yılanın başını anca böyle ezeriz. Yeri geldiginde adil olucaksın. Fanatizm yapmıcaksın. Milletin liginden 6şar 7şer takım avrupaya gider bizim 2. 3. ön eleme oynuyor. Burda birbirimiz yedik. Adil olun arkadaşlar. GS FB BJK kavgası degil. Objektif sanki premier ligde olmuş gibi seri a'dan bi futbolcuymuş gibi bakın. Vicdan vicdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 6 maçtan bir maç bile fazlası öküzlüktür. Bu olayda hakemler ego tatmini ve kutsalcılık oynuyorlar. Bizim ülkede dokunulmazlar, tabular pek rağbet görür ve bu ceza bunun tekrarıdır. Axel Witselin, Pepenin, İbranın onca barbarlıklarına aldıkları cezalar ortada, bizim hakemleri Avrupa maçlarında omzundan silkeliyor gevur futbolcular ama onlara kalkmıyor işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 çokQQvar tükürmediyse hakem niye tükürdü diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ben bittim ya. benden bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Eternal said: göt ban + 12 maç ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 "bu memlekette g*te g*t denir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 http://i.imgur.com/XlU5I.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Spor Online @sporonlineorg SON DAKİKA: Fenerbahçe'nin Meireles için görüntülü savunma talebi reddedildi. şaka gibi abi böyle haberler geliyor. allah hepsinin belasını versin doğruysa. yeter artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 LEAVE FENER ALONE! olmuş biraz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 toggie said: escinsellikle ne alakası var olayın ben anlamadım. meireles kendi acıklıyor zaten 10 dakika boyunca. buzugun yetmedi isareti yaptım diyor. hala escinsellikte kalmıssınız. Yok oyle birsey ama ben sana soyliim, dunyanin neresine gidersen git, hangi dilde konusursan konus o hareket rencide edicidir. Bi dusun, patronuna, mudurune veya babana o isareti yaptigini. Hangisi "haaa onemli diil cinsellikle ilgili degilmis, escinsellikle alakasi yokmus, sorun olmaz" der? Haa 12 cok mu? Bence cok. En az 8 almaliydi ama benim gordugum kadari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Wendigo said: Hala tükürdü mü diyenler 3.26 ya bakiversinler bi zahmet şurada çok net gözüküyor,tükürmemiş. diğer iki kamera açısında bu kadar net değil. yaptığı agresifliklere ve el kol hareketlerine tabiki ceza verilmeli ama görüntülerden net gözüktüğü gibi tükürme yok ve cezanın 8 maçı tükürdü diye gelmiş.bu işin ve caner'in cezasının arkasında ne kadar insan varsa hepsinin şerefini seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 hakemin oğlu var burada heralde yok tükürmediyse neden tükürdü diye rapor geçmiş bak bak, şakşakcı ebouenin taraftarısınız ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 DarKRideR said: toggie said: tukurmediyse 4 maca dusmeli. hakem tukurdu diye yazmıs ama. ligtv'nin goruntusunden de acık acık tukurmedigi belli oluyor ama o harekette bisiler sactıgı kesin sdfgh. hakem raporuna girdiyse bence zor o cezanın dusmesi. ya anlamadığım bu ceza verilirken tüm görüntülerde incelenir, ona göre vururlar kararı. Bu görüntü varken halen nasıl TÜKÜRDÜ diyebiliyorlar anlamadım. Tükürmek farklı, ağzından tükürük saçarak konuşmak apayrı bir olay. Şu görüntüden ağızda okursun ne dediğini öğrenirsin yani, Açık açık direk hakem raporuna bakıp, hiçbir görüntü vs. izlemeden cezayı vurmuşlar. Bunun üstüne giderse FB yönetimi ve ceza inerse o kuruldakilerin koltukları artık kesinlikle sorgulanmalı. 2 senedir saçma sapan karar veriyorlar her konuda, bu yüzdenmiş demek ki... şöyle de bir şey olabilir, Engin'in olayını dengelemek için hazır ele bir muammalı fırsat geçmişken ona denk bir ceza vermek için vermişlerdir, sonuçta raporda tükürdü diyo biz ona göre ceza verdik ve kitapta yeri var cezamız makul deseler gık diyemez kimse... yani topu biraz hakeme atarak aradan sıyrılarak sonuçta Engin'in cezasını tekrarlamış olacaklar bakın bizde kayırma yok adiliz imajı çizecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 aquila said: lan adamin suratina sicsa bile 12 mac ceza ne. lol bunu diyemedim ben işte osursa diyebilmiştim bikaç sayfa önce :D said: ...Bilinmelidir ki Fenerbahçe Yönetim Kurulu olarak, haksız ve mesnetsiz olarak verilmiş bu cezanın tarafımızdan kabul edilebilir nitelikte olmadığını ve bu cezanın futbolcumuz Raul Meireles’e değil tüm camia olarak Fenerbahçe’ye verilmiş bir ceza olduğunun farkındayız.... niye tüm camia? adam sövdü tükürdü vs de ceza niye tüm camiaya oluyor? adam söverken tüm camia adına mı sövüyor ki cezası bana da geliyor? yok öyle şey sövmesin adam bana ne? yine arkamızda camiamız var havası yaratmalar vs, tamam takımına her zaman sahip çıkmalı camia ama boka batınca biraz da dönüp batırana sormazlar mı hesap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 taraftarın sorması lazım o hesabı da iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Valla 12 maç, hareket için 3-4 maç verilebilir max 5 ama 12 abartı kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20451695.asp eskilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 S-H said: Wendigo said: Hala tükürdü mü diyenler 3.26 ya bakiversinler bi zahmet şurada çok net gözüküyor,tükürmemiş. diğer iki kamera açısında bu kadar net değil. yaptığı agresifliklere ve el kol hareketlerine tabiki ceza verilmeli ama görüntülerden net gözüktüğü gibi tükürme yok ve cezanın 8 maçı tükürdü diye gelmiş.bu işin ve caner'in cezasının arkasında ne kadar insan varsa hepsinin şerefini seveyim. net gorunuyor tukurmedigi bir kelimenin telaffuzu sanirim o etkiyi gostermis ama esas mesele tukurmedi ise hakem neden tukurdu yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 O diilde herkes 12 mac fazla ve tükürmemiş diyor. Nasıl tartışıldı lan bu kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar