forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 moriarty said: Aziz Yıldırım konuşursa içeri alırsınız yargıtay bekliyor ,Aykut Kocaman konuşunca ceza veriyorsunuz , futbolcu oynyınca haksız ceza veriyorsunuz , taraftar bağırsa biber gazı sıkıyosunuz. valla yakında bu dolmuşlukla katil olacak fb taraftarı http://i.imgur.com/6y7Ls.jpg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Llama said: moriarty said: toggie said: senin hava alma vaktin geliyor o zaman. toggie ben yazdıklarımda ban alacak herhangi bir şey görmüyorum. modlar görüyorsa verir eyvallah. buna karşı çıkan yok. ama buradaki ortalama bir gsliden farklı yazmıyorum. adam yerine koyduğum kişilere anlayabilecekleri dilden, koymadığım kişilerede yazdıkları gibi aynı seviyede yazıyorum beğenmek zorunda değil kimse. toggie beni hava almaya çıkar yapmadıgımız sey mi, ayıp ediyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Theridone said: SeaGle said: Seviye endüstri meslek lisesine indiğine göre bizim lisans seviyesindeki topiklere gitme vaktimiz geldi. Öss sonucunu yazarsınız eğitim bölümüne, bai. sonra çeto başkan laf edince adama girişiyosunuz. Adamları tanımadan niye belden aşağı vuruyosunuz abi? Ayıp değil mi? Şimdi şu yazdığınla Che to dan bir farkın kaldı mı sence? Cahillik her türlü geçiyor da, eşeklik bâki. Valla biz eşekliği de atlattık çok zaman önce. Çeto ayrı bi drama konusu zaten. Adam dün de aklınca hakaret etmeye çalıştı, sallamadık. Bu gün de tıkandığı yerde hakaret çabaları. Ama ban alırım korkusuyla tam bişey de yapamıyor arada derede kalıyor. E biz de seviyesine eşlik etmeyip böyle cevap verince siz zıplıyorsunuz. Dün de bu başlıkta çok sayfalar önce aynı tarz olay döndü, bak işte. Ne diyim ben adama mahmut mu diyim, en sıradan cavabı verdik geçtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Abi bakın mad demekle haklısınız, eyvallah. Ama niye mad işte. Yeter lan 2 senedir herkes üstümüze geliyor, fanatik adamız yorulduk artık bizde. Dolduk yani. O arabalarda boşuna devrilmedi hep dışa vurumu. Saçma mı saçma. Ama dolduk lan işte anlayın azıcık idare edin :) edit: Seagleın yazdığını görmemiştim, yine saçmalamış bilip bilmeden neyse. Yaramıyo insanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Masquerade said: toggie said: ahah seviye super. bonjo da 1461 macıyla hortlayıp 3 gun sonra xelcuk'un tokadıyla tekrar toprak altına donenlerden. ahaha aynen. tam antu ya. boyle uyeler de lazim ama. devam bonjo. :D haha sen bi kendine bak lan fanatizm den kendinden geçmişin haberin yok ama ben hepinize yeterim merak etme bir tek seviyesizlik konusunda yetemem demin cümleleri siz kurmuşunuz noktayı ben koydum adam olan anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 üstümüze geliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 SeaGle said: Bu gün de Lisans seviyen çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 allasen kim uzerinize geliyo ya. kulube yansıyan tek bir olay oldu mu sike sureci ile alakalı? caner hatalı kırmızı gordu, bi de uzerine meireles ceza aldı. bu mudur yani fb'nin uzerindeki baskı? esas baskıyı Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'dan yiyorsunuz hala farkedemediniz. Herif hala cıkmıs 6-0 diyo yahu. Bunu yiyen kaldı mı aranızda sasırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://forum.paticik.com/thumbnails/1d4/726/3d7/ea6/e21/a5f/3fe/7ef/972/851/75_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bosluk yapmis lisanssiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3b/Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg/300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ben görüntüleri görmemiştim lan.lig tv linkindeki videoda 3:25te fln görünüyo herşey tükürme yok. ceza iner 4 maça.haliste bidaha derbi fln göremez.ztn 3. derbisi flndı sanırım.yetersiz herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bonjo said: Masquerade said: toggie said: ahah seviye super. bonjo da 1461 macıyla hortlayıp 3 gun sonra xelcuk'un tokadıyla tekrar toprak altına donenlerden. ahaha aynen. tam antu ya. boyle uyeler de lazim ama. devam bonjo. :D haha sen bi kendine bak lan fanatizm den kendinden geçmişin haberin yok ama ben hepinize yeterim merak etme bir tek seviyesizlik konusunda yetemem demin cümleleri siz kurmuşunuz noktayı ben koydum adam olan anlar http://onlyhdwallpapers.com/thumbnail/awesome_d_blue_smiley_face_desktop_1600x1200_hd-wallpaper-1955.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Sanki butun acilardan butun goruntuleri izlediniz. O anlik goruntu de tukurmemistir baska yerde tukurmustur. Bir durun bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ahaha çabalar çabalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mori harbi biraz hava al yav sakin ol. Yani bu kadar yıpratma harbi kendini. Tahkim indşrecek 4e sonra boşa gidecek o kadar yazdıkların. Bu arada sırf tükürükten ceza verdikleri için muhtemelen diğer hareketlere de minimum girdiler. Tükürük düşerse bu sefer de çok komik düşük kalır ceza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 caba degil arkadasim ceza gelmis zaten banane. nasil biz yanildiysak arkadan goruntu de bariz tukuruyor diyorduk, yeni goruntuler geldi tukurmuyormus dedik. ne biliyorsun baska goruntu olmadigini? 1+1 yapabiliyorsun da 2+1 zor geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 tamam beyler haber geldi, meireles soyunma odasinin kapısına tükürmüs kapıcı sikayet etmiş o yüzden 11 mac ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 buna gülelim beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bu arada halis gayet iyi maç yönetti bence. bu sezonki en iyi hakem performanslarından biri diyebilirim hatta. ama tabii fener kaybedince hakem 1. derece suçlulardan biri oluyor kaçınılmaz olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 duyumlarıma göre fenerbahçe rakikal kararlar alıp lige paf takımla çıkıp sonrada ligften çekilcekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 once aziz yıldırım istifa eder gibi yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Susunda şunu bi okuyalım.. Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle: "PFDK’nın oyuncumuz Raul Meireles hakkında vermiş olduğu 12 maçlık ceza kamuoyunun malumudur. Bilinmelidir ki Fenerbahçe Yönetim Kurulu olarak, haksız ve mesnetsiz olarak verilmiş bu cezanın tarafımızdan kabul edilebilir nitelikte olmadığını ve bu cezanın futbolcumuz Raul Meireles’e değil tüm camia olarak Fenerbahçe’ye verilmiş bir ceza olduğunun farkındayız. PFDK kararı sonrasında bu kararla ilgili olarak devam eden disiplin yargılaması nedeniyle göstermek zorunda olduğumuz sabır ve sukunet saklı kalmak kaydıyla; Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nun olağanüstü olarak toplanacağını, Kararla ilgili olarak Tahkim Kuruluna gerekli müracaatın yapılacağını ve duruşma talep edileceğini, Tahkim Kurulu’nda yapılacak duruşmaya Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım ve diğer tüm ilgililerin bizzat katılacağını, Tarafımızdan konuya verilen önem nedeniyle hukuki mücadelemizin devamında ise Yönetim Kurulumuz tarafından alınacak kararların radikal ve Türk futbolunu yakından ilgilendirecek nitelikte kararlar olacağını tüm kamuoyuna bildiririz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bonjo said: Masquerade said: toggie said: ahah seviye super. bonjo da 1461 macıyla hortlayıp 3 gun sonra xelcuk'un tokadıyla tekrar toprak altına donenlerden. ahaha aynen. tam antu ya. boyle uyeler de lazim ama. devam bonjo. :D haha sen bi kendine bak lan fanatizm den kendinden geçmişin haberin yok ama ben hepinize yeterim merak etme bir tek seviyesizlik konusunda yetemem demin cümleleri siz kurmuşunuz noktayı ben koydum adam olan anlar NOKDA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yalnız meireles bile hatasını anlayıp kıvırma politikasına geçmişken fenerlilerin sadece tükürük meselesine kitlenip hak hukuk triplerine girmesi çok ilginç bir sürü futbolcu haklı haksız cezalar aldı.hiç birinin benim cocugum var diye tvlere cıktıgını görmedik.bariz duygu sömürüsü üzerinden ceza indirimine kasılıyor gibi geldi. adam defalarca el hareketiyle hakemi rencide edip hakaret ediyor.suratının dibine girip bağırıyor. millet sadece hmm tükürmemişe takıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar