Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

moriarty said:

toggie said:

senin hava alma vaktin geliyor o zaman.

toggie ben yazdıklarımda ban alacak herhangi bir şey görmüyorum. modlar görüyorsa verir eyvallah. buna karşı çıkan yok. ama buradaki ortalama bir gsliden farklı yazmıyorum. adam yerine koyduğum kişilere anlayabilecekleri dilden, koymadığım kişilerede yazdıkları gibi aynı seviyede yazıyorum beğenmek zorunda değil kimse.

toggie beni hava almaya çıkar

yapmadıgımız sey mi, ayıp ediyosun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

SeaGle said:

Seviye endüstri meslek lisesine indiğine göre bizim lisans seviyesindeki topiklere gitme vaktimiz geldi. Öss sonucunu yazarsınız eğitim bölümüne, bai.

sonra çeto başkan laf edince adama girişiyosunuz. Adamları tanımadan niye belden aşağı vuruyosunuz abi? Ayıp değil mi?

Şimdi şu yazdığınla Che to dan bir farkın kaldı mı sence?

Cahillik her türlü geçiyor da, eşeklik bâki.

Valla biz eşekliği de atlattık çok zaman önce. Çeto ayrı bi drama konusu zaten.

Adam dün de aklınca hakaret etmeye çalıştı, sallamadık. Bu gün de tıkandığı yerde hakaret çabaları. Ama ban alırım korkusuyla tam bişey de yapamıyor arada derede kalıyor. E biz de seviyesine eşlik etmeyip böyle cevap verince siz zıplıyorsunuz.

Dün de bu başlıkta çok sayfalar önce aynı tarz olay döndü, bak işte. Ne diyim ben adama mahmut mu diyim, en sıradan cavabı verdik geçtik.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bakın mad demekle haklısınız, eyvallah. Ama niye mad işte. Yeter lan 2 senedir herkes üstümüze geliyor, fanatik adamız yorulduk artık bizde. Dolduk yani. O arabalarda boşuna devrilmedi hep dışa vurumu. Saçma mı saçma. Ama dolduk lan işte anlayın azıcık idare edin :)

edit: Seagleın yazdığını görmemiştim, yine saçmalamış bilip bilmeden neyse. Yaramıyo insanlık.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

toggie said:

ahah seviye super. bonjo da 1461 macıyla hortlayıp 3 gun sonra xelcuk'un tokadıyla tekrar toprak altına donenlerden.

ahaha aynen. tam antu ya. boyle uyeler de lazim ama.
devam bonjo. :D

haha sen bi kendine bak lan fanatizm den kendinden geçmişin haberin yok
ama ben hepinize yeterim merak etme
bir tek seviyesizlik konusunda yetemem
demin cümleleri siz kurmuşunuz noktayı ben koydum
adam olan anlar
Sosyal ağlarda paylaş

allasen kim uzerinize geliyo ya. kulube yansıyan tek bir olay oldu mu sike sureci ile alakalı? caner hatalı kırmızı gordu, bi de uzerine meireles ceza aldı. bu mudur yani fb'nin uzerindeki baskı?

esas baskıyı Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'dan yiyorsunuz hala farkedemediniz. Herif hala cıkmıs 6-0 diyo yahu. Bunu yiyen kaldı mı aranızda sasırıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Masquerade said:

toggie said:

ahah seviye super. bonjo da 1461 macıyla hortlayıp 3 gun sonra xelcuk'un tokadıyla tekrar toprak altına donenlerden.

adam olan anlar

http://onlyhdwallpapers.com/thumbnail/awesome_d_blue_smiley_face_desktop_1600x1200_hd-wallpaper-1955.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Susunda şunu bi okuyalım..

Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"PFDK’nın oyuncumuz Raul Meireles hakkında vermiş olduğu 12 maçlık ceza kamuoyunun malumudur.

Bilinmelidir ki Fenerbahçe Yönetim Kurulu olarak, haksız ve mesnetsiz olarak verilmiş bu cezanın tarafımızdan kabul edilebilir nitelikte olmadığını ve bu cezanın futbolcumuz Raul Meireles’e değil tüm camia olarak Fenerbahçe’ye verilmiş bir ceza olduğunun farkındayız.

PFDK kararı sonrasında bu kararla ilgili olarak devam eden disiplin yargılaması nedeniyle göstermek zorunda olduğumuz sabır ve sukunet saklı kalmak kaydıyla;

Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nun olağanüstü olarak toplanacağını, Kararla ilgili olarak Tahkim Kuruluna gerekli müracaatın yapılacağını ve duruşma talep edileceğini,
Tahkim Kurulu’nda yapılacak duruşmaya Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım ve diğer tüm ilgililerin bizzat katılacağını,
Tarafımızdan konuya verilen önem nedeniyle hukuki mücadelemizin devamında ise Yönetim Kurulumuz tarafından alınacak kararların radikal ve Türk futbolunu yakından ilgilendirecek nitelikte kararlar olacağını tüm kamuoyuna bildiririz"

Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Masquerade said:

toggie said:

adam olan anlar

NOKDA.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız meireles bile hatasını anlayıp kıvırma politikasına geçmişken fenerlilerin sadece tükürük meselesine kitlenip hak hukuk triplerine girmesi çok ilginç

bir sürü futbolcu haklı haksız cezalar aldı.hiç birinin benim cocugum var diye tvlere cıktıgını görmedik.bariz duygu sömürüsü üzerinden ceza indirimine kasılıyor gibi geldi.

adam defalarca el hareketiyle hakemi rencide edip hakaret ediyor.suratının dibine girip bağırıyor.

millet sadece hmm tükürmemişe takıldı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...