Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Tecavuz etmis ama prezervarif kullanmis yazida. Oyle bi anlam cikardim ben.

Bide ben bildim bileli en elit taraftar kitlesini fb de bilirim allah var. Bayanlarin fln rahat maca gidebildigi ortam olsun, ekonomik anlamda biraz daha yuksek tabakadan olmasi fln, oyle dusunurum hep yani. Simdi klupten gelen su polat alemdar aciklamalarini gorunce oeh dedim, cidden taraftar-klup kulturunde ucurum var fb de. O ne bicim aciklama lan.
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte aykut kocaman'ın haklı isyanını kullanarak, hazır taraftar gaza gelmişken biraz daha ortamı gerelim ki taraftar kulübün arkasında dursun hareketi olmuş bu. fakat o paragrafın varlığı en azından ertem şener tarzı habercilik (!) anlayışını desteklemediğimizi söyler.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

açıklama baştan aşağı saçma da, şurası çok iyi olmuş. dün geceki "haber"lerden sonra:

said:
Bu nedenle, süreçteki duruşumuz doğrultusunda önemle belirtmek isteriz ki; Fırat Aydınus'un kararları, ne kadar yanlış, ne kadar yanlı ve hatta iyi niyetten yoksun olsa da yakın tarihte milli bir görev üstlenecek bir hakeme dair söz konusu hukuk dışı ve suç unsuru içeren bu linç kampanyası, Yönetim Kurulumuz tarafından kabul görmez, görmeyecektir.

Abi iyi olmuş diyosun da, kendi içinde çelişmiş adamlar.

Hadi kararlar yanlış diyebilirsin, hakem hatası diyebilirsin. Ama "yanlı" ve "iyi niyetten yoksun" diye resmi açıklamada bir kulüp olarak tanım kullanıyosan o "karşıt" olduğun linç kampanyasının en önünde bayrak taşıyan sensin demektir?
Sosyal ağlarda paylaş

Toplum olarak fanatizmden çektiğimiz yetmedi, kulüp fanatizminin bu kadar abartılması kaldı. Bu yalnız Fenerbahçe için değil, diğer büyük ve küçük takımlar için de geçerlidir. Şayet mantıksal olarak bir yanlış yoksa ben hiç bir şey bilmiyorum demektir. Realist olarak yaklaştığımız zaman yıllardan beri bu ayıpla yaşadığımızı görebiliriz ancak birilerinin futbolun üzerinde tuttukları kirli ellerini çekmesi gerekmektedir. Taraftarlar birer nefret makinesine dönüştürülmeye başlandı. Bunun sonu nereye varacak kimse düşünmüyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

https://twitter.com/sezerozturk1010
Bu hesap fake mi? Gercek olamaz cunku o tweetler. Adamlik falan sorgulanmis ahaha. Gercekse de Federasyonun cezayi yapistirmasi lazim Sezer'e. (EPL'de cok veriliyor boyle sosyal medya uzerinden terbiyesizlik yapanlara ceza)

twitterdan pek anlamam da o adamlık sorgulayan sezer değil bir başkası sanki niye alevlendin ki bu kdr ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...