Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 uefakupası.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 mormenekse.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Hiç GS'nin BJK için 6-0 günleri düzenlediğini görmedim. Hem de deplasman da atmış. Gerekte yok zaten böyle ezikliği giderecek günler düzenlemeye. İşte başkanı bu olan taraftardan ne beklersin. Kabul edin işte ne kadar eskidi artık denilsede üst üste 4 sene şampiyonluk,avrupa da 2 kupa hazmediyorsunuz. Divan da başkanı UEFA Kupası için tasadüfen alınmıştır diyor ezikliğe bakın. En çok kupa kazanan takım.Daha ne olsun.Üstüne de Kadıköy de alınan şampiyonluk kupası eklendi asdfgasdfg. Tek maçlık galibiyetler ile sidik yarış yapıyorsunuz. Gerçi tek maç üzerinede ellerinde birşey yok. Kendilerini kandırıyorlar. Madem tarih önemli alın size babası. http://tr.wikipedia.org/wiki/Fenerbah%C3%A7e_0-7_Galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 reyiz gidiyomuş :/ http://imgz.vol.io/maraton/newpics/news/081120121223512005975_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Bugün radyosporda duydum İBB Webo'yu satarsa talipmiş bienvenue ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Meireles çok çok iyi. Moussa sow efsane olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Baggio said: Inter-Milan maçında santrada bayrak nöbeti tutan, ya da bayrak dikmeceye cevap verme çabasıyla 2 gecesini bıçak ve bayrakla reklam panosunun içinde geçiren İtalyan genci gördünüz mü hiç? Vizyonumuz genişlemeli artık hafiften. ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Canerin yeni tarzı buymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Eyvah eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Ya bu Selçuk maç başına mı para alıyor? Niye ısrarla her maç bu adamı sahaya sokuyor bu adam DELİ ETTİ BENİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ahahah aynen ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 xelcuksuz mac olurmu , az daha sakatlıyordu topalı gerçi :D tüm takım çok iyiydi , sezerinde gol atması süper oldu tebrikler takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Selçuk hariç çok iyiydi. Girdiği gibi takımın bütün dengesi bozuldu. 5 dk daha erken girse 2-2 bile olurdu. Böyle güzel futbola çürük yumurtayı katıp rezil etmenin sebebi ne hiç zaman anlıyamıyacağım sanırım. Az süre kalmış olsa bile Salih'i alabilirdi. En azından bir mesaj olurdu oyuncuya. Oyuncu şuan son girdiği maçta yaptığı aslında gayet normal olan bir hatayı gözünde büyütüyor olabilir. Salih'i alması demek hocanın o maçı unuttuğu mesajını verebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 özeri de her maça sokardı aykut kcaman. selçuku da sokuyo ikiside eski öörencisi. maçbaşına parayı alsınlar diye işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 abi bir gazetecide çıksın şunu araştırsın nolur ya.85 dakika fıstık gibi top oynamışız, zevkin doruklarındayım direkler şutlar pozisyonlar falan çok güzel LAN O SELÇUK NE OLM!resmen 5 dakikada geri pasları olsun taca attığı top olsun golde yediği aptal çalım olsun göz zevkimin içine etti. niye son 5 dk bu adam oyuna giriyor şu gizli anlaşma mıdır nedir biri çıksın araştırsın azizin askerliği ile uğraşçaklarına! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 fenerbahce sezonun en iyi futbolunu oynadi . ben acikcasi boyle oynayacagini dusunkuyordum . onumuzdeki hafta deplasmanda iyi oynarsa ligdeki en ciddi rakibimiz olabilir fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 stadda izledim ben de, taraftar özlemiş takımı, çok güzeldi atmosfer. gayet güzel top oynadık, selçuk girdikten sonra gol yememiz de kreması oldu asdkjashg sow yardırmaya devam ediyor, gökhan yine çok iyiydi bi de sezerin golüne çok sevindim, başkası atsa bu kadar sevinmezdim sanırım, bu adamın bize çok faydası olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Abi 2 büyüklerin ne kadar çok topu direkten döndü b akşam ya oha. Fener 4'lermiş, gs ilk yarıda kopartırmış resmen. Bu arada sow'un şu yaptığı insanlığa sığar mı lan :( https://dl.dropbox.com/u/18366514/Ekran%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC%20%289%29.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 PZero said: fenerbahce sezonun en iyi futbolunu oynadi . ben acikcasi boyle oynayacagini dusunkuyordum . onumuzdeki hafta deplasmanda iyi oynarsa ligdeki en ciddi rakibimiz olabilir fb http://i.imgur.com/e84kp.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Fener orduya oynadığı oyunun yarısını beşiktaşa oynarsa bi 8 gollü de ülke içi malubiyetiniz olur yanlız. 2 tane anadolu takımıyla berabere kaldınız diye ne gaza geldiniz ha, 2 gün önce tişört satıyodunuz pazarda "feda feda gel ablacım gel" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Mac basligimiza noldu, nireye yazacagiz xelcukla ilgili goruslerimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Xelcuk icin goruslerinizi diyanet islerine gonderiyosunuz onlar allaha havale ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 uzun zamandır bu kadar sut ceken FB izlememistim.. aykut sonunda birseyleri degistiriyo heralde, yani umuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 yalnız Fanatik gazetesini kınıyoruz bi zahmet, Ordu Erkek Gördü diye başlık atmışlar web sitesine :p kısa sürede kaldırmışlar ama ayıp olmuş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar