Eternal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Braga'nın çok rahat kazanıcagı bir maç olucak. Tahmini skor : 0-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Tikir tikir yicez golleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 valla zor maç ya kötü oynicağımızı sanmıyorum.ama bitiricilik önemli kaçırır kaçırırsak aadamlar tıkar muhtemelen duran toptan falan bide başlık çok kötü ya.yakışmamış dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bu maçı braganın kazanma ihtimali 0 . akşam atmaosfer cok farklı olur gs farka bile gidbilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 of sen dedin diye yeniliriz kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Aboo Pzero taktik değiştirmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Adam Heroes dizisinde gibi, güçlerini kullanmayı öğreniyo yavaş yavaş. Ooy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 pzero'nun yeni taktiği işe yarıycak bence verdik maçı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Rewendor lütfen siler misin o mesajı, hiç olmazsa gösterimden kaldırın, hatta bölümden banlayın maç bitene kadar pzeroyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 gassaray gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 anaa yenildik ya lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 işarkadaşım çekilişle VIP bilet kazandı, bende O'nu stada auramla yolluyorum, bu maçı alacağız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Bu akşam.. galatasaray'ın artık üzülerekte olsa artık bir avrupa takımı olmadıgını görüceğimiz gece olucak.. Burak delirtir. Ortam gerilir.. galatasaray gol atamadıkca yüklenir,yüklendikçe kaçırır.. Savunma zaafları ve ardından ilk yarı braga'nın tek golüyle sonlanır.. İkinci yarı etkili oynar yine gs bi 15dk.. yine burak saç baş yoldurur.. ve 2.gol gelir bragadan.. Sonlara dogru iyice morali kaçan gs laf olsun diye oynarken bir duran topla 3.gol. Ben gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 sanirim ruyamda 2 adam kirmizi kart gordu, biri meloydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 tutar mı diyosun.. hemen kk var'a giricem yüklü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 biri tutmasa, digeri tutar heralde asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Deplasmanda ManU'yu yenebileceğimize / puan alabileceğimize inancım daha çoktu nedense , konsantre oynayıp iyi bir maç çıkaracağımızı biliyordum , nedense bu maça o kadar güvenemiyorum. Kesin kazanmamız gereken bir maç , pozisyon harcayarak başlarsak , Braha tehlike takım 4-5 kere gelip 2 tane tıklayıp gidebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 PZero maçı eliyle teslim etti Braga'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Kim kazanır kim kaybederlik maç değil bu.Galatasaray ne yapıp edip kazanmalı.Kaybeden elenir.Başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Braga kendi sahasinda Cluja yenildi, braga mutlak puan almali ancak GS icinde aynisi gecerli bir Fenerli olarak gsye guvenerek bastim paralari umarim gs kazanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 kaç TL yatırdın ? Nedense merak ettim bi an , bakalım ne kadar güvenmişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 şanssız bir akşam olmazsa en az iki farklı kazanacağımızı umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Basligi simdiden atayim: ASLAN BRAGMADI 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 öpüp BRAGACAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Man. Utd. maçınıda gördükten sonra fatih terimin tecrübe ve motivasyon şeklinide katarsak ayrıyeten takımdaki oyuncuların CL e olan açlıklarını da göz önünde bulundurursak buna ek olarak stad atmosferinide eklersek ben nasıl bir maç çıkacağını düşünemiyorum.... GS bonus kartımıda aldım Man. utd. maçınıda kesin gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar