Liebe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Rewendor said: Valla nasıl bi pozisyon düşünüyorsunuz bilmiyorum ama gayet iyi gözüktü bana. Adam asker sonuçta, belli bir disiplini var, bir bakışı var, hem iş disiplini hem çevresindekilere etki açısından iyi bir özellik. Görev verdim mi yapar, kaçmaz. Dürüst adammış, orta seviye diye belirtmiş. Yazısı kısa ve net. Bir de odun bi adam olmadığı belli, ilgisi dahilindeki konularda kendini geliştirmiş, sürekli yeni şeyler denemiş, farklı farklı özellikler edinmiş. orta seviye ingilizce = hello how are you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 adam fırıncı işte. fırıncı lazımsa al değilse alma. etli pidenin hamurunu ince açıp içini dengeli dağıtıyorsa kaçırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 eli hassas terazi gibin mi diyosun yani?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 manve said: demek ki neymis sirketin olsa da adam olamayabiliyormussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Aslında bu tip adamlar hayırlıdır işletmeler için. Çalışan insanlar saygı duyar eski komutan diye. Ayrıca arada sıkıntı problem cıktı mı polisle felan yardımcı olurlar eski asker diye. Eğer işinize yarıcaksa alın yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Abi aranızda nasıl ezikler var lan ahahaha. Cevap bile vermeyeceğim çünkü kişisel bilgi ve kimliğini açık edebilecek her şeyi sildim. Adam şu özelliklerle Satın almaya başvurmuş ve komik. Neye güleceğimi de şuradaki 3 kuruşluk kompleksli adamlardan öğrenecek değilim yani kusura bakmayın. Zaten arada anlayan anlamış, onlar yeter. Haterlara da sözüm şu, inşallah köşeyi dönersiniz ama bu kafayla anca sonradan görme olurunuz. Öptüm canlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 aquila said: garip, ayiplanacak, komik seyler mi paylasiliyo sadece burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 of ne kadar eziğiz ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 sipeyskeyk said: Abi aranızda nasıl ezikler var lan ahahaha. Cevap bile vermeyeceğim çünkü kişisel bilgi ve kimliğini açık edebilecek her şeyi sildim. Adam şu özelliklerle Satın almaya başvurmuş ve komik. Neye güleceğimi de şuradaki 3 kuruşluk kompleksli adamlardan öğrenecek değilim yani kusura bakmayın. Zaten arada anlayan anlamış, onlar yeter. Haterlara da sözüm şu, inşallah köşeyi dönersiniz ama bu kafayla anca sonradan görme olurunuz. Öptüm canlarım. ya işte şu olay patide çok fazla oluyor. adaNmın biri gelir bi konu açar. konu tutmayınca da böyle atar yapar laf falan atar sağa sola. ÜÇ KURUŞLUK KOMPLEKSLİ ADAMLAR !11!1 HATERLARA DA SÖZÜM ŞU !11! AYRICA DÜNYA BARIŞINI İSTEMEYENLERE DE BURADAN YATACAK YERİNİZ YOK OLM DEMEK İSTİYORUM vs. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Alın abi adamı..isyan terör ne varsa sirketi korur iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 sipeyskeyk said: Abi aranızda nasıl ezikler var lan ahahaha. Cevap bile vermeyeceğim çünkü kişisel bilgi ve kimliğini açık edebilecek her şeyi sildim. Adam şu özelliklerle Satın almaya başvurmuş ve komik. Neye güleceğimi de şuradaki 3 kuruşluk kompleksli adamlardan öğrenecek değilim yani kusura bakmayın. Zaten arada anlayan anlamış, onlar yeter. Haterlara da sözüm şu, inşallah köşeyi dönersiniz ama bu kafayla anca sonradan görme olurunuz. Öptüm canlarım. Bir trasty degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 sipeyskeyk said: Abi aranızda nasıl ezikler var lan ahahaha. Cevap bile vermeyeceğim çünkü kişisel bilgi ve kimliğini açık edebilecek her şeyi sildim. Adam şu özelliklerle Satın almaya başvurmuş ve komik. Neye güleceğimi de şuradaki 3 kuruşluk kompleksli adamlardan öğrenecek değilim yani kusura bakmayın. Zaten arada anlayan anlamış, onlar yeter. Haterlara da sözüm şu, inşallah köşeyi dönersiniz ama bu kafayla anca sonradan görme olurunuz. Öptüm canlarım. Önce komik hehehe, tipide komik zaten falan diyorsun. Sonra burada sırf komik şeyler mi paylaşılıyor diyorsun. Adamı bilmiyorum ama asıl komik olan şey şurada yaşadığın ego patlaması. Şirketine CV gelmiş adamın adı olsun olmasın ortada paylaşıyorsun, sonra gelip başkalarına sonradan görme demeye çalışıyorsun falan. Devam devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Crit üstüne crit gelmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 sipeyskeyk said: Abi aranızda nasıl ezikler var lan ahahaha. Cevap bile vermeyeceğim çünkü kişisel bilgi ve kimliğini açık edebilecek her şeyi sildim. Adam şu özelliklerle Satın almaya başvurmuş ve komik. Neye güleceğimi de şuradaki 3 kuruşluk kompleksli adamlardan öğrenecek değilim yani kusura bakmayın. Zaten arada anlayan anlamış, onlar yeter. Haterlara da sözüm şu, inşallah köşeyi dönersiniz ama bu kafayla anca sonradan görme olurunuz. Öptüm canlarım. bu... bu... trasty'nin oğlu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Adam öldü beyler, yeter vurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 finish ceken olmamis henuz gg gelmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 cevap bile vermiyceeem, ezikleer ahaha gozlerimden yas geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 eğlenceli bir topik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Olm üzülmeyin lan bu kadar. Hayır şurda laf sokmaya çalışan 3-5 şarlatanın sürekli peşimde dolandığını bilmesem ciddiye alcam. Foruma yazdıklarınızla hayatınız değişmiyor kızlar, üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Üzülmeyin falan diyorsun da. Yediği lafları kaldıramamış liseliler gibi sürekli hakaret edip, cool görünme çabasıyla yazdığına göre bayağı bayağı göz yaşlarıyla atıyorsun şu mesajları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 bu sipeyskek in üstüne çok gitmeyin ilerde olurda parasını kaybederse harakiri yapar kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 pis ezikler, herkes bana cv veriyor. sizde vericeksiniz!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 adam balyozcudur, ergenekoncudur kesin. iş yerinde darbe yapacak ondan tırsmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 keske img arsivim olsaydi. o postu okuyunca gozumde canlanani aciklayabilmek isterdim =[ kelimeler yetmiyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 sipeyskeyk said: Olm üzülmeyin lan bu kadar. Hayır şurda laf sokmaya çalışan 3-5 şarlatanın sürekli peşimde dolandığını bilmesem ciddiye alcam. Foruma yazdıklarınızla hayatınız değişmiyor kızlar, üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar