Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçinden geleni söyle rahatla topiği #2

Saeros

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
omm said:

Ders aralarinda bos amfilere gidip ayakkabimi cikartip ayaklarimi havalandiriyorum. Hoca kursusune oturuyorum, once sag teki havalandiriyorum sonra sol teki. 20ser dakika. Boyle bir rahatlama olamaz. Amfi ayak kokuyo.

http://www.google.com.tr/search?q=sandalet&hl=tr&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=SLF3Ub2QIoOHhQf-rIDgCw&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1242&bih=545#hl=tr&tbm=isch&sa=1&q=sandalet+erkek+modelleri&oq=sandalet+erke&gs_l=img.1.1.0l2j0i24.6286.8084.0.10183.5.3.0.2.2.0.378.817.2-2j1.3.0...0.0...1c.1.11.img.wyc4FtfD-9E&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45580626,d.bGE&fp=519f38b49639ea8a&biw=1242&bih=545
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun bir bekleyişten sonraki yeni işini tebrik ederim. O kadar konuştuk, dertleştik ve son zamanda seni kırdım sanırım elimde olmadan, umarım beni anlıyorsundur ve bana kızmıyorsundur. şimdi bu mutluluğunu da paylaşmak isterim, gerçekten çok sevindim.
Sosyal ağlarda paylaş

omm said:

Ders aralarinda bos amfilere gidip ayakkabimi cikartip ayaklarimi havalandiriyorum. Hoca kursusune oturuyorum, once sag teki havalandiriyorum sonra sol teki. 20ser dakika. Boyle bir rahatlama olamaz. Amfi ayak kokuyo.

seninle aynı okulda okuyanlara allah sabır versin
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
yildirimokur said:

Saeros said:

lezbiyen olmak için saçını saçmasapan renklere boyama veya kazıtma şartı var galiba,düz lezbiyen görmedim daha

Onlar iyi yine, ben 2 italyan hatunla tanışmıştım, aktif olanın koltuk altı kılları 10 santimdi. (Ölçtüm)

italyanların alt taraflar orman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...