Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21573099.asp said: Posta Gazetesi'nden Nedim Şener, bugün köşesine tepki çeken sözleri taşıdı. Örneğin “S.... et”, S..... gitmek” açık olarak verilirken bu ifadelere “deyim” denilmiş. Yine “El s..... gerdeğe girilmez” deyim olarak sözlükte yerini buluyor. Özellikle g... kelimesinin içinde bulunduğu birçok argo cümle atasözü olarak verilmiş. Acıma yetime döner koyar götüne atasözümüzü yazmamışlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yadsınacak bir durum yok, kullanıyor muyuz çoğunu? kullanıyoruz, e bilmeyen adam nereden öğrenecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 haberin sonuna da bunu eklemisler. said: Normal şartlarda bir internet sitesinde yer aldığında kapatma gerekçesi sayılan bu ifadelerin devletin resmi kuruluşu olan TDK’nın sözlüğünde yer almasına tek kelimeyle rezalet denir. Bu cümleler o sözlükten çıkarılmalı. Çünkü bunlar atasözü değil argo deyimlerdir deyim oldugunu kabul edip deyimler sozlugunden cikarilsin diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bilen adam nerden öğreniyor? aramil said: yadsınacak bir durum yok, kullanıyor muyuz çoğunu? kullanıyoruz, e bilmeyen adam nereden öğrenecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 var olması iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Zikko said: bilen adam nerden öğreniyor? aramil said: yadsınacak bir durum yok, kullanıyor muyuz çoğunu? kullanıyoruz, e bilmeyen adam nereden öğrenecek? bu kafayla sözlük olayını kaldıralım komple =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 gerizekalıkta her geçen gün kendimizi aşıyoruz. sozlukten zike sürelecek aklı yok a bakmalıyız bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ay göt dedi sik dedi çok ayıp. ulan zaten insanların kullandığı deyimler bunlar günlük hayatta. Argo bir dilin olmazsa olmazıdır. tabi koyacaklar. bazı deyimler vardır o dile ait içinde argo barındırır. politically correct saçmalığından baydım yani. yok göt demeyelim popo diyelim, basur demeyelim hemoroid diyelim, şişman demeyelim obez diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Zikko said: bilen adam nerden öğreniyor? aramil said: yadsınacak bir durum yok, kullanıyor muyuz çoğunu? kullanıyoruz, e bilmeyen adam nereden öğrenecek? http://www.youtube.com/watch?v=ebRDmAfLuvQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Jaegerjaquez said: AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bi sik let Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 dasaaa said: Jaegerjaquez said: AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAH Adam yazdıkça yazmış, coştukça coşmuş, önünü alamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 abi ofiste kahkaha attım ya allahtan hepsi mühendiz gösterebildim, hep birlikte yarıldık. şu an küfür gırla burada da :s(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 fucking neymiş böyle ya, türkçeyi cidden seviyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 fucking devam ediyor galiba daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Jaegerjaquez said: ahaha bedava çalıştırmışlar da yayınevine giydiriyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Jaegerjaquez said: bu sözlük güzelmiş yalnız, anlatmış ne güzel, tane tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 fuck in ne anlamları varmış öyle ya şaştım kaldım. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Sanırım insanların problemi ATAsözü olmaları. Oğlancılarla dolu şanlı tarihimizde böyle terbiyesizliklerin yeri olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar