Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Desqpio said: arkadaşlar bundan sonra oyundayken gerek mic gerekse chat'ten k*ürt yazmayın, söylemeyin. karşı takıma +18924721 accuracy veriyor. Bağırdım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Desqpio said: arkadaşlar bundan sonra oyundayken gerek mic gerekse chat'ten k*ürt yazmayın, söylemeyin. karşı takıma +18924721 accuracy veriyor. asfdghjklşi çok komikti lan adam baya hax açtı trollden sonra, lethe olm sen de gamepadle oynama şu oyunu allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Xenocide said: bu ciddi mi Genelde BF3 oynuyorum, arada çerezlik olsun diye CSGO/WT yaptığım oluyor. BF3'ten olsa gerek, CSGO'daki silah eksikliği rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 csgo bf3ü potato yapar ya potato, bf3 bildiğin eppek oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 mousepad alsam rahatlıcam en büyük düşmanım gazetedeki resimlerin bittiği kenarlar ve mouse dpi tuşunun laptopa çarğması. gözde bozuldu iyice öyle ince detay fln seçemiyom ct leri full pembe t leri full mavi fl nyapabilsem çok rahatlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Silphatos said: Desqpio said: arkadaşlar bundan sonra oyundayken gerek mic gerekse chat'ten k*ürt yazmayın, söylemeyin. karşı takıma +18924721 accuracy veriyor. asfdghjklşi çok komikti lan adam baya hax açtı trollden sonra, lethe olm sen de gamepadle oynama şu oyunu allasen lan? sen bugünkü oyunda mıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 grynn silp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 LethE said: en büyük düşmanım gazetedeki resimlerin bittiği kenarlar ve mouse dpi tuşunun laptopa çarğması nasıl bi dram o ya içim burkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 hadi kötülerin kötüleri aqalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 sırf mp5 olmadığı için bf3 döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 mp3 va Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 dün akşamdan beri oyun saçmalamaya devam ediyor bende. hani hiçbir şey yokken direkt donmaya etmeye başladı. steam ve oyunu silip tekrar yükledim fakat bu kez direkt AppHangB1 (BEX hatası verdiği de oldu) hatası veriyor. nerden çıktı bu şimdi anlamadım meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 dosyaları bi verify et steamden, arkaplanda çalışan şeylere bak, pc reset atsan da kar etmiyorsa var bi kıllık. grynn ne la, OEM nick mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 şunları okuyup izlemen lazım qanaq tamamen öğrenmek istiyorsan, ama kısaca özetlersek Lervanos'ta birkaç yüz yıl takılmış bi yarı elfti, sonra gazi olunca kendini gaminge verdiydi, şimdi onu da bıraktı emekli hayatı yaşayıp arada sırada ekmek yiyor https://docs.google.com/file/d/0B9VcIqv6qaSdUC1pVGJEOXRjVHc/edit https://docs.google.com/file/d/0B9VcIqv6qaSdbHFBSURwTU5FMjg/edit https://docs.google.com/file/d/0B9VcIqv6qaSdWEFSdldGN1BBSjA/edit http://i.imgur.com/hWpdAE6.jpg/ http://steamcommunity.com/id/silphatos/videos/?appid=sc_358&sort=newestfirst&browsefilter=myfiles&view=imagewall yani silphatos kadar olmasa da bi geçmişi var, oem değil la doclar ve ss geçende disketten çıktı bu arada, true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Desqpio said: dün akşamdan beri oyun saçmalamaya devam ediyor bende. hani hiçbir şey yokken direkt donmaya etmeye başladı. steam ve oyunu silip tekrar yükledim fakat bu kez direkt AppHangB1 (BEX hatası verdiği de oldu) hatası veriyor. nerden çıktı bu şimdi anlamadım meh. hileyi sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 OsManiaC said: Desqpio said: dün akşamdan beri oyun saçmalamaya devam ediyor bende. hani hiçbir şey yokken direkt donmaya etmeye başladı. steam ve oyunu silip tekrar yükledim fakat bu kez direkt AppHangB1 (BEX hatası verdiği de oldu) hatası veriyor. nerden çıktı bu şimdi anlamadım meh. hileyi sil ehehueheuheuheue. öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 her oyuna girişte direk konsolu açın ve status yazın 65 milyon ve üzeri steam ID ye sahip birinin ratiosu hayvan gibi olursa direk report yapın komunitiye katkınız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Beynim aktı yemin billah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 benim bile aktı siz benden önce kaç maç yapmıştınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 valla ben dün bi 5 maç yaptım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Here's a sneak peek at one part of CS:GO's next update. Stay tuned for more details! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Noooooooooooooooo Cuf cuf cuf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 da fuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 You gotta be kidding me Cheaterlar yüzünden bırakmıstım ama su silah için dönerimki oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 aww yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar