Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive (Topic #2)

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

64bit ve 128bit tick bahsedilmiş, teknik anlamda izah edebilecek var mı? Botlarla oynarken her isabet ettirdiğim kurşun hit olarak geçerken, competitive'de isabet ettirdiğim kurşunlar hit olmuyor. Tick denilen hadise bunu nasıl etkiliyor? Düşmanın ping'inin benden fazla olması, veya benim FPS'min yüksek olması gibi şeyler bu hit oranlarını da etkiler mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Komik olduğunu düşündüğünüz hareketler soğuttu. Düşük pingli serverı sunan arkadaşlara teşekkürleri borç bilirim ama yetki özürlü insanlar olduğu sürece ben sizle oynamam.

Sizin umrunuzda olmayabilir bir şey diyemem ama ben sizle oynamaktan hep zevk alıyordum s.çtınız batırdınız içine.
Sosyal ağlarda paylaş

mithat kimdi? compda çok hax damgası yedik de adam pati serverında da haxor yaptı beni dfs

OsManiaC said:

Komik olduğunu düşündüğünüz hareketler soğuttu. Düşük pingli serverı sunan arkadaşlara teşekkürleri borç bilirim ama yetki özürlü insanlar olduğu sürece ben sizle oynamam.

Sizin umrunuzda olmayabilir bir şey diyemem ama ben sizle oynamaktan hep zevk alıyordum s.çtınız batırdınız içine.

lütfen bizimle oyna osman :( söz yakmayacam lütfen geri gel kankaa :(:(:(
Sosyal ağlarda paylaş

çok çirkin oynuyosunuz arkadaş, hırs mı yapıyosunuz napıyosunuz anlamadım. bugün girdiğim 4v2 oynadık 20 dk falan, 4 kişi olanlardan biri de gold ha, herifler terorist olarak rush yapıyor bomba koyup awp ile kapı bekliyor. biri de demedi ki ulan karşıda iki tane ekmek var, 4v2 zevk almıyoruz, birimiz bari karşıya geçsin de 3v3 olsun. herifler öyle 20 dk oynadı. baya tiksindim sizden.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...