Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 şifrenin b'sini küçük yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 sifrenin b sini buyuk yazin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 yok şifrenin b'si küçük olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 64bit ve 128bit tick bahsedilmiş, teknik anlamda izah edebilecek var mı? Botlarla oynarken her isabet ettirdiğim kurşun hit olarak geçerken, competitive'de isabet ettirdiğim kurşunlar hit olmuyor. Tick denilen hadise bunu nasıl etkiliyor? Düşmanın ping'inin benden fazla olması, veya benim FPS'min yüksek olması gibi şeyler bu hit oranlarını da etkiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Komik olduğunu düşündüğünüz hareketler soğuttu. Düşük pingli serverı sunan arkadaşlara teşekkürleri borç bilirim ama yetki özürlü insanlar olduğu sürece ben sizle oynamam. Sizin umrunuzda olmayabilir bir şey diyemem ama ben sizle oynamaktan hep zevk alıyordum s.çtınız batırdınız içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 set on fire işi can sıktı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 abi her zaman ki gibi teamkill yapıp roundu alıcaktım çekemeyenler ateşe verdi önümü görememe rağmen 3 kişi falan aldım ama bi yere kadar tabi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 mithat kimdi? compda çok hax damgası yedik de adam pati serverında da haxor yaptı beni dfs OsManiaC said: Komik olduğunu düşündüğünüz hareketler soğuttu. Düşük pingli serverı sunan arkadaşlara teşekkürleri borç bilirim ama yetki özürlü insanlar olduğu sürece ben sizle oynamam. Sizin umrunuzda olmayabilir bir şey diyemem ama ben sizle oynamaktan hep zevk alıyordum s.çtınız batırdınız içine. lütfen bizimle oyna osman :( söz yakmayacam lütfen geri gel kankaa :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 abi mithat bonus gibiydi hakkaten,rastgele ateş etsen arkasından free mithat kill'i çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 adam baya baya şanssız ya, yolda yürürken kafasına saksı düşüp ölebilecek kadar şanssız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 server detaylarını verin, oynuyorsanız akayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 stickyde yazıyor kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 o değilde cons geçen seneden beri mute'lu mikrofona konuşması asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 çok çirkin oynuyosunuz arkadaş, hırs mı yapıyosunuz napıyosunuz anlamadım. bugün girdiğim 4v2 oynadık 20 dk falan, 4 kişi olanlardan biri de gold ha, herifler terorist olarak rush yapıyor bomba koyup awp ile kapı bekliyor. biri de demedi ki ulan karşıda iki tane ekmek var, 4v2 zevk almıyoruz, birimiz bari karşıya geçsin de 3v3 olsun. herifler öyle 20 dk oynadı. baya tiksindim sizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 yalan yok valla ben ölünce gececektim orda ama ölmedim 6 7 round onun için gecemedim dsfghj. auto team balance kapalı herhalde veya balanslaması çok uzun sürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Anelor said: o değilde cons geçen seneden beri mute'lu mikrofona konuşması asdf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Silphatos said: yalan yok valla ben ölünce gececektim orda ama ölmedim 6 7 round onun için gecemedim dsfghj. auto team balance kapalı herhalde veya balanslaması çok uzun sürüyo ya bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ölünce geçecektim diyorsun abi, 4 tane adamsınız 2 kişiye karşı ki ikimizde noobuz yani hiç sıkılmdan gidip awp ile oturdun dakikalarca sonra geçecektim diyosun, neyse zevk alıyosanız sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 ahaha silp az çirkef değilsin hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 yaa şimdide fps problemi yaşıyorum nedir benim bu çektiğim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 6. round 3v3 oldu zaten abi, osmanlık yapmayın ya eğlenmek için oynuyoz patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 sen lath aiko ne biliyim tili falan tek takıma stacklenince karşısı pek eğlenmiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 scramble lazım işte eski serverda yapıyodum ben ama unuttum nasıldı baktım googledan rcon mp_scrambleteams 1 miş sanırım, rcon şifresi olan yapabilir bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Olm milleti niye yakiyosun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 osmanın iyi oyununu alev efektleriyle süslemek istedim dragon ball styla ama trip yaptı daha da yakmam hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar