LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Ben ikinci oyun kendime gelmeye başladım. Kaç gündür oynamamıştım, Pati ekibiyle galibiyet almanın şaşkınlığı içersindeyim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ben yoktum ondan yendiniz. yoksa iyi oynadığınızı düşünmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 1.6'da tırt olan silahlar epey bufflanmış gibi geldi bana aug-sg-p90 fazla alınmıyordu mesela şimdi epey efektif gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 lan ekleyin beni de, cagırın oyunlara ya oynamak istiyorum, 1 haftadır antreman yapıyorum :D applewodka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 tiLi said: silp var mıydı lan maçta? oha olm fark etmedim. yoktu bence cod2 milli takımı oyuncusu nickimi kullanıyom csde dsfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 bizimle bu nicki paylaşır mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 random adamlarla girdim nasıl elime veriyolar belli değil allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 -Deno- said: bizimle bu nicki paylaşır mısın ? tabii ki hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 anelor iyi gaza gelmiş hala oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Silphatos said: -Deno- said: bizimle bu nicki paylaşır mısın ? tabii ki hayır eziq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 kes bi eppek, ya da pide ver ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Silphatos said: -Deno- said: bizimle bu nicki paylaşır mısın ? tabii ki hayır aslan, BuuRa a.k.a Mir4ch, MadN3ss, SakAt, W4siLi, y4nkieee, ajn, kazam bunlardan birisi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 benim bıraktığım zamandan sonraki takımı bulmuşun, nicklere bak ya hepsi apaçi ama aslan ve mirachla oynamıştım aynı takımda iyi elemanlardı, napıyolar acaba şimdi 10 yıl oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 zavallı ttnet playstore pasif reklam yapmış iftardan sahura varmısın kantıra diye offf çok yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 tiLi said: anelor iyi gaza gelmiş hala oynuyo abi açık bırakıyorum genelde ya kart gelsin diye kartları satıyorum full 4 dolar para yaptım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ya üst üste kaç oyun aldım hala eagle olamıyorum saç baş yolucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 demin 300. galibiyeti aldım. şerifim hala, en sevdiğim rank bu ya. kartallarda arada saçma adamlar çıkıyo, keleşlerde de çok kötüler denk gelebiliyor arada. şerif4life Anelor said: tiLi said: anelor iyi gaza gelmiş hala oynuyo abi açık bırakıyorum genelde ya kart gelsin diye kartları satıyorum full 4 dolar para yaptım :p sadece 4 dolar mı ayyy sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 AMA BEĞN WÖRLD ELİT OLACAAADIM :(((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Anelor said: tiLi said: anelor iyi gaza gelmiş hala oynuyo abi açık bırakıyorum genelde ya kart gelsin diye kartları satıyorum full 4 dolar para yaptım :p 4 doları duyunca heyecandan öm attım OHA 4 DOLAR MI diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 osmanın olmadığı her takım maç kazanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 base gülü osman ya pati içi 5v5 turnuva yapsak draft usulü. osmanın takımını tokatlamak istiyorum. matchmakingden yaparız maçları herkes 5 saniye sonra falan basar birbirimizi buluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 e kim osmanın takımında olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 piyango kime vurursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Aiko said: osmanın olmadığı her takım maç kazanabilir. adam nankörlükte tier atladı sergeant of master sergeant to the max oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Osman iyiydi ya, o kadar gitmeyin uzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar