OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Liebe said: assasins diye bi server genelde full onun dışında bomboş bütün türk serverları. saçma saçma mapler var "cl_downloadfilter none" bende inmiyiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 selam beyler. ben rusyadan oynuorum acaba tr serverlerine nasil baglanirim? bide macbook pro dan oynuorm nedense community server menusunu acinca mouse kitleniyor. ayni skintiyi yasayan varmi?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 competitive maç seçeneğini seçiyorum, oyuna giriyorum bi bakıyorum 5 kişilik takımda 2 tane bot var ilk el sonu biri 0/8 diğeri 1/9. nası iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 NEGEVLE RAŞ yaptığımız o günleri özledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 niye birakmistik bunu oynamayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 goldbären said: NEGEVLE RAŞ yaptığımız o günleri özledim... benden öğrendin zaten ben ne zaman negev ile baseden taraya taraya oynamaya başladım.o ses dinleyerek oynayan ciddi oyunlar gitti barbili maplere döndük sdfs ayrıca barbili mapte stealth kastığım oyunu unutamıyorum lan.ne güldüydüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 aquila said: niye birakmistik bunu oynamayi? silfotuş kuveyk oynayalım dedi, kimse kalmadı bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 o zaman bir comeback zamani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 server işi yalan olmasaydı iyiydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 hakkaten ya boktan 320x200 grafikte NOSTALJİ diye sattınız güzelim komünitiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Red said: goldbären said: NEGEVLE RAŞ yaptığımız o günleri özledim... benden öğrendin şu kafaya da hastayım. oyuna silahı sen koydun sanki, veya ilk sen denedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ağlama takım kötü ben hariç. o değilde hakkaten negevi alan yoktu ama.pahalıydı diye.ben para biriktirip alıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 dün filan 7$ olmuştu csgo 1 günlük indirimdi. baya bi kişi aldıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Nova en iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 satgan nup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kek said: dün filan 7$ olmuştu csgo 1 günlük indirimdi. baya bi kişi aldıydı. mesela ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 açsanız barbi haritasını keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 oyun çok farklı geldi unutmuşuz yaw :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 biz 3 kişi oynuyoz sürekli comp, isteyen katılsın sinerji yapalım min. gartal rank lazım ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 kartal yoksa napçaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 şöyle bir şey gördüm steam forumlarında, said: So im wonder what are valve doing, why dont they add the silencer, or cs_assult ( i hate hostage competitive becouse theres only 2 maps) but i was going through some files n scripts for csgo and i founds this in the m4a4 script under model // "SilencerModel" "models/weapons/w_rif_m4a1_silencer.mdl" under sounds // "special1" "Weapon_M4A1.Silenced" // "special2" "Weapon_M4A1.Silencer_Off" // "special3" "Weapon_M4A1.Silencer_On" and theres a assult soundscape file öyle yani. bu kadardı. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 abawww silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Bone said: kartal yoksa napçaz? Kartal bende de yok , fikir vermek açısından söyleyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 sen anca pubda oynarsın zaten ondan oyun comp rank belirlememiştir sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar