toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 adamın uzak dogu fantezisi anime'den ibaret ondan oyle bence sdfhgh. no offence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 uuu kaede'nin cevabı ne olacak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 trailer'ı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 valla pembe balonunuz mu patlıyor bilemiyorum ama üzgünüm. daha fazla bilgi istiyorsanız ilk iki dungeon çok dandik. sadece kaos bazı questler vanilladaki nagalardan bracer düşürme questi kadar efsane olmasa da inanılmaz uzun ve sıkıcı level atlayınca resmen hiçbirşey gelmiyor. heyecan, beklenti sıfır sizin başınıza hiç gelmemiş olabilir ama resmen 10 questimden bir tanesi kesin buglanıyor şu ana kadar İŞTE BU dediğim tek şey pokemonda w2 müziklerinin çalması. gerçi eski midileri koymuşlar. arkadaşımın remasterladığı çok daha güzel versiyonlarını dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 catadan daha güzel ama aynı tas aynı hamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ya kusura bakmayında ne bekliyordunuz? oyunu oynamadım bende 2-3 güne almayı düşünüyorum ama wow sonuçta bu. grafik motoru sabit bu motorla yapılabilenler sabit. şuan tüm mmolarda ulaşabildiğiniz oyun içi dinamiklerini bundada ulaşabiliyorsunuz neredeyse? pve yapacak adam guild kasar taktik kasar gear yapar takılır. pvp yapacak insanda üstün pvp itemlarını almaya çalışır vs. hayır sizin aklınızda ne var? herkesin bir evi olsun oradan uyanalım npclere verebileceğimiz cevaplar olsun ona göre bir storylineımız olsun bilmemne mi istiyorsunuz? aynı tas aynı hamam çünkü aynı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 iyi de niye bu tepki? :) senin dediğini özet geçtim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Tek buglı queste rastlamadım ben daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ben de rastlamadım. ayrıca bu questler sıkıcıysa sizi memnun etmenin yolu pek yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 valla ben bir tane rastladım şimdi ismi aklımda deil ama bir şey summon ediyorduk falan. summon edilmiyor. millette başında bekliyor düzelir falan diye:) ben oyunu genel hatları ile beğendim ,birde kaede ye katılmıyorum:D oyun güzel abi daha ne istiyorsun "bembe balon patladı " vs.? yani adamlar en güzelini sunmuşlar her quest ve bölgede dört dörtlük olamaz. keyifle oynuyoruz,daha iyi yapsalardı daha keyifli oynardık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Questler şahane olmuş gerçekten hiç bi mmo da bu kadar güzel quest gördüğümü hatırlamıyorum, ama gw2 den sonra farkettim ki çok yaşlanmış oyun artık =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Yuh arkadaş ravencrest de 2300 kişi sıra var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 silvermoon da 1700 kişi 72 dakikadan sıraya girdim,160 kişi 8 dakikam kaldı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Deli gibi geri dönüş bile insanların blizz'in ağzına nasıl baktığının kanıtı valla. Mis gibi expansion olmuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Regalya said: Heroiclerin kolay olması challange modlar için yoksa cc yüksek dmg/hp vs olursa kan çıkar. bugün pugla challange mode a girdim. 2. trash de wipe yiyip çıktık :). guildle yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bu exple ilgili yorumlara açıkça söylemeliyim ki şaşırıyorum. beklemiyordum bu kadar insana bu kadar iyi yorum yaptırmasını. sanırım bende oyunu alıp bi deneyeceğim. size 2 sorum var : zenedarda 85 warrior tank, enh/resto shammy, hunter ve tank(pve)/retri(pvp) pala var. hunter, pala ve diğer ikisi toplamda 3 farklı accountta. classlar hakkında pek bi bilgim olmadığından sizce hangi acc açtırayım ve neyle oynayayım? diğer merak ettiğim, sanırım bazı mountlar acc bound olmuş. benim veknilashta hordedaki mechanohog umu zenedarda ally karakterimin listesinde görebiliyor muyum? bu mountların acc bound olayı wow/battle.net hangi account oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 mount ların aynı serverdaki charlarda oluyo olması lazım,oyunda questler mekanlar cok iyi gidiyor,sorun ne kadar süre götürücegi cabuk sıkmaz umarım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 mount olayi account wide, fakrli accountlardada olsa yararlanabiliyorsunuz ancak ally/horde sinirlamasi var mechana hog du mamut idi gibi faction specific mountlar hangi factiondaysa orda kaliyor, yani human charinizla topladiginiz ally mountlari horde chariniz kullanamiyor, dahada kotusu eskiden faction change yapinca mountlari otoamtik ceviriodu, artik o yok yani ToC warhorselari filan gidiyor faction change yapinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ha bide farkli accountlarda olsa mountlar hangi karakterdeyse login olmak sart, yoksa yeni sisteme gecmiyor mountlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Viktor said: mount olayi account wide, fakrli accountlardada olsa yararlanabiliyorsunuz ancak ally/horde sinirlamasi var accountu açtırdım baktım, Viktorun dediği gibi. earthen ring - horde olan charımdaki ironbound proto, headless horseman, cenarion warbird zenedar-ally charımda görünüyor ancak mechanohog yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 forum galiba uzun suredir ilk kez insanların %99(kaede dısındakiler iste) unun baslangıcından memnun oldugu bi oyun goruyo. bu ay alamadım kısmetse bi dahaki aya alıp panda monk umu kasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 90 oldum yapicak tonlarca sey var kafayi usutucem asfdfsd, alt kasmak disinda catada yapcak bisi bulamamistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 en son bide monk kasarsın tamam işte,daha raidler başlıycak raid finder acılcak yeni patchler derkene 3-6 ay ne oynasam diye aranmaya son yani en az.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Engineering mountunu kullanabilmesi için o charındada eng olması gerek. Birde yapacak birsürü şey var ama yapmıyorum bende çünkü bence bu jade forestdaki mine nodelarının spawnrate i nerflenecek deepholmda yaptıkları gibi o yüzden şu an çok düşük olan mine fiyatları patlama yapacak eğer nerflerlerse o yüzden mine stokluyorum şu an. Nerf geldiğinde fiyatlar yükselir bende ordan biraz vole vururum şu an full mine farm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Abi harbiden inanilmaz maden bollugu var. Ben de stokluyorum. Bi yandan da bi kismini satiyorum. Fena para gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar