Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pandaria izlenimler, yorumlar


kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

şimdi 90 oldum.
pek quest yapamadım, serverım horde ağırlıklı olduğundan pek mümkün değildi. jade forest ve valley of four winds tamamladim sadece, gerisini 5 man atarak kastik. yaptigim kadariyla questler eglenceli idi. belki warcraft evreninden asina oldugumuz kotu bir adamin pesine dusmuyoruz ama (illidan, arthas vs gibi) eglenceliydi yani. hic sikilmadan yaptim questleri. dev kostebek yuvalari, tavsanlar havuclar falan iyidi ehue. sha olayi da guzeldi jade forestta.
5 manler guzel olmus. cataclysm 5 manleri inanilmaz bayik ve gereginden uzundu. tbcye benzeticez diye ugrasip sivamislardi ama su hali guzel. kompakt ve eglenceli 5 manler cok iyi olmus. haftasonu heroic ve challenge modlarini atmaya baslayacagiz.
senaryolara daha hic girmedim.
pet battle efsane. bu kadar detay beklemiyordum ama mini game'in otesinde olmus. baya baya time sink bir olay. rare pet, duel falan derken zaman su gibi akiyor.
arkeoloji kasmadim henuz, bayiktir muhtemelen yine. kasan eden varsa soyler ne verdigini.
monklar op gibi. :(
cooking ve farmville olayi guzel olmus. bir de su fishinge overhaul gelse guzel olurmus.
baya baya dolu olmus bu ek paket. pandarya of pof dedim ama catadan falan fersah fersah onde eglence konusunda. dungeon journaldan baktigim kadariyla baslangic icin baya boss da var. content patchleri catada oldugu gibi sakiz gibi uzatmazlarsa potansiyeli baya baya yuksek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bosslar yaratıcı değil, ilk dungeon izlenimim bu, ilk boss lootlurker ın tıpa tıp aynı taktik olarak, 2. bosu anlamadım bile diablo oynuyorum sandım, 3. boss old kingdom bossunun sonuncusu gibi taklitlerinizi yaratıyor bence vakit harcanmamış sanki bir boss kütüphanesi var ordan yazılımı yazıp pompalıyorlar.

Questler eğlenceli ve yakın, uçamama olayıda şık olmuş insanlar unuttuydu diğer binekleri.
Mesleklerle uğraşmadım ama okuduğum kadarıyla onlarıda bir düzene sokmuşlar totalde iyi gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oynamayan bilemeyecek gene :P
Ben gayet sevdim sadece LvL kasması baya zor geldi yani XP biraz abartı olmuş LvL almak için gereken. Ama diğer yandan düşününce eşşek gibi expansion biraz kastırması normal. Milletin işte size oyun ulan oyun diye çıkardığını Blizzard her sene expansion diye çıkarıyor :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

her expansionda oldugu gibi millet soyle iyi boyle iyi dicek, ankette olmus secenegi ucacak, 2 ay sonra kimse yuzune bakmıcak, zaten mop rezaletti muhabbeti donecek. yeter artık lol


kimse nasıl yüzüne bakmıycak ya adamlar oyuncu sayısı tavan yapmış durumda rekor sayıda yıllardır, adamların oyuncu sayısına o kadar bile diildir 20% bile yaklasamadılar oyuncu sayısında rekor üstüne rekor kırıyolar senelerdir,kimse yüzüne bakmıyor diyosun,tam işkembeden sallamışın yani ...


ha cıkıp senin gibi yazan 100.000 lerce kişi var oynıyanların sayısı yanında cerez kalıyosunuz o derece yani ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 2 saat önce 90 oldum.
Genelde şöyle oldum 60% AV 20% Quest 10% Grind 10% Arkeoloji.
Onun için itemlar çok kötüydü. En son Kun Lai dayken outdoor bossu kestik şansıma epic dps leggins düştü. Demekki blizzard dps warrior olmamı istiyor. Bu arada adamın birine mount düştü. Dehşet de güzel siyah bir serpent.
Bir tek Jade deki q leri yaptım. İnanılmaz mekan. Çok beğendim.
Şimdi tabi herkes yeni gördüğü için bir "oo çok güzel manyak dehşet" buffı var. Ama üzerinden istediği kadar süre geçsin bu ek paketde cidden çok emek var. Beni çok şaşırttı bu kadarını kesinlikle beklemiyordum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sallana sallana oynuyorum, yarım saat quest yapıyorum, sonra cips yiyip soda içerken manzarayı seyrediyorum. Ortalıkta dolanıp ot topluyorum, potion üretip yeni keşifler yapıyorum. Canım sıkıldığında Azeroth'a dönüp pet'e level atlatıyorum vs.

Bence güzel olmuş oyun, hele Jade Forest'ta hikayenin anlatılması acayip başarılı. Hiç beklemiyordum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet cata biraz bayıkdı,zaten daha cok eski haritaları görevleri falan oyunda eskiyen seyleri düzelmeye calışmışlardı catada,bunda oyuna yogunlaşmışlar tam dolu dolu olmuş,kaç ay sürer bilemem ama baya oyolıycak gibi gözüküyor,sonra rutin bi sekilde oynamaya devam yeni exp. cıkana kadar..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun pandalara rağmen çok güzel olmuş. questlere büyük emek harcanmış. Senaryoları oynarken zevk alıyorsunuz.

Beğenmediğim kısmı 5m zorluk derecesi. heroicler dahil 1 kez bile ölmedim. (1 kez wipe yedik onda da cunning of cruel ile bütün oda ve boss geldi). 5m hc CC leri özledim diyebilirim.

Raidler de umarım bu kadar kolay olmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...