Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 (düzenlendi) şu ses sorununun acil düzeltilmesi lazım keyfi çıkmıyor oyunun. sound channels'ı 64'ün üstüne çıkarınca siegelerde FPS filan sıçıyor cidden, 64'te de seslerin yarısını duyamıyorsun, sessiz sessiz oynuyorsun atmosfer piç oluyor. Nisan 22, 2020 Saeros tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 ben hep custom server oynuyorum. sıfır exp xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 multi'ye faction oylaması falan bişey lazım maç başlamadan önce. ben mecbur muyum dikte edilen arap faction'ıyla oynamaya, demokrasi var burda :.) bir de ai'ı biraz daha kontrol edebilsek, okçuların menzilinde 2 düşman (ya da 2 grup) varsa hangisine saldıracaklarını söyleyebilsek mesela (ve captain modunda bu kadar kolay bait'lenmeseler, shield wall'da bekleyen tipler yerine arkadaki 2 hander'cılara sıksalar vs vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 (düzenlendi) 12 saat önce, Xenocide dedi ki: abi çok saçma sapan eksikler var, yıldırdı yani artık. Kale benim, ben hükümdarım, kaleye girişiniz yasak diyo. What ya... heh gel de çıldırma. çadırı kurdu geliyo dayı, kaleye giremiyorum savunma yapmak için. yine aynı şey oldu. Resmen şöyle yazmışlar kodu; eğer kalenin sahibi ile player'ın ilişkisi <0, Player kaleye giremez. Player hükümdar mıdır, kaleyi player mı fethetmiştir, player kaleyi sahibine teslim eden kişi midir, bunlar yok. zaten ilişki sistemi saçma sapan. hükümdarlığımdaki herkesle -60 -70'lerdeyim. herkes benden ölümüne nefret ediyor, ama benim için savaşıyorlar. savaşta olduğumuz imparatorluktan adam idam ediyorum, benim boyunduruğumdaki klanlar bi anda -30 -40, ama 10vs500'lük bi savaşa girmiş olan adamımı kurtarmaya gidiyorum, "kralım benim ne de iyi ettin geldin yoksa ölüyoduk aah vaah", ilişkiniz 2 arttı. 2. İKİ. i k i Nisan 23, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 isyan çıkarıp kafanı mı kesseler daha mı iyi? yaranamıyosun ya resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 en azından daha realistik olur lan. düşünsene, tayyip külliyeye gidiyo, kapıdaki nöbetçiler almıyo içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 bu arada siegelerde battering ram ile direk kapıları kırınca fps sorunu olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 (düzenlendi) sanırım marriage sistemi de buglı ya. oyuna başladığım ilk günlerde bi hatuna yürümüştüm, olmamıştı. şu an başka kimseye yürüyemiyorum. bi tane uygun aday buldum, ilişkiyi de 13'e çıkardım bi şekilde. ama yürüme seçeneği yok. ansiklopediden baktım, evli falan da değil daha 23'ünde çıtır yenge. ama o zamanında yürüdüüğüm ablanın yanına gittiğimde "bana bi şans daha ver hacı hadi bee" seçeneği çıkıyor. tabi ablayla ilişkim -65 olduğu için i must say no. sanırım bir kişiyle ilgilenme durumu olunca ikincisine yürüyemiyosun, ilk yürüdüğünü de iptal edemiyosun. çıldırmama ramak kaldı. ne yapmak istiyorsam bug'a takılıyor. Nisan 23, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Bug varsa bilemiycem. En hızlı şekli Uygun kızı ansiklopediden buluyorsun olduğu yere gidiyorsun, save alıp 4 kere olumlu cevap alana kadar deniyorsun olunca 2 gün geçiriyorsun dolaşıyorsun geri geliyorsun yine olumlu cevapları alınca kabul ediyor babamdan iste beni diyor babasına gidiyorsun veriyor alıp götürüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 ya yok işte Kuzey imparatorluğundan Phaea ile zamanında bilip bilmeden denemiştim, herhalde olmamıştı hatırlamıyorum, şimdi başkasıyla deniyim istiyorum cazibe skilli coştu baya, lakin phaea dışında kimseyle flörtleşme diyaloğu çıkmıyor. phaea'da da şu an sadece "bi şans daha ver" çıkıyo, basınca "biribirimize uyumlu değiliz söri" çekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Ben öyle bilmeden çok kız telef etmiştim senin yaptığın gibi öğrenince gidip yaptım oldu, bug falan olmadı. bence sen ansiklopediye bak yine vardır uygun kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 40 dakika önce, Sturgian dedi ki: save alıp 4 kere olumlu cevap alana kadar İşte bunlar hep save scum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 abi internette şöyle bi bilgi buldum, doğruluğunu bilemicem, marriage diyaloglarının çıkması için karakterin 35 yaşından genç olması gerekiyomuş. WAT? NEDEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 abi evlencem ben evlencem. çocuk olmasın. NİYE EVLENEMİYORUM? confirmed ayrıca. konsoldan yaşı 35'e çektim, polenlerim saçılmaya başladı hemen. saçma sapan ya. Ha ayrıca 60 yaşında çocuk sahibi olan tanıdığım var so fak it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Erkeklerde saçma zaten ama shitstorm olmasın diye sadece kadınlara yaş sınırı koymadılar bence. Bi de sınır olmaza herkes mommy Rhagaea ile evlenir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 (düzenlendi) valla ilginç. yani oyunda inanılmaz core eksiklikler varken kadınların yumurta sayısının belli yaştan itibaren yokolmasını düşünüp evliliğe yaş sınırı konmuş olması early access'te. savaş açamıyorum ama yumurta sayısı var. Nisan 23, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Bana bakma eğleniyorum ben, gerçek sebebi o yüzden mi yoks bug mı Cüce gelsin açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 "Herkes ölebilir" seçeneğini açtım oyuna başlarken. Hafif bir yusuf yusuf korkusundan dolayı hemen gittim King Derthert'ın kızını istedim. Vermedi. Gittim onun için paralı asker oldum. Sonra onun emrine girdim. Tekrar kızını istedim, verdi. Şimdi kendi krallığım var. 3 kızım ve bir oğlum ile karımı şehre yerleştirdim. Mutlu mesut yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 7 saat önce, Aceace dedi ki: İşte bunlar hep save scum save scumming böyle oyunlara müstehak bence ya, bilmemne bugından 8 saat gameplay siliyorsa bir şekilde telafi etmen lazım........,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 1 saat önce, goldbären dedi ki: save scumming böyle oyunlara müstehak bence ya, bilmemne bugından 8 saat gameplay siliyorsa bir şekilde telafi etmen lazım........,, tam olarak şu ya. sırf bu yüzden hiç vicdan azabı çekmeden çat çut exploitliyorum her şeyi. oyun fazla fazla alıyo benden buglarıyla eksikleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Benim 136 saat oldu yapılacak her şeyi yaptım, haritanın yarısı bizim kralıkta, bıraktım öyle. Relase olunca yada güzel bir yama gelince imparatorluk olarak deneyecem bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 mod kitini yayınlasalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 ahahah bi tane şehre yığınla lord toplanmış, ben bu ara süpürdüğümü serbest bırakıyorum, o krallığın da 1 tane şehri kalmış, hepsi oraya gidince durum şu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 bu yeni gelen beta patchde fps komple yerlerde benim, kuşatmalar özellikle bildiğin slide show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar