Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 5 saat önce, sylvanas dedi ki: delikanlı honor samuray falan diyerek düello kabul ettim bandit lord'undan, yerimde "hadi bakalım" diye toparlanırken daha salladı kesti tekte. adamları salıyorum artık. abi aynen. içimden geçti pezevenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 dialog sonu combat baslayan hicbi ise girmeyin asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 o adama gelmeden önce hazırlayın silahınızı, ine girmeden önce indeki tek grup adamın grubuysa gene bölüm yükler yüklemez çekin silahı. çok yakından başlatıyor düelloyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Biri bana karakterimin neden 2 yilda 9 yil yaslandigini aciklayabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 köpektir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 stresten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Oyunda karakterler gecirdiginiz gun sayisinin 4 kati kadar yaslaniyor, bakarsaniz siz de goreceksiniz. Bi 2 yil daha gecirsem - ki yolu var - 50 yasina gelicem. Bu neden boyle? Calradia'da 1 yil 90 gun desen ortalama insan omrunun 280 yil olmasi gerek ki dengelensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 charm kasmanın yolu lordlara 1altın hediye etmekmiş. 20den 75e çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 o bi altın vermeyi hokkabazlık gibi düşün. kulağından tutup burnundan çıkarıyosun falan, böyle şeyler çok hoşlarına gider kralların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 trade konusunda var mı bir trick arttırmakta zorlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 19 dakika önce, NolaxThensbane dedi ki: charm kasmanın yolu lordlara 1altın hediye etmekmiş. 20den 75e çıktı abi 2 sayfadır sölüyom da, 1 altın da değil hiçbi şey hediye etmeyin. sayfa boşken hediye et'e basınca kabul edildi diyip charm geliyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 (düzenlendi) evet yazmışsın görmemişim bu arada onu fark ettim de o artık abuse oluyor diye gönlüm el vermedi. Zaten 2m para var nasıl geldi bu para en ufak fikrim yok sanırım lord savaşlarında ele geçirdiğim para geçen gün fixlediler onu 10k ya Nisan 8, 2020 NolaxThensbane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Kurdugum krallik arada kendi kendine baska bir ulkeye savas aciyor nedenini anlamadim. Diger ulke bana acsa anlarim ama ben birsey yapmadan nasil savas aciyorum? Haritada dolasan companionlarim mi onlardan birine saldiriyor acaba. Bir keresinde de kendiliginden savasa girdigim bir ulkeyle sonrasinda yine kendiliginden baris yaptik, ben hicbirsey yapmadim arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 orada muhtemelen çeviri hatası var. o ülke sana savaş açıyor ama yanda sen açmışsın gibi yazıyor. ben öyle anladım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Sehir icindeki serseri ceteleriyle kapisan oldu mu? Ben bir koseyi temizleyince adamlar cok daha kalabalik geldi ve tabi ki benim partymden sadece 9 adam cekmesinin yani sira hepimizi sokak giysileriyle baslatti peasant gibi dograndik. Bi olayi var mi bu savasi kazanmanin? Yok sehir suclulardan temizlenmiyorsa ugrasmiycam cunku, 9 kisiyle o kadar adami nasil oldurelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 On 08.04.2020 at 10:09, Nigger_of_the_sand dedi ki: Oyunda karakterler gecirdiginiz gun sayisinin 4 kati kadar yaslaniyor, bakarsaniz siz de goreceksiniz. Bi 2 yil daha gecirsem - ki yolu var - 50 yasina gelicem. Bu neden boyle? Calradia'da 1 yil 90 gun desen ortalama insan omrunun 280 yil olmasi gerek ki dengelensin. Spoiler yaşlılıktan ölüyorsun bi noktada. tahmini 2 bin küsür gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 oyunu almayı düşünen varsa 90 liraya steam üzerinden gönderebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 oo karanlık işleeer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 yok ya bilgisayar nasıl kaldıramayacak bi bakıyım geri refund ederim dedim oda kredi kartına refund ettirmedi steam cüzdana geldi. ininal karta felan çekilebiliyomuş onda da kesinti oluyor heralde tam araştırmadım alacak biri varsa ekstra indirimli gönderiyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 7 saat önce, Nigger_of_the_sand dedi ki: Sehir icindeki serseri ceteleriyle kapisan oldu mu? Ben bir koseyi temizleyince adamlar cok daha kalabalik geldi ve tabi ki benim partymden sadece 9 adam cekmesinin yani sira hepimizi sokak giysileriyle baslatti peasant gibi dograndik. Bi olayi var mi bu savasi kazanmanin? Yok sehir suclulardan temizlenmiyorsa ugrasmiycam cunku, 9 kisiyle o kadar adami nasil oldurelim. inv'de sivil kıyafet seçeneği var, herşeyi giyemiyorsun ama giyebildiğin şeylerin en iyisini giymek gene azıcık da olsa faydalı. 4 saat önce, marksman dedi ki: İçeriği gizle yaşlılıktan ölüyorsun bi noktada. tahmini 2 bin küsür gün çooook kısaymış ya. ölündüğünü öğrenince zaten bayağı soğumuştum skill vs için bu kadar uğraşılan ve zaman alan bir oyunda. şunun tamamen devredışı bırakılmasa dahi en azından süresinin gerçek değerlere dönmesini bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Son patchden sonra yeni oyuna baslarsaniz crossbowlarin vendorlardan kayboldugunu goreceksiniz. Patch notlarinda bununla ilgili bir bilgi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 crossbowlar zaten char yaratırken skill'i yükseltilmediyse kullanılamıyordu en düşüğü, daha doğrusu tek xbow 20 skill istediğinden lol. sonra fahiş fiyatını da iki katına çıkardılar zaten. henüz content complete değil herhalde xbow grubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 42k'dan 21k'ya dusmemis miydi fiyati en son? Benim eski karakterlerimden bakinca 21k su anki fiyati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 olabilir, yükselmişti iki katına, geri çekmiş olabilirler dikkat etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 bazi arenalarda veriyodu xbow, en kotu orda kasilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar