Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade II: Bannerlord

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
5 saat önce, sylvanas dedi ki:

delikanlı honor samuray falan diyerek düello kabul ettim bandit lord'undan, yerimde "hadi bakalım" diye toparlanırken daha salladı kesti tekte. adamları salıyorum artık.

abi aynen. içimden geçti pezevenk.

Mesaj tarihi:

o adama gelmeden önce hazırlayın silahınızı, ine girmeden önce indeki tek grup adamın grubuysa gene bölüm yükler yüklemez çekin silahı. çok yakından başlatıyor düelloyu.

Mesaj tarihi:

Oyunda karakterler gecirdiginiz gun sayisinin 4 kati kadar yaslaniyor, bakarsaniz siz de goreceksiniz. Bi 2 yil daha gecirsem - ki yolu var - 50 yasina gelicem. Bu neden boyle? Calradia'da 1 yil 90 gun desen ortalama insan omrunun 280 yil olmasi gerek ki dengelensin.

Mesaj tarihi:
19 dakika önce, NolaxThensbane dedi ki:

charm kasmanın yolu lordlara 1altın hediye etmekmiş. 20den 75e çıktı

abi 2 sayfadır sölüyom da, 1 altın da değil hiçbi şey hediye etmeyin. sayfa boşken hediye et'e basınca kabul edildi diyip charm geliyor lel

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

evet yazmışsın görmemişim bu arada onu fark ettim de o artık abuse oluyor diye gönlüm el vermedi. Zaten 2m para var nasıl geldi bu para en ufak fikrim yok sanırım lord savaşlarında ele geçirdiğim para geçen gün fixlediler onu 10k ya

NolaxThensbane tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Kurdugum krallik arada kendi kendine baska bir ulkeye savas aciyor nedenini anlamadim. Diger ulke bana acsa anlarim ama ben birsey yapmadan nasil savas aciyorum? Haritada dolasan companionlarim mi onlardan birine saldiriyor acaba.

Bir keresinde de kendiliginden savasa girdigim bir ulkeyle sonrasinda yine kendiliginden baris yaptik, ben hicbirsey yapmadim arada.

Mesaj tarihi:

Sehir icindeki serseri ceteleriyle kapisan oldu mu? Ben bir koseyi temizleyince adamlar cok daha kalabalik geldi ve tabi ki benim partymden sadece 9 adam cekmesinin yani sira hepimizi sokak giysileriyle baslatti peasant gibi dograndik. Bi olayi var mi bu savasi kazanmanin? Yok sehir suclulardan temizlenmiyorsa ugrasmiycam cunku, 9 kisiyle o kadar adami nasil oldurelim.

Mesaj tarihi:
On 08.04.2020 at 10:09, Nigger_of_the_sand dedi ki:

Oyunda karakterler gecirdiginiz gun sayisinin 4 kati kadar yaslaniyor, bakarsaniz siz de goreceksiniz. Bi 2 yil daha gecirsem - ki yolu var - 50 yasina gelicem. Bu neden boyle? Calradia'da 1 yil 90 gun desen ortalama insan omrunun 280 yil olmasi gerek ki dengelensin.

Spoiler

yaşlılıktan ölüyorsun bi noktada. tahmini 2 bin küsür gün

Mesaj tarihi:

yok ya bilgisayar nasıl kaldıramayacak bi bakıyım geri refund ederim dedim oda kredi kartına refund ettirmedi steam cüzdana geldi. ininal karta felan çekilebiliyomuş onda da kesinti oluyor heralde tam araştırmadım alacak biri varsa ekstra indirimli gönderiyim dedim.

Mesaj tarihi:
7 saat önce, Nigger_of_the_sand dedi ki:

Sehir icindeki serseri ceteleriyle kapisan oldu mu? Ben bir koseyi temizleyince adamlar cok daha kalabalik geldi ve tabi ki benim partymden sadece 9 adam cekmesinin yani sira hepimizi sokak giysileriyle baslatti peasant gibi dograndik. Bi olayi var mi bu savasi kazanmanin? Yok sehir suclulardan temizlenmiyorsa ugrasmiycam cunku, 9 kisiyle o kadar adami nasil oldurelim.

inv'de sivil kıyafet seçeneği var, herşeyi giyemiyorsun ama giyebildiğin şeylerin en iyisini giymek gene azıcık da olsa faydalı.

4 saat önce, marksman dedi ki:
  İçeriği gizle

yaşlılıktan ölüyorsun bi noktada. tahmini 2 bin küsür gün

çooook kısaymış ya. ölündüğünü öğrenince zaten bayağı soğumuştum skill vs için bu kadar uğraşılan ve zaman alan bir oyunda. şunun tamamen devredışı bırakılmasa dahi en azından süresinin gerçek değerlere dönmesini bekleyeceğim.

Mesaj tarihi:

crossbowlar zaten char yaratırken skill'i yükseltilmediyse kullanılamıyordu en düşüğü, daha doğrusu tek xbow 20 skill istediğinden lol. sonra fahiş fiyatını da iki katına çıkardılar zaten. henüz content complete değil herhalde xbow grubu.

• Yeni Oluştur...