Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade II: Bannerlord

progamer

Öne çıkan mesajlar

=)) said:

kusura bakmayın da ben oyunu çok sevsem de kesinlikle rate vermeyeceğim çevremdekiler de öyle bu kadar ciddiyetsizlik olmaz kaç senedir bekliyoruz bir tarih bile veremiyorsunuz.

ciddiyetsizlik derken? adamların kendi dükkanı abi kim ne karışır. biz de duvarları tırmalıyoruz da yani release date verileceği zaman verilir, trailer hazır olunca çıkar, oyun bitince gelir.

ciddiyetsizlik ne abi ofiste batak oynarken mi gördün naptın?
Sosyal ağlarda paylaş

e3'te açıklama yaptılar, son rötüşleri yapıyoruz ama acele etmiyoruz içimize sinmeden çıkarmayacağız diye. tahminim 2019'da çıkar.

edit: üstteki mesaj da doğru. ne kadar hype'la beklenen oyun beklendiği zaman çıksa "meh" diyoruz, ama ertelenip üzerinde gerçekte çalışılınca efsane olabiliyor. istisnalar hariç.
Sosyal ağlarda paylaş

Cokomantis said:

=)) said:

kusura bakmayın da ben oyunu çok sevsem de kesinlikle rate vermeyeceğim çevremdekiler de öyle bu kadar ciddiyetsizlik olmaz kaç senedir bekliyoruz bir tarih bile veremiyorsunuz.

ciddiyetsizlik derken? adamların kendi dükkanı abi kim ne karışır. biz de duvarları tırmalıyoruz da yani release date verileceği zaman verilir, trailer hazır olunca çıkar, oyun bitince gelir.

ciddiyetsizlik ne abi ofiste batak oynarken mi gördün naptın?

batak oynasa kime ne?

şu işlere "kamu işi yaparken yetim hakkı yiyorlar" kafası ile yaklaşılması ne zaman bitecek?
Sosyal ağlarda paylaş

Yine bi istatistik çıkarsak, bu oyunların geç çıkmasından şikayet eden insanlarla hayattan keyif alamıyorum beyaz yaka sorunlarım bana çok basıyor =(( diyen insanlar bir mi acaba diye. Grego yapar mısın böyle bişey?

SAĞANEY ARKAAŞIM SAĞANEY? Adamın oyunu değil mi? Bitince çıkartır. Yok efsane olmazsa küfür edermiş yok beklentisi büyükmüş. NEFES Mİ ALAMIYORSUNUZ OYUN ÇIKMAZSA?!
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

SAĞANEY ARKAAŞIM SAĞANEY? Adamın oyunu değil mi? Bitince çıkartır. Yok efsane olmazsa küfür edermiş yok beklentisi büyükmüş. NEFES Mİ ALAMIYORSUNUZ OYUN ÇIKMAZSA?!

Efsane olmazsa küfür ederim benim ağzım değil mi SAĞANEY BİLÆ SAĞANEY

ayrıca oyun istedikleri kadar satmazsa yine kendileri ağlıcaklar, ha yok sanat sanat içindir para umrumuzda değil diyorlarsa ohoo isterse 15 sene sürsün
Sosyal ağlarda paylaş

gorduğunuze baktığınıza tabiki eleştiri yapın abi ona kim ne diyecek.

bu noktada kendi acımdan konusmuyorum studyo için soluyorum bunu (herhangi bir birey içinde değil, tüzel kişilik gibi düşünün). neden istiyelimki uzatmak.

hanı 5 senedir bekrleityo flaan diyorsunuz ama 5 sene gelir kazandırmayan bir projeye para aktarmak maas verip bi ton insan calıstırmak falan nasıl gibi durumlar var.

hanı 5 sene beklendide cok güzel oldu diye birşey yok. hanı ole bir durum olması çin bir sebep yok.

studyo neden gec cıkarmak istesin.

ha beceriksizlik olur, iş bilmekzlik, plansızlık, tecrubesizlik, veya türkiyede olmanın bir takım negatif yanları olur, hazır ve eğilimli tecrubeli calısan havuzun eksikliği vesaire gibi. bunlarla itham etseniz mesela kimse forudma birşey demez ama gidip ciddiyetsizlik falan ile itham edince tepki almanız normal.

manyak değilya studyo birazda sole para sacayım bırazda bole sermaye tüketiyim desin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...