NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 hedef 2023? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 kücük düşünüyorsunuz. marsa giden ilk studyo olmak hedefimiz. release'ı yörünge dısından yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 abi istersen bağcılardan yap da gözünü sevem milletin cocuğu oldu ben hala bu oyunu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 ulan ortaya masterpiece bişey çıkartmazsanız pis küfür yiceksiniz varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 çıkana kadar kitleyek mi napak, bişi yapalım ya. biz cüce'ye çıharın diyoruz, çıkarmıyorlar. değişen bişey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 2018 Q3 den önce gelmez. Not alın bu mesajımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 kusura bakmayın da ben oyunu çok sevsem de kesinlikle rate vermeyeceğim çevremdekiler de öyle bu kadar ciddiyetsizlik olmaz kaç senedir bekliyoruz bir tarih bile veremiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 polonyalılar da 5 yıldır tarih veremiyor, olur o kadar. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 =)) said: kusura bakmayın da ben oyunu çok sevsem de kesinlikle rate vermeyeceğim çevremdekiler de öyle bu kadar ciddiyetsizlik olmaz kaç senedir bekliyoruz bir tarih bile veremiyorsunuz. ciddiyetsizlik derken? adamların kendi dükkanı abi kim ne karışır. biz de duvarları tırmalıyoruz da yani release date verileceği zaman verilir, trailer hazır olunca çıkar, oyun bitince gelir. ciddiyetsizlik ne abi ofiste batak oynarken mi gördün naptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Unutmayalımki.. "A delayed game is eventually good, but a rushed game is forever bad" Shigeru Miyamoto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 e3'te açıklama yaptılar, son rötüşleri yapıyoruz ama acele etmiyoruz içimize sinmeden çıkarmayacağız diye. tahminim 2019'da çıkar. edit: üstteki mesaj da doğru. ne kadar hype'la beklenen oyun beklendiği zaman çıksa "meh" diyoruz, ama ertelenip üzerinde gerçekte çalışılınca efsane olabiliyor. istisnalar hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Cokomantis said: =)) said: kusura bakmayın da ben oyunu çok sevsem de kesinlikle rate vermeyeceğim çevremdekiler de öyle bu kadar ciddiyetsizlik olmaz kaç senedir bekliyoruz bir tarih bile veremiyorsunuz. ciddiyetsizlik derken? adamların kendi dükkanı abi kim ne karışır. biz de duvarları tırmalıyoruz da yani release date verileceği zaman verilir, trailer hazır olunca çıkar, oyun bitince gelir. ciddiyetsizlik ne abi ofiste batak oynarken mi gördün naptın? batak oynasa kime ne? şu işlere "kamu işi yaparken yetim hakkı yiyorlar" kafası ile yaklaşılması ne zaman bitecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Yine bi istatistik çıkarsak, bu oyunların geç çıkmasından şikayet eden insanlarla hayattan keyif alamıyorum beyaz yaka sorunlarım bana çok basıyor =(( diyen insanlar bir mi acaba diye. Grego yapar mısın böyle bişey? SAĞANEY ARKAAŞIM SAĞANEY? Adamın oyunu değil mi? Bitince çıkartır. Yok efsane olmazsa küfür edermiş yok beklentisi büyükmüş. NEFES Mİ ALAMIYORSUNUZ OYUN ÇIKMAZSA?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 çıktı diye girdim goygoymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 inşallah goy goy diye girerken, oyunun çıkmış olduğunu öğreniriz amin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Xenocide said: ulan ortaya masterpiece bişey çıkartmazsanız pis küfür yiceksiniz varya Nerdeyse Half Life 3 (Hic bir zaman cikmayacagi haberlerinden once )hakkinda hep gordugum birseydi. Umarim burda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Pres yapcaginiza yalakalik yapiyosunuz biz de biliyoruz bize ne oldugunu saka yollu soyledik onu ancak su da bi gercek diger oyunlar gec kaldiginda 5 sene oncenin grafikleri mekanikleri rererororo demeyi biliyorsunuz.bu gozler ne elestriler gordu bu forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Yürü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 axedice said: SAĞANEY ARKAAŞIM SAĞANEY? Adamın oyunu değil mi? Bitince çıkartır. Yok efsane olmazsa küfür edermiş yok beklentisi büyükmüş. NEFES Mİ ALAMIYORSUNUZ OYUN ÇIKMAZSA?! Efsane olmazsa küfür ederim benim ağzım değil mi SAĞANEY BİLÆ SAĞANEY ayrıca oyun istedikleri kadar satmazsa yine kendileri ağlıcaklar, ha yok sanat sanat içindir para umrumuzda değil diyorlarsa ohoo isterse 15 sene sürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 gorduğunuze baktığınıza tabiki eleştiri yapın abi ona kim ne diyecek. bu noktada kendi acımdan konusmuyorum studyo için soluyorum bunu (herhangi bir birey içinde değil, tüzel kişilik gibi düşünün). neden istiyelimki uzatmak. hanı 5 senedir bekrleityo flaan diyorsunuz ama 5 sene gelir kazandırmayan bir projeye para aktarmak maas verip bi ton insan calıstırmak falan nasıl gibi durumlar var. hanı 5 sene beklendide cok güzel oldu diye birşey yok. hanı ole bir durum olması çin bir sebep yok. studyo neden gec cıkarmak istesin. ha beceriksizlik olur, iş bilmekzlik, plansızlık, tecrubesizlik, veya türkiyede olmanın bir takım negatif yanları olur, hazır ve eğilimli tecrubeli calısan havuzun eksikliği vesaire gibi. bunlarla itham etseniz mesela kimse forudma birşey demez ama gidip ciddiyetsizlik falan ile itham edince tepki almanız normal. manyak değilya studyo birazda sole para sacayım bırazda bole sermaye tüketiyim desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 bide yalakalık konusu var. yalaka dedğin isnanlar benım 10-15 senedir tanıdığım insanlar neyin niye yalakalığını yapsınlar allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Star Citizen daha önce çıkıcak gibi duruyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 haa ona para verdiniz hiç laf etmiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Oynayabildiğimiz şeye para veriyoruz, yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 oynanmadığındada veriliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar