bliksem Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 ALL MY MONEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Cokomantis said: steam'de 5 kişi oynuyor görünüyor lan, kim onlar delirtmeyin beni Merba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 sen cikis tarihini de biliyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 erken erişime gelecek mi bu sene onu söyle bari @cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 teşekkürler cüce http://www.cnnturk.com/teknoloji/turkiyede-gelistirilen-ilk-konsol-oyununun-fiyati-belli-oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 heh neyse, konsollara uymayacak birşeyi yoktu pek oyunun zaten. dumbed down olmadığı sürece np. yalnız kasım dediği 2017 mi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 playstationda PCden önce çıkarsa cuceyi banliyoruz? kabul edenler? kabul edilmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Warband o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 TARİH VER TARİH. Bak hemen corporate köle oldu ya, rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Abi 2017 Q1 de çıkacak mı onu söyle bari ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 karakter sistemini komple baştan geçirmişler mi onu söyle. hala patatesse çıkarmayın oyunu, srsly. komple action oriented olsun o hesaplar o da bir opsiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 adam takmıyor ki burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Ula bütün gunum paticik te geçiyo. Çıkıp size bisi anlatamıyor o işler öle dil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 sen ne is yapiyorsun onu anlat o zaman. yaz bir seyler iste. animasyon demistin. veli kavlak'in kilic sallamasini mi yapiyorsun yoksa diyalog penceresinde uc kat zirh giydim ama sirtim nasil kasiniyor bir bilsen animasyonunu mu yapiyorsun. ofisi anlat. ne bileyim yaz bir sey. bundan bagimsiz olarak oyundaki butun begenmediklerimiz icin cuce ne yapmissin, you had one job vs... yazma hakkimiz saklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 ortamlarda "beni lafa tutunuz o yüzden bozuk oldu" dersin kim bilecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Bizi sallamiyorsun cuce, bizi sev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 arcane said: sen ne is yapiyorsun onu anlat o zaman. yaz bir seyler iste. animasyon demistin. veli kavlak'in kilic sallamasini mi yapiyorsun yoksa diyalog penceresinde uc kat zirh giydim ama sirtim nasil kasiniyor bir bilsen animasyonunu mu yapiyorsun. ofisi anlat. ne bileyim yaz bir sey. bundan bagimsiz olarak oyundaki butun begenmediklerimiz icin cuce ne yapmissin, you had one job vs... yazma hakkimiz saklidir. veli kavlak (tu) abi cüce anlatmıyo ben anlatayım yan ofislerinde arkadaşım çalışıyodu talesworld'ün benim. cam zaten ofislerinin dışı kabak gibi her şey görünüyo, 2 gün orda takılsak bunlar çıkarmadan önce oyunu çıkartırız öyle diyeyim. bunların ofis böyle süt liman değilmiş, kavga falan çıkıyomuş sıklıkla, uzun saçlı adamlar vurim mi ha gözünün üstüne diye birbirine giriyomuş ama sonra barışıyolarmış falan. Cüce o kadar içindesin ben bile senden çok bilgi verdim bak, artık buna tauntlanman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 vurmadan önce zar atıyolarmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 abi ZAR YA sdsjdjshwhdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 bırakın çalışsın adam, gaza getirip kovdurtmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 calimero said: arcane said: sen ne is yapiyorsun onu anlat o zaman. yaz bir seyler iste. animasyon demistin. veli kavlak'in kilic sallamasini mi yapiyorsun yoksa diyalog penceresinde uc kat zirh giydim ama sirtim nasil kasiniyor bir bilsen animasyonunu mu yapiyorsun. ofisi anlat. ne bileyim yaz bir sey. bundan bagimsiz olarak oyundaki butun begenmediklerimiz icin cuce ne yapmissin, you had one job vs... yazma hakkimiz saklidir. veli kavlak (tu) abi cüce anlatmıyo ben anlatayım yan ofislerinde arkadaşım çalışıyodu talesworld'ün benim. cam zaten ofislerinin dışı kabak gibi her şey görünüyo, 2 gün orda takılsak bunlar çıkarmadan önce oyunu çıkartırız öyle diyeyim. bunların ofis böyle süt liman değilmiş, kavga falan çıkıyomuş sıklıkla , uzun saçlı adamlar vurim mi ha gözünün üstüne diye birbirine giriyomuş ama sonra barışıyolarmış falan. Cüce o kadar içindesin ben bile senden çok bilgi verdim bak, artık buna tauntlanman lazım. motion capture yapıyorlar olmasınlar? ayrıca serbest çağrışım, calimero said: ...abi cüce anlatmıyo ben anlatayım yan ofislerinde arkadaşım çalışıyodu talesworld'ün benim... https://www.youtube.com/watch?v=lYUFx_Ltjn8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Faction isimlerini degistirmeselermis keske, yeni isimlere isinamadim. Rastgele olusturulup da yaraticiliktan yoksun kelimeler olur ya hani boyle "Khorgotians" falan gibi, oyle geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Xenocide said: vurmadan önce zar atıyolarmış ama Tertemiz. http://i.imgur.com/YTLqFbe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 [video]https://www.youtube.com/watch?v=WFeHR8cMG_E?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar