Sufi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 yani beğendim diycem de biraz ofsaytlı olmuş gibi bu sefer. tayyipi yermekten çok öven bi kapak olmuş bu sefer. winter is coming deyince daha çok akla bu kadar uzun süren bi yazdan sonra kışın gelmesi beklenir falan gibi şeyler geliyor. üstelik yazın varlığını da kabul etmiş oluyorsun. ben tayyipin yerinde olsam bunun orjinal büyüğünü ister tablo bastırıp odama asardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 winter is coming diyince doğalgaz faturalarının kaçması geliyo aklımıza valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ilk defa penguenin bi kapagını begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 joffreye falan monte etselermiş keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Ahah evet lan, ned gibi gıral adama yapılacak iş mi tayyip kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Sparkcaster said: winter is coming diyince doğalgaz faturalarının kaçması geliyo aklımıza valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 kışın gelmesi iyi birşey değil ki neden olumlu algılansın ? kış geliyor. Sıcaklarda söğüt gölgesinde ölen kaç adam haberi görüyoruz ? Kıs geliyor insanlar sobadan boğularak ölüyor yıllardır. Çünkü götleri donuyor, kapatamıyorlar sobayı akşam, soğuktan ısı düşecek diye havalandıramıyorlar evi. Veya sokakta donuyor insanlar. Kısacası şu kapak iyi birşeyin değil kötü birşeyin geldiğinin habercisi işte. Kış aylarında harcamalar yaz aylarına göre çok daha fazla olur. Isınma sorunu, giyecek sorunu, okullar açık, ulaşım sorunu, hastalık, tedavi, ilaç vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 A WILD COFRI HAS APPEARED http://www.vh1.com/celebrity/bwe/images/2012/04/Joffrey-Sex-Scene-1335165334.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ned de siyasetten zerre anlamaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 adamlar direk geyik kapak yapmış ciddiye alanlar var lol:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 bu benzetmeyle aslında taksim meydanında kellesini vurdurmayı planlıyorlar diye hapse atsınlar penguen ekibini. ya da türklüğe hakaret. SAVCILAR UYUYOR MU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 hahaha harbiden. valla çoğu davadan daha kesin kanıt bu. SON DAKİKA: Başbakan'a suikast girişimi son anda engellendi. Penguen dergisine baskın! Yazarlar ve çizerler göz altında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ahah onu farketmemişim. sonun ned stark gibin olcak demişler bariz. buradan suç duyurusu yapiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Gecen sene dogalgazli eve ciktik arkadasla, birde zam geldi gecen kis da. Her sabah her aksam dogalgaz saatine bakiyorduk. Ben bi noktadan sonra ha 5m3 ha 10m3 stresinden panikatak oldum shxhxhsjshxbd Saka bi yana yakit stresi de bi etkendi tabi sdf Bu yil saate siyah bant cekmeyi planliyorum. Ay sonunda ne girecekse girsin, nasilsa ben her turlu kufredicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ned stark onurlu bi adamdi, ayip oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 o değilde daha 2. sezonu seyretmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 bence de ned baba nerde rte nerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ama bunu görünce "beği satanist neym gibi yapmışlar" diye celallenir şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 eleştiricem derken göğe çıkarmak şekil 1-a olmuş resmen, tayyip stark yapılmak olabilecek en olumlu benzetme dizideki. halbuki ned daha ecevit gibiydi, dürüsttü ama işten anlamıyordu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ahahah güzel benzetme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 tayip tam bir littlefinger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 meh, budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 erucalavera said: joffreye falan monte etselermiş keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 facebookta bunu protesto eden bi grup kuralim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Biraz rahat olup eğlenin ya => Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar