Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ne güzel aletler şunlar ya discovery'de içini falan gezdikleri belgesel çıkınca ağzım açık izlerdim baştan sona
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 BATAR LAN O GEMİ HURDADAN YAPMIŞLAR HER YERİ PAS
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 CthuLhu said: sanssizsansli said: bi programda yetkili birinden duymuştum. cevap kısa türkiyede ucak gemisini denize indirebilecek kadar büyüklükte kıyı ve uygun coğrafi düzende deniz yok denmişti. Net sallamis baya baya sallamış hemde.
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 dasaaa said: because FUCK YOU! son aylarda patide kufur seviyesi yukseldi falan mi skrm seni demekle fuck yo demek arasindako fark ne?
Marty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 /cpt.obvious burdaki because fak u daha cok cunku essegin zki anlamina geliyo. /cpt.obvious
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 BonePART said: BATAR LAN O GEMİ HURDADAN YAPMIŞLAR HER YERİ PAS yalnzı ben bunu harbiden anlamıyorum mesela, neden o renk o metaller?
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Marty said: /cpt.obvious burdaki because fak u daha cok cunku essegin zki anlamina geliyo. /cpt.obvious abi sadece o degil genel bi foruma bak bulurdun bayaa bi sdf
Trans Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 arkadaşın dediği olaylardan bir kaç örnek ha bundan rahatsızmı oldun lan hayvan dersen,yoo iyi demiş adam.bence birbirimize giydirmedikten sonra küfür serbest olmalı forumda ya da neyse ,şimdi gereksiz tartısma çıkar örnek verdigim için :D
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Ground target küfürden rahatsız olan adam aptaldır ya. Dünyada küfretmenin yasak olduğu tek forum burası galiba sdf.
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 küfür var küfür var, e bunların arasındaki çizgiyi hönk diye çekemeyeceğin için toptan yasak küfürler. Ceza olayı da moderasyonun insiyatifinde, yani adam beğenmesse senin küfürünün kendi düşündüğü değerlere göre ters olduğunu düşünürse yersin kafana hammerı. neden böyle? çünkü öbür türlü bi çizgi çektiğinde, "ama o öle yapmıştı bu böle yapmıştı" "ama şimdii böle olmaz bu" vikvikvivkivkivk olcak. boşu boşuna fuzuli 3432242 topak olcak ergenler sivilce yarıştırcaklar falan. gerek yok. böle iyi
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Black_Hand said: CthuLhu said: sanssizsansli said: bi programda yetkili birinden duymuştum. cevap kısa türkiyede ucak gemisini denize indirebilecek kadar büyüklükte kıyı ve uygun coğrafi düzende deniz yok denmişti. Net sallamis baya baya sallamış hemde. Dünyanın en kötü yetkilisi falanmış herhalde. Uzaya roket gönderemiyoruz, çünkü coğrafi şartlarımız el vermiyor gibi bir açıklaması da olabilir.
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 HikmetHoroz said: Ground target küfürden rahatsız olan adam aptaldır ya. Dünyada küfretmenin yasak olduğu tek forum burası galiba sdf. sex var demekle sks var demek arasindaki fark ne ha anlarim biri cok kaba ama sonuc ayni degil mi abi sdf
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Cuce said: BonePART said: BATAR LAN O GEMİ HURDADAN YAPMIŞLAR HER YERİ PAS yalnzı ben bunu harbiden anlamıyorum mesela, neden o renk o metaller? abi o metaller bir sürü işlemden geçiyor ayrıca daha önceden emekliye ayrılmış başka bir geminin plating lerini kullanıyo olabilirler muhtemelen. genelde kullan at gibi bir yapısı yok bu işin. kullan yenile kullan yenile kullan yenile diye gidiyor genelde malzemenin korozyon limiti dolana kadar.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 abı iyide, herhalde öle odun gibi söktükleri gibi takmıyolardır sonucta oraya. ne bileyim eritip tekrar kalıba döküp bilmemne edip katmıyolarmı? sonucta yine öle paslı paslı durmaması lazım
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Pis bırakıyorlar ki hırsızlar içinde çalacak bir şey vardır diye düşünmesin.
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 abi o gördüğün pas göz ardı edilecek kadar önemsiz o plakalar için. eritme dökme işlemini yapmak için epey bir bütçe lazım.(böyle yapmış olabilirler tabi o ihtimal var dediğin gibi) ayrıca uçak gemisi yapıyorsun, bir düşün. birde o gövde birleştikten sonra bir sürü işlem görecek o dış kaplama. pas mas bişi kalmayacak yani
zweisamkeit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 depolarda beklerken sacların üzerinde ince bir pas tabakası oluşur. gövdenin birleştirmesidir kaynağıdır kesmesidir derken bütün işlemler bitince gemi güzel bir raspalanıp boya uygulanır.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 anadım, yanı o öle ölüm pası!!! gibi bişi değil.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 kullanılmışlıkla alakası yok arkadaşın dediği gibi. ak pakken kaynattığın sac gemi bitene kadar yediği yağmurla bile bu hala gelebiliyor ama raspa sonrası etrafın anası ağlasa da sac müthiş görüntüye ulaşıyor.
Norak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 bi tane yapmak zaten 8-10 sene sürüyor, kar kış yağmur nem sdf
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 abi senin tipin kayık ahahahhahahahahahhahahahaha ahhahahahahahahhahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahah ahhahahahahahahhhahahahhahahhahahhahah hahahahahahahahahhahahahhahaahahhahahha ghahahahahhahahahahhahhahahahhahahaahahhaha hahahahhahahhahaahahhahahhahahahhahahhahahhahah hahahhahhahahhahahahahhahaaahahhahahaahahahahahhaha
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Kuzen Tuzla'daki tersanelerin birinde staj yapmıştı da oradan biliyorum. Bunlar donanmaya hücum bot mudur nedir, bunların biraz büyüklerinden yapıyorlar. Motor ve silah ile ilgili bütün teçhizatı abd'den falan getiriyorlarmış. Sadece montaj kısmı ve gövde imalatını burada yapabiliyoruz. Eh uçak gemisi için gerekli olan teçhizatı kendimiz üretemeyeceğimize göre, hiç elimizi sürüp de rezil olmaya gerek yok.
Öne çıkan mesajlar