cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Kurumdan sorgu sırasında hata alınmıştır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Hata Detayı: (14515): Abone Bulunamadı: 6: Kişi kaydı bulunamadı. Yeah inş bu yok anlamına geliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Devletin birimleri arasında koordinasyon yok böyle konularda, gidip ssk'ya öğrenci belgesi vermek senin işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 benim anlamadıgım, odtüde üniversite öğrencisyim, hani öğrencilere yoktu prim falan? kimse kusurma bakasmıdna 1177 tl ne ya, sokayım böyle devlete, zorunlu sigortasınada ebesinede yaptıklara işede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 savaşa girecez beyler hadi pamuk eller cebe. çakıl taşıyla alınmıyor o top mermileri, mazot, muhaliflere verilen silahlar, mühimmat falan. ohooo ne cimri adamlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 aynen 1177 tl nah öderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 beyler çok teşekkür ederim başlığı açana. yoksa öyle durucaktı bu borç, daha da büyürdü, şimdi gider bi soruştururuz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Ben geçen ay sırf gelir testine başvurabilmek için 3 kere kaymakamlığa gittim. 1 aydır da memur bekliyorum gelirimi test etsinler diye gelemedi bir türlü kerata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 gelmez onlar kolay kolay. sen git hallet gelir testini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 genç patiler rahatsiz. Allahtan 82 mahsuluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 mani said: ha tabi çalışıyorsanız ve çalıştığınız yer sigorta primlerini ödüyorsa GSS ile alakanız yok. GSS çalışmayan veya part-time çalışan kişileri ilgilendiren bir konu. iyi iyi ben senelerdir calısıyor gözüküyorum sigortam falan yatıyor yırttım bu işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ARO başlık çok işime yaradı ve son günmüş 3 aylık borcum varmış bizimkiler yazlıktalar yatırmamışlar sölemiyolarda. günü geçse biton tekrar test şubu tekrar uraştıracaklardı belkide teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 hamsilipilav said: mani said: ha tabi çalışıyorsanız ve çalıştığınız yer sigorta primlerini ödüyorsa GSS ile alakanız yok. GSS çalışmayan veya part-time çalışan kişileri ilgilendiren bir konu. iyi iyi ben senelerdir calısıyor gözüküyorum sigortam falan yatıyor yırttım bu işten yıllardır yatırıyormuşsun zaten sevinmenin alemi ne =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Masakari said: genç patiler rahatsiz. Allahtan 82 mahsuluyum doğum yılının önemi yok. çalışmıyorsan, sigortan yoksa GSS'e bağlısın. istersen 40 yaşında ol. emekli değilsen GG-GSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yalnız benim anlamadığım ben de çalışıyorum, siigortam da yatıyo bu 1177 lira ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 part-time mı çalışıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Revangelis said: yalnız benim anlamadığım ben de çalışıyorum, siigortam da yatıyo bu 1177 lira ne arada birisi seni sigortaladık pampa diye bedavadan çalıştırmış bence sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yok abi 4 aydır çalışıyorum kontrol ettim şimdi sgkda çalışan olarak gözüküyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 2012 ocak ayından itibaren zorunlu oldu bu olay. 4 aydır çalışıyorsan çalışmadığın dönemlerin borcudur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bende ocaktan sonra başlamıştım ve sgkda çalışıyor gözükmeme rağmen borç çıkmıştı, gidip ilk 3 aylık kısmı vermiştim silinmişti. sonra geçen ay falan borç katlanmış halde yine belirdi, ben de yine sgkya gittim düzelttirdim. şu an borç gözükmmüyo en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 git düzelttir diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 düzelttirmezsen sürekli her ay eklenir yani kendinden olmasını bekleme, kendinden olsa olsa bozuluyo, iyileşmiyo hiç dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 1974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yanlız ben de yaklaşık 1 senedir çalışıyorum sigortam da günü gününe yatıyor.hatta işlemleri ben yapıyorum ama bağkur borcum çıktı 300küsür ne yapcaz seve seve ödiyecezmi?yoksa ben çalışıyom yae falan mı diyecez sgk ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ocaktan beri normal sigortam yatmasına rağmen gss bana da çalışmıyorsun kardeş diyerek 1300tl borç çıkarttı. çalışıyom ben yea demeyin herkes sorgulasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Ardeth said: 1986 http://shepherdinsuranceblog.files.wordpress.com/2011/11/fist-pump-baby.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar