Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1988 yılı ve sonrasında doğan 1 milyon 154 bin gence pirim şoku

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kurumdan sorgu sırasında hata alınmıştır.
Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

Hata Detayı: (14515): Abone Bulunamadı: 6: Kişi kaydı bulunamadı.

Yeah inş bu yok anlamına geliyordur
Mesaj tarihi:
benim anlamadıgım, odtüde üniversite öğrencisyim, hani öğrencilere yoktu prim falan? kimse kusurma bakasmıdna 1177 tl ne ya, sokayım böyle devlete, zorunlu sigortasınada ebesinede yaptıklara işede.
Mesaj tarihi:
savaşa girecez beyler hadi pamuk eller cebe. çakıl taşıyla alınmıyor o top mermileri, mazot, muhaliflere verilen silahlar, mühimmat falan. ohooo ne cimri adamlarsınız.
Mesaj tarihi:
mani said:

ha tabi çalışıyorsanız ve çalıştığınız yer sigorta primlerini ödüyorsa GSS ile alakanız yok. GSS çalışmayan veya part-time çalışan kişileri ilgilendiren bir konu.

iyi iyi ben senelerdir calısıyor gözüküyorum sigortam falan yatıyor yırttım bu işten
Mesaj tarihi:
ARO
başlık çok işime yaradı ve son günmüş 3 aylık borcum varmış bizimkiler yazlıktalar yatırmamışlar sölemiyolarda.
günü geçse biton tekrar test şubu tekrar uraştıracaklardı belkide teşekkürler
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

mani said:

ha tabi çalışıyorsanız ve çalıştığınız yer sigorta primlerini ödüyorsa GSS ile alakanız yok. GSS çalışmayan veya part-time çalışan kişileri ilgilendiren bir konu.

iyi iyi ben senelerdir calısıyor gözüküyorum sigortam falan yatıyor yırttım bu işten

yıllardır yatırıyormuşsun zaten sevinmenin alemi ne =)
Mesaj tarihi:
Masakari said:

genç patiler rahatsiz. Allahtan 82 mahsuluyum

doğum yılının önemi yok. çalışmıyorsan, sigortan yoksa GSS'e bağlısın. istersen 40 yaşında ol. emekli değilsen GG-GSS
Mesaj tarihi:
Revangelis said:

yalnız benim anlamadığım
ben de çalışıyorum, siigortam da yatıyo
bu 1177 lira ne

arada birisi seni sigortaladık pampa diye bedavadan çalıştırmış bence sdfasdf
Mesaj tarihi:
bende ocaktan sonra başlamıştım ve sgkda çalışıyor gözükmeme rağmen borç çıkmıştı, gidip ilk 3 aylık kısmı vermiştim silinmişti. sonra geçen ay falan borç katlanmış halde yine belirdi, ben de yine sgkya gittim düzelttirdim. şu an borç gözükmmüyo en sonunda
Mesaj tarihi:
yanlız ben de yaklaşık 1 senedir çalışıyorum sigortam da günü gününe yatıyor.hatta işlemleri ben yapıyorum ama bağkur borcum çıktı 300küsür ne yapcaz seve seve ödiyecezmi?yoksa ben çalışıyom yae falan mı diyecez sgk ya?
  • Yeni Oluştur...