senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Suark said: önemli olan soru şu, oyunu oynamadığın vakitler aklını kurcalıyor mu? şunu yapsam şunu geliştrisem şunu etsem die yok abi benimkini kurcalamıyor iş güç var zaten sıra ona gelmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Archeage, 2013'ün son çeyreğinde ( ilk demişim düzeltme )çıkar diye düşünüyorum. Yine de onu oynayacağım. Birbirinin benzeri oyunların 2-3 anim ve grafik değişip sunmalarından baydım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Wildstar diye bir oyun vardı. 2013'de mi çıkacak bilmiyorum ancak bir tek onu biraz merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 2013 tercihim yok, 2015 tercihim WoD olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 eve online devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 MoP sayilmaz herhalde ama bu yil da o goturtur mali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Darkfallonline 2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 eldır sıkrols Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Final Fantasy Online i bekliyorum gozlerim kapali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 the elder scrolls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 elder scrolls ama görmem lazım daha nasıl bir oyun yapacaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 benim beklediğim hiçbir şey yok. zaten umudu kestiğimden gidip netbook gibi birşeye para bayıldım. genelde tamam olmuş dediğim oyunların grafikleri bok gibi olduğundan ortalama bir bilgisayar konfigirasyonu yeterli diye düşünüyorum. demek istediğim bekleyecekse mmo beni beklesin. oyuncuları bir yere toplayılım level mevel kasarlar işte mantığından arınan bir oyun geldiğinde güzellik uykumdan uyanacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 elder scrolls'u seçtim ama swtor gibi bişey çıkarmazlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Suark said: önemli olan soru şu, oyunu oynamadığın vakitler aklını kurcalıyor mu? şunu yapsam şunu geliştrisem şunu etsem die Adam iyi oyunu tanımlamış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 aklinizi oyun kurcaliyosa normal zamanlarda, hayat size guzel galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Başka derdim yok abi bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 e tabi işler falan azaldığında focusu başka yere veriosun, eve oynamaktan çok eft de geçerdi vaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Şükrü çalışmaya mı başladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mcdonalds da kasada duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 3 ayda subenin gelirini arttirdim, mudur olurum yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Normalde WoD'u bekliyordum da, hiçbiri seçeneğini işaretledim. Artık bünyem kaldırmıyo mmo'ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Suark said: önemli olan soru şu, oyunu oynamadığın vakitler aklını kurcalıyor mu? şunu yapsam şunu geliştrisem şunu etsem die Star Wars Galaxies. Hala bazen oturup ağlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 chess 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 aynen benim de bünye kaldırmıyor artık MMO ları raid saatini bekle,hazırlık yap falan uyuya kalıyorum bildiğin.o yüzden daha tabiri caizse "fast food" tarzına yönelmek de fayda var. buyüzden oyumu lineage 3 ye ve defiance sa verdim bu yüzden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar