deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Bana eski DoTimer gibi bir addon lazım. DoTimer'a update gelmiyor artık ve oyunu çökertiyor. Feral oynuyorum ve droodfocus vs. çok kullanışsız bence. Azalan yatay bir bar şeklinde hangi geçici buff (tiger's fury vs.)/bleed effect/dot'un ne kadar süresi kaldığını görsem yeter; senelerdir alıştım şimdi başka şeyleri takip edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 weak auras ile ayarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Elipsis denedim fena değil dotimer yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 HealBot 'u tekrar kullanmaya başladım 5 man partydeyken surekli bu hatayı veriyor. Normal solo iken vermiyor neden olabilir bir fikri olan addonca bilen var mı?= Message: InterfaceAddOnsMoveAnythingVirtualMovers.lua:2731: BuffButton2:SetPoint(): Couldn't find region named 'BuffButton0' Time: 12/23/14 17:59:40 Count: 697 Stack: InterfaceAddOnsAuctionatorAtrErrorInspector.lua:55: in function `errorHandler' InterfaceAddOnsMoveAnythingMoveAnything.lua:1323: in function [C]: in function `SetPoint' InterfaceAddOnsMoveAnythingVirtualMovers.lua:2731: in function `OnMAFoundChild' InterfaceAddOnsMoveAnythingMoveAnything.lua:5811: in function `FoundChild' InterfaceAddOnsMoveAnythingMoveAnything.lua:5880: in function InterfaceAddOnsMoveAnythingMoveAnything.lua:5941: in function [C]: ? InterfaceAddOnsMoveAnythingMoveAnything.lua:5940: in function `MAScanForChildren' InterfaceAddOnsMoveAnythingVirtualMovers.lua:2636: in function [C]: ? InterfaceAddOnsMoveAnythingVirtualMovers.lua:2665: in function [C]: ? [C]: in function `BuffFrame_Update' InterfaceFrameXMLBuffFrame.lua:52: in function Locals: inAtrErrorHandler = true origErrorHandler = defined *:OnLoad:1 zc = { msg_anm = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:675 msg = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:775 GetArrayElemOrFirst = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:161 NumToBool = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:600 StringStartsWith = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:968 TrimQuotes = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:1011 padstring = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:191 GetArrayElemOrNil = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:176 BoolToNum = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:590 periodic = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:366 pluralizeIf = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:621 msg_pink = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:647 SetTextIf = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:47 HSV2RGB = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:690 LinkFromItemID = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:543 IsBattlePetLink = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:432 printableLink = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:1075 PrintTable = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:396 PrintKeysSorted = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:121 Negate = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:610 IsTextQuoted = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:992 CopyDeep = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:1060 UTF8_Truncate = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:139 val2gsc = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:825 words = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:295 tableIsEmpty = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:384 Max = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:95 printstack = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:1099 pluralize = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:632 RawItemIDfromLink = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:460 EnableDisable = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:25 TrimBrackets = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:1031 ParseBattlePetLink = defined @InterfaceAddOnsAuctionatorzcUtils.lua:440 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… manve Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 vuhdo yu dene bi istersen, hem prot warrior hem de resto druid ile kullaniyorum bayadir, daha hic hata verdigini gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Yeri ve konusu bura gibi. catayi bile dogru duzgun goremeden birakan birisi olarak su an icin hangi addonlari tavsiye edersiniz (dk icin) misal bu yeni exp.haritalardaki treasure,elit moblar,garrison vs.icin.. birde addonlari nereye atiyoduk lan hangi klasore eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Handy Notes Handy Notes Draenor Treasure (Treasurelar için) Rarefied (Yakındaki Rare'ları buluyor ve haritada gösteriyor) Master Plan (Followerları göreve yollamak ve questleri bitirmek için müthiş bir addon) WeakAuras (Buff-Debuff takibi) Gerisi sana kalmış. Bartender falan filan. Raid yapıcaksan DBM. Addonları da Wow klasörü/Interface/AddOns klasörü içine atıyorsun. Ben Curse Client kullanıyorum ama update gelince falan kendi indirip unzip yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Eyvallah bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Süpermiş Vudho. Tek kelime ile bayıldım. manve said: vuhdo yu dene bi istersen, hem prot warrior hem de resto druid ile kullaniyorum bayadir, daha hic hata verdigini gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Target'ın kullandığı buff'ı kafasının üzerinde gösteren bir addon var mı? TidyPlates kurdum ama o benim debuffları gösteriyor ben koca koca bufflar gözüksün istiyorum. Bubble, deterrance, ice block tarzı. Saniyesi de yazarsa müthiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Todesengel said: Target'ın kullandığı buff'ı kafasının üzerinde gösteren bir addon var mı? TidyPlates kurdum ama o benim debuffları gösteriyor ben koca koca bufflar gözüksün istiyorum. Bubble, deterrance, ice block tarzı. Saniyesi de yazarsa müthiş olur. bende varda öyle bisi arenada cıkıyor pvp addonumu yoksa tidy mi inan bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 bi öğren ya yardım edin şu garibe :D Arenada çıksa da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… manve Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Absolut said: Süpermiş Vudho. Tek kelime ile bayıldım. manve said: vuhdo yu dene bi istersen, hem prot warrior hem de resto druid ile kullaniyorum bayadir, daha hic hata verdigini gormedim. vuhdo cok kral addon cidden ya, mesela target icin shadowed unit frame kullaniyordum, onun yerine vuhdo da ayri bi panel yaptim sadece target icin. hostile veya friendly durumuna gore istedigin spell i atayabiliyorsun. frame e sol click yapinca hostile ise moonfire atiyor, friendly ise regrowth :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Targetıma verdiğim damage veya heali targetın üzerinde değilde ekranın belli bir yerinde görebileceğim bir addon var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 scrolling combat text veya milk scrolling combat text. İstediğin herşeyi istediğin yerde gösterebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Ok çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Ihh çok karışık geldi beğenemedim bunları. Bana çok sade lazım. Targetımın tepesi yerine ekranın belli bir yerinde sayılar aksın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ayar yapamamıs olabilir misin acaba? istedigin yerde cıkarabiliyosun texti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… S-H Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bi 15-20dk uğraş, sade bir hale getirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Yok ısınamadım sildim gitti. Vatan saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 iki pc arasında addon ve addon ayarlarını kolay bir şekilde senkron etmenin bir yolu var mı? her seferinde evdeki değişiklikleri ofiste yapmaktan gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 wtf klasörünü kopyala yapıştır olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 valla aramızda yapanlar vardı patladı dediydiler addonları curse client senkron ediyor da, wtf herhalde manuel yapmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 wtf ve addonları kopyalayınca oluyor. ben laptopa attım cok ufak tefek hatalar dısında (scaling kaynaklı) bir problem olmadı. tum addonların configi aynı sekilde aktarıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… S-H Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 boss abilitylerinin kime atıldığını gösteren bir addon falan var mı ? işte X ability ; a, b, c'ye atıldı gibi. eskiden dbm'de gösteriyordu sanki onu, şu an bw kullanıyorum sadece bana gelenleri gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Sonraki 8.sayfa (Toplam 18 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri World Of WarCraft UI / Addon Başlığı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
manve Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 vuhdo yu dene bi istersen, hem prot warrior hem de resto druid ile kullaniyorum bayadir, daha hic hata verdigini gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Yeri ve konusu bura gibi. catayi bile dogru duzgun goremeden birakan birisi olarak su an icin hangi addonlari tavsiye edersiniz (dk icin) misal bu yeni exp.haritalardaki treasure,elit moblar,garrison vs.icin.. birde addonlari nereye atiyoduk lan hangi klasore eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Handy Notes Handy Notes Draenor Treasure (Treasurelar için) Rarefied (Yakındaki Rare'ları buluyor ve haritada gösteriyor) Master Plan (Followerları göreve yollamak ve questleri bitirmek için müthiş bir addon) WeakAuras (Buff-Debuff takibi) Gerisi sana kalmış. Bartender falan filan. Raid yapıcaksan DBM. Addonları da Wow klasörü/Interface/AddOns klasörü içine atıyorsun. Ben Curse Client kullanıyorum ama update gelince falan kendi indirip unzip yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Eyvallah bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Süpermiş Vudho. Tek kelime ile bayıldım. manve said: vuhdo yu dene bi istersen, hem prot warrior hem de resto druid ile kullaniyorum bayadir, daha hic hata verdigini gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Target'ın kullandığı buff'ı kafasının üzerinde gösteren bir addon var mı? TidyPlates kurdum ama o benim debuffları gösteriyor ben koca koca bufflar gözüksün istiyorum. Bubble, deterrance, ice block tarzı. Saniyesi de yazarsa müthiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Todesengel said: Target'ın kullandığı buff'ı kafasının üzerinde gösteren bir addon var mı? TidyPlates kurdum ama o benim debuffları gösteriyor ben koca koca bufflar gözüksün istiyorum. Bubble, deterrance, ice block tarzı. Saniyesi de yazarsa müthiş olur. bende varda öyle bisi arenada cıkıyor pvp addonumu yoksa tidy mi inan bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 bi öğren ya yardım edin şu garibe :D Arenada çıksa da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Absolut said: Süpermiş Vudho. Tek kelime ile bayıldım. manve said: vuhdo yu dene bi istersen, hem prot warrior hem de resto druid ile kullaniyorum bayadir, daha hic hata verdigini gormedim. vuhdo cok kral addon cidden ya, mesela target icin shadowed unit frame kullaniyordum, onun yerine vuhdo da ayri bi panel yaptim sadece target icin. hostile veya friendly durumuna gore istedigin spell i atayabiliyorsun. frame e sol click yapinca hostile ise moonfire atiyor, friendly ise regrowth :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Targetıma verdiğim damage veya heali targetın üzerinde değilde ekranın belli bir yerinde görebileceğim bir addon var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 scrolling combat text veya milk scrolling combat text. İstediğin herşeyi istediğin yerde gösterebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Ok çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Ihh çok karışık geldi beğenemedim bunları. Bana çok sade lazım. Targetımın tepesi yerine ekranın belli bir yerinde sayılar aksın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ayar yapamamıs olabilir misin acaba? istedigin yerde cıkarabiliyosun texti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bi 15-20dk uğraş, sade bir hale getirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Yok ısınamadım sildim gitti. Vatan saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 iki pc arasında addon ve addon ayarlarını kolay bir şekilde senkron etmenin bir yolu var mı? her seferinde evdeki değişiklikleri ofiste yapmaktan gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 wtf klasörünü kopyala yapıştır olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 valla aramızda yapanlar vardı patladı dediydiler addonları curse client senkron ediyor da, wtf herhalde manuel yapmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 wtf ve addonları kopyalayınca oluyor. ben laptopa attım cok ufak tefek hatalar dısında (scaling kaynaklı) bir problem olmadı. tum addonların configi aynı sekilde aktarıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 boss abilitylerinin kime atıldığını gösteren bir addon falan var mı ? işte X ability ; a, b, c'ye atıldı gibi. eskiden dbm'de gösteriyordu sanki onu, şu an bw kullanıyorum sadece bana gelenleri gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar