bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bindlarken ne yapıyorsun peki? biri diğerini bozmuyor mu? ben de çok seviyorum abi dominos'u direkt en temiz arayüze ve customization a sahip, bindları karakter specific diye mi seçiyorsun options'tan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 LUI diye bi addon var bi ara bakın güzel o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 tukui dendi mi lan tukui iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bingildak said: bindlarken ne yapıyorsun peki? biri diğerini bozmuyor mu? ben de çok seviyorum abi dominos'u direkt en temiz arayüze ve customization a sahip, bindları karakter specific diye mi seçiyorsun options'tan Aynen wowun kendi key binding ayarlarından character specific seçili. Dominosta da her karakterin bi profili var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 auctioneer kullanan var mı? soracağım 1-2 soru var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 guncel faydali addonlar neler yazin bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Ben yine NeavUı ve FreeUI arasında gidip geliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 aquila said: guncel faydali addonlar neler yazin bakalim. Handynotes var, tek başına bi numarası yok da treasures of dreanor diye bi eki var haritadaki bütün rareları ve garrison resourceları vs.yi gösteriyor direk gerekli kasarken. Bunun haricinde dominostur bagnondur standart gerekli addonlar devam ediyor. Auctinator ı yeni kurdum, alım satım yapacaksan baya kolaylaştırıyor fiyat çekmeyi. Son olarak raid frames için vuhdo deniyorum, şimdiye kadar memnunum özellikle druidde kimin üstünde kaç snlik hot kaldı vs. takip etmeyi kolaylaştırıyor. İstersen healbot gibi mouseclick de atayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 http://www.curse.com/addons/wow/master-plan http://www.curse.com/addons/wow/garrison-mission-manager followerlar için bu ikisi çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ben bu aralar hep warriorımla tank takılıyorum yalnız shield block için ikide bir sağ üst köşeden buff takip etmek çok baydı shield block'un süresi bitince bi ses gelsin, ekranda bişey bi simge falan çıksın istiyorum, var mı öyle bildiğiniz ufak bi addon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 weakauras o is icin benim buldugum en ideal addon. Karakterin etrafina degisik sekiller ile istedigin speelin istedigin conditionda uyari vermesini saglayabiliyorsun. http://www.youtube.com/watch?v=Wzqf6WEpUU0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 evet güzel oldu weakauras ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 handynotes ile mop'ta timeless isle treasure'larını toplarken, aldıgın treasure icon'unu haritadan siliyordu. simdi wod treasure ve rare'leri icin aynı seyi yapmıyor sanki? bu sekilde de harita cok kalabalık gozukuyor, tamamladıgım yere tekrar bakmak istemiyorum. nedir bunu engellemenin yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 yoo siliyo bazıları questlerle alakalı questleri verince siliyo eskiden aldıgın / öldürdüğün varsa kalmıştır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 alla allah bi daha bakiyim. siliniyomus evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 ya bi addon vardı baya wotlk zamanı. bu markerları böyle bi circle menüde çıkarıyordu fare imlecinin olduğu yerde. mouse 5. tuşa atıyordum kısayolu basıodum targetin üstündeyken hemen menü açılıodu tık diye tıklayıp işaretliyordum. öyle yukarda ekranın üstünde falan asker gibi dizmeden ikonları yada 2094832 tane tuş atamadan bu dediğim addon gibi kolayca mark işini halledecek bir addon var mı güncel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 wmarker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Bulkie - Tek click ile max work order vermek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 trinket ya da bazı spell'lerde yer alan proc'larda standart buff kısmı yerine daha buyuk icon, uyarı falan cıksın istiyorum. daha rahat farkedebilmek icin. bunu yapan bir addon muhakkak vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Weak auras var, ilk defa kurduğunda ayarlaması zor geliyor ama youtubeda çok güzel anlatan guidelar var. Bi iki tane izleyip yapınca bütün karakterlerinde trinket, buff, proc hatta internal cooldown falan kendin yapıp kullanıyorsun. Proclar için bi alternatifi de tellmewhen. Ama ben kullanmadım, WA kadar esnek mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 weak auras'ı bulmustum ben de. haftasonu addon, macro, keybind ile ugrasıcam biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 tell me when uo'da uoloop veya makroman kullanmış adam 5 dk'da her şeyi kurar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 WA için guide bakmıştım ben ama bulduklarımın hepsi outdated guidelardı, güncel sürümdeki arayüz falan yoktu yani, direk youtube'tan aratıp bulduklarım böyleydi yani, siz nereden baktınız guidelara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 manve said: weakauras o is icin benim buldugum en ideal addon. Karakterin etrafina degisik sekiller ile istedigin speelin istedigin conditionda uyari vermesini saglayabiliyorsun. http://www.youtube.com/watch?v=Wzqf6WEpUU0 Bi önceki sayfada bu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Farklı bir konuda yardımınızı rica ediyorum.windows da kurulu wow içindeki addonları mac yosemite de kurulu wow a kopyalasam olurmu?çalışırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar