Pasha Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 msbt falan yüklemeden sadece mevcut combat textin fontunu nasıl değiştirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Pasha said: msbt falan yüklemeden sadece mevcut combat textin fontunu nasıl değiştirebilirim? said: Create a new folder inside your WoW-folder named "Fonts". Rename the fonts as following: Find four different fonts, or create four copies of the font file of your choice, place them in the above folder, and rename them to the following names: ● FRIZQT__.ttf (the main UI font: NPCs names; buffs, etc) ● ARIALN.ttf (the normal number font) ● skurri.ttf (the 'huge' number font) ● MORPHEUS.ttf (Mail, Quest Log font) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 süpersin, terazine abandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 weak auras veya başka bir addon ile statlarımı (intel haste vs) ekranda büyük olarak görmek istiyorum. Yapabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Trias said: weak auras veya başka bir addon ile statlarımı (intel haste vs) ekranda büyük olarak görmek istiyorum. Yapabilen var mı? Procları takip edebiliyosun da kaç olduklarını ne yapacaksın abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Trias said: weak auras veya başka bir addon ile statlarımı (intel haste vs) ekranda büyük olarak görmek istiyorum. Yapabilen var mı? böyle şeyleri bulmak çok kolay aslında. elvui zaten içerik olarak veriyor , ama ayrı addon istersen : http://www.curse.com/addons/wow/tinystats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 http://www.vranx.com/information.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bu işime yarar. teşekkürler. benim bulduğum titan panel de çalışıyordu ve hareket ettiremiyordum tunch said: Trias said: weak auras veya başka bir addon ile statlarımı (intel haste vs) ekranda büyük olarak görmek istiyorum. Yapabilen var mı? böyle şeyleri bulmak çok kolay aslında. elvui zaten içerik olarak veriyor , ama ayrı addon istersen : http://www.curse.com/addons/wow/tinystats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bazı bosslarda çıkan (sağdaki) boss frame i istediğim yere oynatabileceğim, castlerini ve dotlarımı görebileceğim bir addon bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 elvUI :) ya da shadowed unit frames. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 ben genellikle party guild raid olarak kannalrı ayırıyorum fakat gelen wisperları tek kanalda toplıyan vede party, raid yada guildden msg yazıldında üzerinde uyarı vermesini sağlıyan bi addon var ama hangi addon biliyemiyorum chatter ve prat ı denedim ama istediğim gibi değiller orginalliğini bozmak istemiyorum chat panelinin eğer bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Silinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Addon kullanıyorum ama acemiyim.bir konuda yardımınızı rica ediyorum.şöyle bir addon varmıdır?wow oyun ekranının üzerine normal kullanılan barların haricinde kucuk kutular koyup o kutuların içerisene makro koymak istiyorum.wow ui sini degistirmek istemiyorum.sadece ekran üzerine 4-5 kutu yerleştirip içerisine yazdıgım makroyu koyacagım..varmıdır boyle bir addon?adı nedir nasıl yaparım.yardımcı olursanız sevinirim.simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 yokmu böyle bir addon acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 actionbar addonlarından herhangi biri işini görür. actionbara elleşmeden başka bi yere bar eklemeye yarayan bir addon yok bildiğim kadarıyla.yine de bartender ya da dominos kurduktan sonra blizz ui'ye ellemeden yapabilirsin belki bir dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Bu başlık pek rağbet görmüyormuş ama yine de sormak istedim. Questleri yaparken yardımcı olacak mod arıyorum. TomTom ve Lightheaded kurdum, ama TomTom quest yerlerini göstermiyor. Ok sadece kendim waypoint atadığımda çıkıyor, o waypointe gidince kayboluyor. Oysa okun bana o an seçili olan questi otomatik olarak göstermesini istiyorum. Bir tane addon vardı, "şu questi yap, şu yaratığı öldür, şimdi heartstone yapıp geri dön" gibi en optimal rotayı söylüyordu. Onun gibi bir şey arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 bu oqueue ne guzel addonmus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 GreenPeace77 said: tukui addons tukui addons addon görüntüsü Bunda tek tek action barlari ekranin herhangi bir kösesine koymak var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bununla herşeyi kontrol edebilirsin curse addon : MoveAnything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 en son woltk oynamıştım sanırım 3 yıldan fazla oldu da addon yardımı lazım. şu an tek yaptığım instance ve leveling. iki şey lazım. biri ui güzelleştirmece ikincisi combat text eskiden xperl vardı ui olarak da şimdi daha güzel şeylere rastladım. bu shadowed uf hem basit hem şık göründü. bunun dışında var mı önerdiğiniz? bir de combat text için sct mi yoksa mik mi? ben kendi vurduğumu gene adamın üstünde görmek istiyorum yalnız. sanki mik onu da textin içine koyuyodu diye sct indirmiştim. hala aynı mı hikaye bi de omnicc yüklerim yeter sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 mining için doğru düzgün bir addon var mı? gathermate2 yi kullanıyorum. Gösterdiği yerlerin %90'nında maden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 yeni kontent geliyor diye minerlar bota bırakmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Warrior Tank için olmazsa olmaz bir addon var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 grid çalışıyo mu 5.4? alt tarafı önümde kutu kutu raidi görmek istiyorum MT diye de ayırsın tankları o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 grid çalışıyor ama tankı falan gösterme ayarı var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar