sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 alttaki dandik barbar alışana kadar görünecek; http://pasteboard.co/cZ3fo49nH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Absolut said: Niye grup ihtiyacı oluyor ki WQlara? BL de 1 allye 213213123 horde düşüyor, wq yaparken ölme ihtimalin %80 civarı :D PVE serverdan inv alırsan şukela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 PvP serverı bırakalı çooook oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 samaella said: Absolut said: Niye grup ihtiyacı oluyor ki WQlara? BL de 1 allye 213213123 horde düşüyor, wq yaparken ölme ihtimalin %80 civarı :D PVE serverdan inv alırsan şukela "pvp serverları hariç tut" diye seçenek bile var valla, aslında pvp serverında delirmeden WQ yapmak isteyenler için ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Belli bir bölge veya faction için eksik olan veya tamamladığım questleri gösterebilen bir addon var mı? QuestCompletist kullanıyordum ama o da Broken Isles kapsamıyor veya ben bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 UI'da cursor baya sıkıntı oldu. 2k çözünürlük artı 200% render edince cursorı takip etmek imkansız hale geliyor çok ufaldığı için. UI scale değiştirince de her şey patlıyor. şöyle ufak çözümler var aynı sorundan etkilenenler için. https://www.cursornode.com/ https://mods.curse.com/addons/wow/cursor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Bana da benim charı tepemde bi okla falan kendime gösterecek bi addon lazım. Kaybediyorum ekranda nerdeyim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 tomtom yapıyordu sanırım abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 abi karakter ekranin hep ayni yerinde zaten, tam ortasinda? action cam gibi bi zimbirti yoksa oyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Tepemde bi ok bir işaret olsa fena mı olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Tependeki oku gorursun yine karakteri secemezsin ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Ozaman ayağımın altı mavi halka olsun target gibi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 ayağının altında sarı halka çıkaran özellik var abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Aha bende ya o özellik bozuk ya kapalı yada tavuk sarısı oldum görmüyprum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Sol yukardaki kendi karakterim ve target'ın yerini değiştirebileceğim hangi add-on var? şeklini değiştirmek istemiyorum. Sadece biraz daha büyük olsun ve ekranın ortasında dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 populer birkac tane unitframe addon'u var, hepsi yapar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Absolut said: Aha bende ya o özellik bozuk ya kapalı yada tavuk sarısı oldum görmüyprum :P buyur abi dev hizmet. https://i.gyazo.com/93332ef5e5e7eece9dde548b8c102f16.png hatta outline bile varmış bak ben onu bilmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Süpersin Combata girince uyaran yazı vardı o da Off olmuş bende onu nerden açıyoruz bir de onu yazsanız negzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Abi sey indirin. Advanced interface options diye bi addon var. Blizzin kirptigi ozellikleri aciyo tekrar degistirmeye izin veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 CuteButPsycho said: Sol yukardaki kendi karakterim ve target'ın yerini değiştirebileceğim hangi add-on var? şeklini değiştirmek istemiyorum. Sadece biraz daha büyük olsun ve ekranın ortasında dursun. sağ tıklayıp unlock edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Nighthold neden açılmadı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 PReq bişi lazım mı? Bende not available diyor instance için ama sanki sadece bana değil herkese değil gibi anladım. Ok LFR açılmamış daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Max camera distance ayarlayan komutlar vardi. Addon vs mi yuklemek lazim yada komutlar halen ise yariyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Max camera distance komutları kaldırıldı malesef. Oyun arayüzünden ayarladığınla yetinmek gerekiyor. Addon'dan ziyade 3rd party çalışan uygulamalar olduğunu duymuştum ama blizzard bu tarz konularda affetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar