axedice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 nienna said: direk istediğim itemi bulan ah addonu arıyorum. silk cloth aratıyorum ipneler bin sayfa embersilk cloth koymuş sayfa atlamaktan yoruldum bıraktım. direk olarak item arasın yeterli. Auctinator https://media-curse.cursecdn.com/attachments/2/668/1d638e6bba70ad1212732e454aa2648e.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 evet tırnak olayını götümden sıkmışım yalnız o exact match yeni mi geldi, ben hiç hatırlamıyorum daha önceden öyle bişey yani gözlüğüm de var halbuki kanıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Yok ben gozluk kismini alinti yaptigim kisiye dedim. Gozler gormemeye baslamis artik. Yaslilik zor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 nienna said: yani kör değilsem exact işlevi gören bir buton ya da kutu görmedim. tırnak olayını denemedim. Mesaj kutuna baksana bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Çok private bir addon paylaştın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 adam charming prince, karışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 addonla yürüyenini de ilk defa görüyorum "bu addon'u gördüm aklıma direk sen geldin melis" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Saeros said: addonla yürüyenini de ilk defa görüyorum "bu addon'u gördüm aklıma direk sen geldin melis" asfasdafaahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Saeros said: addonla yürüyenini de ilk defa görüyorum "bu addon'u gördüm aklıma direk sen geldin melis" veya, "sırf sen zorlanma diye bi gecede lua kodlamasını çözüp sana özel addon yaptım" bak buda olabilir. yaptıysa helal tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 o değil de addon kullanmayana küfretmedikleri kalıyor. el göz alışmış, addonlu'dan eksiğimiz yok. nasıl bir faşizmse. yıl 2016 legion gelmiş hala extra bar kullanmıyosun diye nub diyenler var. aq oyununu 2 skille oynuyorsun hala addon yok diye raide falan almıyorlar. journal okumuşsun hatmetmişsin umrunda değil adamın. neyse bıraktım pve pvp. müziğimi açıp world explore rp falan yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 nerden biliyolar senin extra bar addonunun olmadıgını onu anlamadım ben. raid'e almamak icin dbm'in olmamasını bahane ediyolarsa haklılar, senin hatmin onemli degil. ben olsam ben de almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 dmb ile daha kolay olabilir ama dbm'siz yapılamaz nasıl bir mantık anlamıyorum. yapılamaz olsa default eklenir. zaten yeterince dumbass oyun şu an. bana enteresan geliyor şu addonsuz oynanmaz şeklindeki yaklaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 lfr seviyesi oyunculukla raid yapılmaz zaten, lfr girer 2 tuşa basar çıkarsın. sonra bide oyun suçluymuş gibi ona söversin kendi yetersizliğini örtmek için. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Ben raidi dbm'ye bırakıyorum artık. Millete ateşe basma, aggro'yu al, aggro'yu ver; kaç oradan derken dbm anonslarıyla Pavlov'un köpeği tadında takılıyorum. Dınk dedi kaç, dunk dedi interrupt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 toggie said: nerden biliyolar senin extra bar addonunun olmadıgını onu anlamadım ben. raid'e almamak icin dbm'in olmamasını bahane ediyolarsa haklılar, senin hatmin onemli degil. ben olsam ben de almam. raid lider onu dbm ile check edebiliyor hatta bigwigs'te dbm gibi davran diye bir opsiyon var :D bw kullansan bile dbm varmış gibi raid lidere onay veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 action bar addonunu kastetmiştim. oyun dbm'siz oynanabiliyor zaten de pug'la raid yapacaksan kim bilecek senin dbm'siz de yapabilecegini. garanti adam alır gruba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 nienna said: dmb ile daha kolay olabilir ama dbm'siz yapılamaz nasıl bir mantık anlamıyorum. yapılamaz olsa default eklenir. zaten yeterince dumbass oyun şu an. bana enteresan geliyor şu addonsuz oynanmaz şeklindeki yaklaşım. Yağmurlu havalarda şemsiyesiz de yürüyebilirsin. Soğuk havalarda kaloriferli evde kombiyi kapatabilirsin. Teknolojinin ve insan beyninin getirdiği bir sürü hayatı kolaylaştırıcak şeyi kullanıyorken, raid yapmayı kolaylaştıran ve oyunu geliştirenlerin mekanikleri dizayn ederken göz önünde bulundurduğu addonu kullanmamak saçma geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 dbm rezalet bisi ya. resmen hile gibi. oyunun butun atmosferinin de icine siciyor bence. blizz olsam yasaklarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 valla DBM bende de kurulu ama hani alıştığımdan mıdır nedir hiç yormuyor beni ha silsem atsam belki ihtiyacım bile olmaz çoğu zaman, ama bazı durumlarda da gayet işe yaradığı oluyor Anelor said: dbm rezalet bisi ya. resmen hile gibi. oyunun butun atmosferinin de icine siciyor bence. blizz olsam yasaklarim. yani ilk okuyuşta hak verdim ama sonra düşününce zaten raiding sırasında oyunun atmosferine dikkat edicek zaman olmuyor bence, hele zaten bi de discord/TS/Vent filan varsa atmosfer falan kalmıyor ^^ Ha normal dışarda quest muest yaparken hala dat dut ötseydi DBM bu dediğine katılırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 z-perl kullanan var mı burda bilmiyorum ama aklınızda olsun, xavius'ta player frame buglanıyor; energy/mana vs her ne class resource'unuz varsa encounterdaki corruption statüsüyle yer değiştiriyor, ne kadar enerjiniz var falan göremiyorsunuz. dün çektik boss'u, lan diyorum bu enerji niye hiç azalıp inmiyo. sonra disable ettim zperl'ü de öyle devam ettim. ama default unit frame'e alışana kadar da canım çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 BigWigs deneyeceğim bir süreliğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 action barlari auto olarak target almadigim zaman saklayacak target alinca tekrar ortaya cikaracak bir addon var mi? dominos kullaniyorum memnunum, saklamada var ama mouse over ile ortaya cikartiyor. istedigim mob a target alinca ortaya ciksin action barlarim. bartender da denedim onda da yok.. makrolarini denedim olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 İlla target mı olması lazım ? Combata girince gözükse ? Ben öyle yapıyordum. Combata girince ortaya çıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Targetın da bi ayarı vardır sanırım, dominos direk macro kodlarını kullanıyor. Ben de combat kullanıyorum, sağ tık ayarlarda states kısmına gelip [combat]show;25 yazarsan mesela combatta 100%, combat dışı 25% alpha oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 aa tamam deniyim. edit: cok tesekkur super oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar