Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Filmden (The Mist) alıntı la o ses. Videodakinden bahsediosak. Zombi zombi dedik alien setting çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 "Off ne gaz varmış be.". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Sirf icin icinden cikamayacaklari gundemi degistirmek icin haarp ile deprem uretebilirler ki saka da degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Akhlaur said: "Off ne gaz varmış be.". ben de dün gece nohut yedim diyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 zavallılar. hayatımızda hiç ilginç bir şey olmayacak. farklı, fantastik şeylerin hiçbirisi gerçek değil. uzaylılar amerikan başkanı ile fotoğraf çektirmeyecek, dünyanın sonu gelmeyecek, gelecekten gelen insanlar olmayacak, kimsenin süper güçleri olmayacak. gerçekten heyecan verecek, şaşırtacak olayların hepsi yalan, hiçbirisi gerçekleşmeyecek. her şey alabildiğine sıradan ve alabildiğine strese, kaygıya bulanmış bir normallikte sadece. hepsi bundan ibaret. gerçi ilginç şeyler duyduğunuzda bunlara inanıyorsanız, ya da kulak veriyorsanız içinizdeki çocuk ölmemiş demektir. bırakın sağ kalsın. dünya gerçekten iğrenç bir yer. lanet, sıradan, sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 @dasaaa reyz evlenme zamanın gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 abi türk usulü iğrenç ailenin temel köşe taşlarından birisi de "kendi sorununu çözememiş insanları evlendirmek"tir. lan hayattan cidden tiksinen adamın yanına birisini koysan onun da hayatını rezil eder. sonra mutsuz aile, günlere falan giden çirkef kadın, hayatı kaymış çocuklar etc. durumları ortaya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 dünyanın sonunu gelmesinin nesi eğlenceli yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 hayır dasaaa'nın nepal zamanı gelmiş bence, http://www.lawudo.com/index.html günlük 20 dolar, kışlıklarıda götürmeyi unutmayın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 abi inan her an gidebilirim. bi boşluk yaratıp "selam, ben nepaldeyim" yahut "merhaba yap adasından istediğiniz bişiler var mı?" diyebilirim. dünyanın sonunun gelmesi eğlencesiz değil en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 yanlız dünyanın sonu gelsin abi gelen geçen ürüyor gıcık oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 yalnız olacak abi o... misal senin de üremen sıkıntı lan. yalnız yazmayı beceremeyen adamlar çocuk yapıyor falan. smiley was there. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ben anlamıyorum abi onu. mesela gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar değil mi? sonuçta yalın gezmekten geliyor. ama yanlız öyle değil derken Bİ DAKKA YOKSA YALNIZ DERKEN TEK OLARAK, YALNIZ ÖYLE DEĞİL, BİR TEK ÖYLE DEĞİL Mİ DEMEK. oh... ben üremeyecektim zaten olm niye kimse bana söylemedi yanlız diye kelime bile yokmuş ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ben bir şey duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 sevgili arkadaşlar herkes arkadaşlarına söylesin üremeyi durduralım ben hükümet olsam doğu illerinde üremeyene maaş veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 aklı olan mevcut durumda üremez zaten.. aptallardan başlayalım işe bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 onun yerine herkes kendisini buraya gönderen menajeri ile konuşsun da üst yönetime iletelimi. harita değiştirsin, senaryo değiştirsin. bi update paketi şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bun zamazingo bir trdemi üfleniyor ben burda bisi duymadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 İstanbuldan başlayacaktır belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=IfvLn8MBjws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Yeter be korkuyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 war of the worldsün ilk yarım saat izlenir tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=5L4KGU37Aik&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 uzaylılar istila edebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 mole people attack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar