Exodous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Valla herkes dağılmış durumda. Forumdaki başlıkları okursan bir fikir edinirsin serverler hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 oyunun cs ,dotadan falan bi farkın yok. günde 7-8 saat oynayıp iyi armorlar kasıp, iyi silahlarla milleti pataklayayım istiyosan oyun sana göre değil. yok ben iş çıkışı total 2 saat oynarım, bunun da yarım saati quest, yarım saati dancın, yarım saati craft, yarım saat wvw/pvp yaparım diyosun oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Yarım saatlik dungeon'ları düzelttiler diye biliyorum ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 pvpde rank sistemi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Spvpde var onun gibi bişey.Onun haricinde yakında rank sistemi ekliyeceklermiş doğru düzgün sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 hmm peki op class? :D Mesmer? Thief? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Op class bana göre yok.Herşey oyuncuya bakıyor.Oynayabildiğin her class op.He ama dersenki oynaması kolay , zor o zaman kesin cevap gelebilir.Her classı oynamadığım için ben bu konuda birşey diyemem.Gönlünden geçen classı aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Bana bi tane OP elementalist göster plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Spvpde air/fire elementalistler gayet can yakıyor.Karşımada çok geldi , guildimizde de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Air / Fire elementalist diye bir kavram yok yanlız oyunda. Air ve Fire daha ağırlıklı oynanıyor doğru ama Earth ve Water ı aktif kullanmayan bir elementalistin şansı yok. Trait olarak air - fire diosan Arcane e vermiosun demektir oda büyük dezavantaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 şimdi oyuna girip deneyeceğim, ekran kartım yanarsa flm uzun bir süre yazamayabilirim haber vereyim dedim :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 @Grast Yukarda da dediğim gibi oynamadığım class hakkında birşey söyleyemem.Karşımda hangi skilleri yoğunlukta kullanıyorsa onu söyledim.Spvpde gayet karşılaşıyorum sağlam elementalistlerle ben.Üstünde fikir yürütüp tartışabileceğim üç class var sadece benim.Ranger ,engineer , guardian.Diğer classlarla oynamadım yoğun olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 oyunu beğendim açıkcası, tam bir questi bitirecektim world pvp quesi geldi girdim 2 saattir sohbet muhabbet vs gidiyor dinamiklerde hoş olmuş açıkcası. gece gece son sn bir realm önerisi yoksa paticiklerin yanına gidiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Phoenixlin said: Bana bi tane OP elementalist göster plox bizim guildde chemso'rly var 3 vs 1 kesiyor milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 @Meov Şuan Türklerin yoğunlukta olduğu 3 server var benim bildiğim. Gandara : Benim oynadığım server.Birçok Türk guildi var ancak biz 4 büyük Türk guildi bu serverda WvWvW için beraber hareket ediyoruz sürekli. Desolation : Burasıda gayet güzel server.Sanırım Vay Ak guildide burda. Seafarer's Rest : Burda da büyük bir international alliance var bildiğim.Dark Saga filanda burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 desolotiona girdim kasıyorum bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ya level 5im bana 8 level yaratıkları öldür diyor oneshot yiyorum ama ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Yuvarlancan bol bol alış ona. 3 level üstü istememesi lazım ama mapte daha düşük yer vardır mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 burayı okuyorum gaza geliyorum oyun harika diyorum, ,ikinci el sayfasını bi açıyorum neredeyse ilk sayfa silme satılık gw2 ile dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 bi swtor kadar değil ama. oyun biraz fazla casual nasıl diyeyim wowdaki gibi 2 yıl uğraşıp hc gear alınca herkesin üzerinden dümdüz geçme muhabbeti pek yok. mevcut skillerini iyi kullanman gerekiyor bunun yerine. benim izlenimim bu yani şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Meov said: 2 yıl uğraşıp hc gear alınca herkesin üzerinden dümdüz geçme muhabbeti pek yok. Böyle bir olay yok ki wowda. Gw2 ben dahil pve seven ama arada pvpde yapan adamları pek bağlayamadı kötü oyun olduğundan değil o yüzden satışların çoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 PvE content'i bitirmek özellikle hardcore tayfa için çok kolay. Ee quest tadında daily, end game raid vs olmayınca insanlar sPvP, WvW ile ilgilenmiyorsa, alt kasma ile de uğraşmıyorsa satıyor. O yüzden çok takılmamak lazım bence, fiyatı koymuyorsa bütçene, alacaksın, bir kenarda duracak. Aylık ücret yok, sıkıldıkça açar 2-3 el oynarsın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 wowcularla burada ayrılıyor zaten yollar. ben ugraşıp en iyi itemi alıcam sonra herkesin üstünden geçicem. itemla adam dövmeye ne kadar alışmışsanız 2 hafta düşünerek oynayınca canınız sıkılyo hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Çıkış sürecindeki hype bitti tabi. WoW expac geldi, ona dönenler olacak. Sonra Borderlands 2 ve Torchlight 2 sürekli olmasa da ilk heves sürecinde baya bi oyuncu çekmiştir GW2'den. Diablo 1.0.5 geliyor ve endgame alternatifleri getiriyor, ona da giden olacaktır. Gözle görülür azalma var oyuncu sayısında şu dönem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 aslında bi açıdan da iyi oluyor. kuru kalabalık gidince özellikle pvp açısından ne yaptığını bilen tayfa kalıyor. serverlar rahatlıyor. oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar