-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 çok kısa kesicem, dün itibariyle işe başladım. ernst and young'dayım, konusunu da açmıştım zaten geçtiğimiz aylarda daha çalışmaya başlamadan. takım elbiseymiş, kravatmış, üniversite döneminden sonra her sabah 6'larda kalkıp eve 9'larda gelmekmiş, bu tarz şeylere alışmam ne kadar zaman alır sizce ? 250 kişi olarak başladık bu dönem işe, herkesde benzer endişeler var. ben mesela 2 hafta öncesine kadar düzenli spor yapan, illa ki dışarı çıkan arkadaşlarıyla gezen tozan, kız arkadaşıyla vakit geçiren, deli gibi oyun oynayan bir adamdım. bir an da bunları bundan sonra yapamayacak olmak, bu işte olmasam da istanbul'un ve bundan sonraki hayatımın gerçeği olarak benzer bir durumda olacak olmak beni bi triplere soktu. troll tabi ki olsun, ama ciddi cevaplar da bekliyorum. hadi bana bi moral verin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ev arkadasım çalışıyo orda :( kısaca pompiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Abi akşam iş bitince çıkıyoruz geziyoruz sen neyin triplerine girmişsin ki öyle ya? Tek olay akşam çıkınca sabaha karşı dönmüyorsun eve usturuplu bi saatte dönüyorsun oluyor bitiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 moral vermek değil ama alışman gerektiğini söyleyebilirim. sosyal hayatın başkalarının planına göre değil senin planlamana göre olacak ki o da yok denecek kadar az olacak. uzun zaman sonra alışacaksın rutine ve sadece ay bası veya sonuna yatan paranın peşine düşeceksin. para daha değerli gelecek sana. çok uzun süre sonra gezip eğleneyimden çok yatıp uyuyayım dinleneyim isteyeceksin. robota döneceksin. ama herşeyin ötesinde öyle bir alışkanlık gelecekki çalışmadığın zamanlarda kendini vaısfsız hissedeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 1.5 senedir calisiyorum hala alisamadim, hala persembeleri cikiyorum, cuma cumartesi zaten cikiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 wastyrx said: Abi akşam iş bitince çıkıyoruz geziyoruz sen neyin triplerine girmişsin ki öyle ya? Tek olay akşam çıkınca sabaha karşı dönmüyorsun eve usturuplu bi saatte dönüyorsun oluyor bitiyor.. +1 bi de; yaş kaç pardon -Deno-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 mayış ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 http://i.imgur.com/1xUb9.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 coco said: wastyrx said: Abi akşam iş bitince çıkıyoruz geziyoruz sen neyin triplerine girmişsin ki öyle ya? Tek olay akşam çıkınca sabaha karşı dönmüyorsun eve usturuplu bi saatte dönüyorsun oluyor bitiyor.. +1 bi de; yaş kaç pardon -Deno-? 22 ya da 23 tam hatırlayamadım bi yerlerde demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ooo yolunu kendi bulacak ozaman başka çare yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Saeros said: http://i.imgur.com/1xUb9.gifbakmalara doyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 coco said: wastyrx said: Abi akşam iş bitince çıkıyoruz geziyoruz sen neyin triplerine girmişsin ki öyle ya? Tek olay akşam çıkınca sabaha karşı dönmüyorsun eve usturuplu bi saatte dönüyorsun oluyor bitiyor.. +1 bi de; yaş kaç pardon -Deno-? 22, haziran'da mezun oldum. bir yandan hemen işe girmek iyi, bir yandan da e bismillah be diyorum bi eğitim hayatının bitmesine sevineydim, dinleneydim. ne bileyim, 9'da eve gelmek ne abi yani oryantasyon daha be. bu işin fazla mesaisi ünlü zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 calismaya baslamadan once de bir sosyal hayatim olmadigi icin calismaya baslayinca ne degisti pek bi fikrim yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Lan olm ALLAHTAN KORK LAN. Ondan korkmuyorsan bizden kork aazını burnunu kırarız senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ben çok ağır kimyasal bide tehlikeli diye ayrıldım işten :< keşke öyle problemlerim olsaydı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 iyi e&y'da başladın be abi, kaçıncı topic bu. auditte proje bazlı yoğunluk olur, 3 ay yoğun geçer 1 ay daha rahat olursun, 5te çıkarsın vs. Bir de millette "nasıl olsa sabaha kadar çalışıcam, o yüzden şimdilik facebook'a gireyim vs." mentalitesi var, mümkünse 1-2 saatlik iş için sabaha kadar kalma, bıkkınlık gelcek ama yavaş yavaş alışırsın. günde 2-3 saat birşeylere ayırabilirsin bence, milletin gözünü korkutmayı seviyorlar biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 senko loser rpsi yapıyor. o değil de, aç ekşisözlüğü oku kardeşim. başlığı bile var zaten. öğrencilik yılları bitti. welcome to the hell yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 9 da eve gelmek kötüymüş baya. Benim ekleyecegim iş hayatında ne böyle tam yatış olacaksın ne de tamam abi yaparız hemen deyip bütün işleri hemen temizlemeye çalışacaksın ikisi de kötü oluyor dengeyi iyi tutturmak gerek. Çogu yerde yardım etmek için bir işi yapınca o iş üzerine yapışıyor sonra bu kişi bu adam yapıyordu deyip başına ekşiyorlar direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 eskiye kadar biraz fazla yorulcaksın ama paranın ve hayatın tadını çıkar ;) 2-3 haftada ilk baştaki sersemliğin geçer, 2 ay sonra sabah kalkmalara iyice alışırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 su ara gunlerim ise git gel- spora git gel- cisco sinavina calis - yat seklinde gidiyor boyle bi keyif yok sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 dinlemek vakit kaybı... eğer ki sistemde işleyen çarkın içinde bir şekilde yer alacaksan, zorundaysan ya da tercih ediyorsan.. oyüzden dengeyi doğru dağıtmak tamamiyle senin hayatta kalmak için sahip olduğun donanımlarla alakalı.. bunun için de sanal olanları daha prim yapanları.. ya da sana daha fazla kaçamak alan sağlayanları.. neyse; her halükarda patikadan geçeceksin.. sosyo ekonomik parametrelerine göre sana özel değişen bir patika o.. ama gerçek* olarak gördüğün şey ne görüyorsan o olduğu.. o na göre şekil al! dans et.. bi de 22 yaş süper bir yaştır.. iş deneyimlerin de öyle süper olacaktır eğer çalışmaya gerçekten gönlün varsa.. *gerçek tanımı da mutlaklıktan çıktı kanısındayım, bence son derece göreceli bir kavram halini aldı gerçeklikte malesef :(.. sistem neyi güncelliyorsa dananım ihtiyacı olarak gerçeklik o oluyor.. sitem tecrbeyi seviyor, prim veriyor.. tecrübe ise üçe ayrılıyor; ekonomik & akademik & sosyal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 -Deno- said: troll tabi ki olsun, ama ciddi cevaplar da bekliyorum. hadi bana bi moral verin be. temmuza kadar eve gelince oyun oynama vs unut, zaten hafta arası işte olacaksın, haftasonun da doğla olarak sosyalleşmeye ayıracaksın, kızarkadaşın ve diğer arkadaşlarınla olacaksın eğer yakınlarda oturan arakdaşların varsa erken çıktığın akşamlarda onlarla birer kahve bira vs içebileceksin temmuza kadar dedim çünkü temmuzdan sonra işler azalıyor işte bir tek Q2 sonuçları açıklandığından ufak bir yoğunluk olur sonra biriken mesain karşılığında temmuzun son haftasında bi 3 haftalık tatil alırsın hatta belki eylüle kadar yatarsın eheh olmadı harcayamadın bitiremedin biriken tatilleri diyelim zaten işten ayrılacağın zaman o mesailer karşılığında hakettiğin tatilleri tazminat olarak alacaksın dünyama hoşgeldin kardeşim, ama arada tek fark benim yoğunluğum dönemsel seninkisi hep, ha sen 3 hafta kesintisiz tatile gidebiliyorsun ben gidemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 22 yasinda calisilir mi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 sabah erken kalkmaya da 2 haftada alışırsın korkma, eskiden "OHA AMK SABAHIN 7 SİNDE KİM KALKAR!!" diyordum ki kalkılıyormuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar