Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hagi nin heykeli neden dikilmez


fenn

Öne çıkan mesajlar

Hagi neyi mi hak etti !!!

Alıntı:

-türkiye'ye gelmiş olan futbol açısından en yetenekli, bir takımı böyle ateşleyebilen ve liderlik edebilen kişi

-galatasaray'a gelmeden hagi'yi ve popescu'yu tanımayan bünyelerin abartılı bulmasında hiçbir anormallik yoktur. bazı kesim portakalda vitaminken adam karpatların maradona'sıydı ki bu durumda kim haddini aştığı ortaya çıkıcaktır.

-galatasaray'daki kariyerinde şampiyonluklar, türkiye kupaları ama en önemlileri uefa kupası ve süper kupayı kazanmıştır. bize jenerik goller, paslar, çalımlar izletmiştir. galatasaray'dan inter'e transfer olup banko oynayan emre belözoğlu'nun emre olmasında en büyük pay sahibidir, nitekim tek başına özel antreman yaparak eğitmiştir.

sonuç olarak hagi türkiyeye gelip de en başarılı olmuş futbolcudur. yani takımına en fazla katkıyı bu adam sağlamıştır. takımı da o yönetmiştir bu da doğru. kariyer bakımından tabi ki bir roberto carlos, ariel ortega değildir. çünkü bu adamların tanınmışlıkları dünya çapındadır. fakat hooijdonk, anelka gibi avrupa çapında tanınmışlığı ve kariyeri olan bir futbolcuydu bu adam geldiğinde. fakat galatasaray'ya yaptığı başarılardan sonra tanınmışlığına tanınmışlık katmıştır.

galatasarayın tarihindeki en büyük başarısını kazanmasında en çok emeği geçen futbolcuya bu kadar sahip çıkılması, sevilmesi doğaldır.

istatistiksel olarak baktığımız zaman alex de souza'da ne kadar jenerik çalımlar atmasa da, maçın içinde çok görülmese de şu an için fenerbahçe'nin göz bebeğidir. nitekim geçen senenin şampiyonlar ligi asist kralı olmuştur. fenerbahçe eğer benzer bir başarı gösterip avrupada kupa alırsa, alex'in de hagi gibi abartılması, yere göğe sığdırılamaması gibi doğal bir durum yoktur.

benzer şeyler beşiktaş'ta delgado, trabzonspor'da yattara için de söylenebilir.

kısacası bazı kesimlerce değer verilen bi takım olgular üzerinde en çok emeği geçmiş kişiler, en çok hatırlananlardır ve herzaman ilkleri yapmak öok önemlidir. hagi de bunu yaptı ve galatasaray taraftarının sevgisini de son derece doğal görüyorum.

not: koyu bir fenerbahçe taraftarıyım.

-yaprak vuruşunu yapabilen dünya'da iki kişiden biridir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerli değilimde alex türk futbolunda herhalde istatistiklere göre takımına en çok katkı sağlayan futbolcudur. 9 sezonda adam golleri asistleri 3haneli. Biraz fanatizmden uzak düşünün. Bizim gibi her boka heykel, anıt dikmeyi seven toplum için uygun bir hareket. En azından Selçuk'un heykelini dikmemiş adamlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alıntı:
tam 16 sene önce özhan canaydın ve ergun gürsoy ile beraber imza törenine katılıp imzayı atmış, o günden sonra da;

2 türkiye kupası
2 cumhurbaşkanlığı kupası
3 tsyd kupası
4 lig şampiyonluğu
1 uefa kupası
1 süper kupa kazanmıştır.

Dortmund, wien, bilbao, monaco kalecilerini de ambalaj yapmıştır golleriyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yanından geçemeyecek olan adamları seninle karşılaştırıyorlar üstat.
Sen ki karpatların maradonası.
Maradona'nın son 20 yılda zidane ile birlikte gördüğüm en iki oyuncudan biri dediği ama hala maradonanın adını belki duymamış olan alex'lerle karşılaştırılıyorsun.
Ama senin 34'ünde yaptıklarını 8 yıldır hala yapamadı rakiplerin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hagi karakter olarak öyle bir adam değil bence

kısa dönemde galatasraya kattıkları ortada.ama o dönemki gs kadrosu iyiydi.hepsinin heykelini dikmek gerekir sdfs

alex öyle değil.adam yıllarca öyle kötü bir takımı aldı sırtında taşıdı.istatistikleri ortada.avrupa kupası kazandıramadı tabi

ha bide efendi adam.eğer alex geçen sene futbolu bırakıp td olarak gelse ve kovulsa dikilmezdi heykeli

ha bide alexin bütün hayatı kariyeri fenerbahçe

hagi realde barcelonada oynadı .kariyerini gsde bitirdi sadece
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alex mi Hagi mi, futbol yönüyle ben hagi derim ama heykeli dikilcek adam alex'tir.


GS'de birinin heykeli dikilecekse hagi'den önce 35 dk kolu kırık futbol oynayan bülent korkmaz'ın heykeli dikilsin abi.


Hagi futbol yönüyle efsaneydi ama kişiliği de işin içine girince heykelini dikmeye gerek yok. Alex'in ise futbolu iyi, çoğu kez feneri ipten alan adam oldu, jeneriklik dediğimiz gollerle dolu geçmişi. Ama bunlar maddi şeyler. Alex'in kişiliği efsane. Beyefendiliği yeter heykeli dikilmesi için.


Birde aziz gelmemiş törene, iyi yapmış. Yine kendine pay çıkarırdı orda alkış budalası herif. Alex'in heykelini kirletmeye hakkı yok açıkçası. Keşke aykut da gelmeseymiş. Tv'den de öyle kıskanç kıskanç izlerdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...