fenn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Alex in dikiliyorsa Hagi ninde dikilmesi lazım. Alex sonuna kadar hak etti ona sözüm yok ayrıca aferin fenerliler
Ren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 nereye dikiyorlar bilmiyorum ama, fergusonun bile manu stadının önüne heykeli yeni dikiliyor.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 hagi neyi hak etti ya kaç yıl emeği geçti galatasaray'a tamam iyi futbolcu da fayda olarak bir alex değil hakikaten adam kaç sezondur oynuyor bırak da dikilsin. Onu dik bunu dik ortalık heykelden geçilmez.
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Onu dik bunu dik demişin de alex kim ya ahaha ne heykeli.İyice saçmaladılar.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Hagi neyi mi hak etti !!! Alıntı: -türkiye'ye gelmiş olan futbol açısından en yetenekli, bir takımı böyle ateşleyebilen ve liderlik edebilen kişi -galatasaray'a gelmeden hagi'yi ve popescu'yu tanımayan bünyelerin abartılı bulmasında hiçbir anormallik yoktur. bazı kesim portakalda vitaminken adam karpatların maradona'sıydı ki bu durumda kim haddini aştığı ortaya çıkıcaktır. -galatasaray'daki kariyerinde şampiyonluklar, türkiye kupaları ama en önemlileri uefa kupası ve süper kupayı kazanmıştır. bize jenerik goller, paslar, çalımlar izletmiştir. galatasaray'dan inter'e transfer olup banko oynayan emre belözoğlu'nun emre olmasında en büyük pay sahibidir, nitekim tek başına özel antreman yaparak eğitmiştir. sonuç olarak hagi türkiyeye gelip de en başarılı olmuş futbolcudur. yani takımına en fazla katkıyı bu adam sağlamıştır. takımı da o yönetmiştir bu da doğru. kariyer bakımından tabi ki bir roberto carlos, ariel ortega değildir. çünkü bu adamların tanınmışlıkları dünya çapındadır. fakat hooijdonk, anelka gibi avrupa çapında tanınmışlığı ve kariyeri olan bir futbolcuydu bu adam geldiğinde. fakat galatasaray'ya yaptığı başarılardan sonra tanınmışlığına tanınmışlık katmıştır. galatasarayın tarihindeki en büyük başarısını kazanmasında en çok emeği geçen futbolcuya bu kadar sahip çıkılması, sevilmesi doğaldır. istatistiksel olarak baktığımız zaman alex de souza'da ne kadar jenerik çalımlar atmasa da, maçın içinde çok görülmese de şu an için fenerbahçe'nin göz bebeğidir. nitekim geçen senenin şampiyonlar ligi asist kralı olmuştur. fenerbahçe eğer benzer bir başarı gösterip avrupada kupa alırsa, alex'in de hagi gibi abartılması, yere göğe sığdırılamaması gibi doğal bir durum yoktur. benzer şeyler beşiktaş'ta delgado, trabzonspor'da yattara için de söylenebilir. kısacası bazı kesimlerce değer verilen bi takım olgular üzerinde en çok emeği geçmiş kişiler, en çok hatırlananlardır ve herzaman ilkleri yapmak öok önemlidir. hagi de bunu yaptı ve galatasaray taraftarının sevgisini de son derece doğal görüyorum. not: koyu bir fenerbahçe taraftarıyım. -yaprak vuruşunu yapabilen dünya'da iki kişiden biridir.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Fenerli değilimde alex türk futbolunda herhalde istatistiklere göre takımına en çok katkı sağlayan futbolcudur. 9 sezonda adam golleri asistleri 3haneli. Biraz fanatizmden uzak düşünün. Bizim gibi her boka heykel, anıt dikmeyi seven toplum için uygun bir hareket. En azından Selçuk'un heykelini dikmemiş adamlar.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Aktif olarak oynuyorken heykelini dikmek abzürd geliyor biraz bana ama. Hagi istemezdi muhtemelen heykelinin dikilmesini filan. Tempra kullanan adamdı, mütevaziydi..
fenn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 10un gelmesi bize futbolu sevdirdi.. 10un golleri bizi sevinçten ağlattı.. 10un zekası ve dehası düşmanları çatlattı.. 10un vedası bizde kapanmaz bi yara açtı..
fenn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Alıntı fifa tarafından dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 10 futbolcusu en iyi 5 solağından biri seçilmiş aşmış futbolcu.
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Hagi Galatasaray'ı bırakınca futbolla alakam tamamen bitti. Alex kim bilmiyorum.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Alıntı: tam 16 sene önce özhan canaydın ve ergun gürsoy ile beraber imza törenine katılıp imzayı atmış, o günden sonra da; 2 türkiye kupası 2 cumhurbaşkanlığı kupası 3 tsyd kupası 4 lig şampiyonluğu 1 uefa kupası 1 süper kupa kazanmıştır. Dortmund, wien, bilbao, monaco kalecilerini de ambalaj yapmıştır golleriyle.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Yanından geçemeyecek olan adamları seninle karşılaştırıyorlar üstat. Sen ki karpatların maradonası. Maradona'nın son 20 yılda zidane ile birlikte gördüğüm en iki oyuncudan biri dediği ama hala maradonanın adını belki duymamış olan alex'lerle karşılaştırılıyorsun. Ama senin 34'ünde yaptıklarını 8 yıldır hala yapamadı rakiplerin.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Hagi Arif'in ıslıklandığı kendisine, "ı love you" dendiği bir maçtan sonra. Buna hakkınız yok ben 4 senedir o ise 15 senedir burada .
fenn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 http://s14.directupload.net/images/120611/8uomvymv.swf
fizban Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 of hagi < alex denmiş adam kendinden geçmiş. hagi bence ayhan akman'dan bile kötü, bu gerçeği kendisiyle biri paylaşırsa asar heralde kendini :(
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 bu fenn nikli elemanın sorunları var sanırım, kendi kendine coşmuş durmuş yazık ha bide hocası olduğu takıma transferde ülkesinden tonla yağlı kazık sokan adamın niye heykeli dikilsin ki lol
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 hagi karakter olarak öyle bir adam değil bence kısa dönemde galatasraya kattıkları ortada.ama o dönemki gs kadrosu iyiydi.hepsinin heykelini dikmek gerekir sdfs alex öyle değil.adam yıllarca öyle kötü bir takımı aldı sırtında taşıdı.istatistikleri ortada.avrupa kupası kazandıramadı tabi ha bide efendi adam.eğer alex geçen sene futbolu bırakıp td olarak gelse ve kovulsa dikilmezdi heykeli ha bide alexin bütün hayatı kariyeri fenerbahçe hagi realde barcelonada oynadı .kariyerini gsde bitirdi sadece
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 hagi>alex bi kere alex'in tipi bildiğin kapıcı çocuğu gibi.
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 fanatiklik cok kotu bir sey gercekten de. akil, mantik bir anda ucuveriyor, yerine sacmasapan argumanlar geliyor.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Alex mi Hagi mi, futbol yönüyle ben hagi derim ama heykeli dikilcek adam alex'tir. GS'de birinin heykeli dikilecekse hagi'den önce 35 dk kolu kırık futbol oynayan bülent korkmaz'ın heykeli dikilsin abi. Hagi futbol yönüyle efsaneydi ama kişiliği de işin içine girince heykelini dikmeye gerek yok. Alex'in ise futbolu iyi, çoğu kez feneri ipten alan adam oldu, jeneriklik dediğimiz gollerle dolu geçmişi. Ama bunlar maddi şeyler. Alex'in kişiliği efsane. Beyefendiliği yeter heykeli dikilmesi için. Birde aziz gelmemiş törene, iyi yapmış. Yine kendine pay çıkarırdı orda alkış budalası herif. Alex'in heykelini kirletmeye hakkı yok açıkçası. Keşke aykut da gelmeseymiş. Tv'den de öyle kıskanç kıskanç izlerdi.
Ren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 YaRABBiM Öyle Bir Sevinç Ver ki Hayatımız HiRA Dağı Kadar Güzel..Kâbe yi Şerif Kadar Muazzam..ARAFAT Tadı Kadar Lezzetli Olsun.!...Galatasaray Şampiyon Olsun...
Öne çıkan mesajlar