SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Teddy said: Kütahya kısa dönem havacı. Tertemiz. Abim orda yapmisti acemiligi. Soguk disinda cok rahat bi yermis, yemekler fln iyi diyordu. Rahati da superdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 NolaxThensbane said: 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı AMASYA Kısa Dönem Piyade Er Acemi ve Usta aynı yer Oh elms getirticek adam bulduk, nayss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bursa gemlik istanbul ayazağa :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Nolax aynı yerdeyim ama sadece acemilik sonra kars yolları taştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Hao said: bursa gemlik istanbul ayazağa :)-D Ooo gemlik gel gel, ihtiyacin olan birsey olursa bana ulas abi. Gemlik rahattir. Askeri veterinerlige mi cikti yoksa jandarmaya mi. jandarmanin manzarasi imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 kısadönem er, narlıdere izmir yok yok ben gitmiyorum ama ne şanslı insanlar var, hem kısa dönem, hem izmir, kışın ortasında.. mis gibi facebook'a bi girdim ilkokuldan bi arkadaşla ev arkadaşım üst üste mesaj atmışlar. ikisi de narlıdere izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 abi aynen. çok şanslılar. biri istanbul bahçelievler, diğeri izmir, bir başkası edirne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ben daha gitmedim de, benim bir arkadaş Eskişehir biri de Bursa çekti. Güzel yerler. Eskişehirde öğrenci ortamı, zaten adam Ankaralı. Bursa'daki de İstanbullu. İkisine de evine yakın yerler çıkması güzel. Edit: Üçüncü bir Ankaralı arkadaşıma da Manisa çıkmış. Dördüncü de İskenderun'da denizci. Gerçi şu aralar maganda misafirler yüzünden oralar biraz karışık, ama genel itibariyle iyi yer. Hatta tüm ülkede ere alafranga tuvalet denk gelen çok sayılı yerlerden sanırım. Daha önce orada askerlik yapmış bir arkadaş "abi millet zaten alışık değil, onu kullanmıyor. Kendime has tuvaletim vardı" diyordu. Güzel yerler çıktı benim arkadaşlara. Sevindim valla. Geçen sene 2 tane şırnak bi tane urfa uğurlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 SeaGle said: NolaxThensbane said: 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı AMASYA Kısa Dönem Piyade Er Acemi ve Usta aynı yer Oh elms getirticek adam bulduk, nayss elms? photographer said: Nolax aynı yerdeyim ama sadece acemilik sonra kars yolları taştan haberleşelim devrecilik yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Yazar orda elma demek istemiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Kesin haberleselim wow sirasinda bekler gibi bagircam ben "PATİCİK VAR Mİİİİ" diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Kojiroh said: Yazar orda elma demek istemiş bence Aynen sdf, fakir androidinin ekrani kucuk, yazilmiyor = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ooo bi kere yemiştim amasya elması lezizdi denk gelirse getiririm ayıpsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Of ayfonun gözünün yağını yiyem, ben de boşluk bırakmak isterken n'ye basıyorum sjkdhfskdlfjh Amasya elması çok acaip bi şey ya, yersin böyle çekirdeğin etrafında kırmızı hareler olur falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 riglous said: zaidral said: 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY vay arkadas. Ben de.. ya ben yesil yesil donattim evi, bosa mi bunlar simdi? alafranga tuvalet varmis erlere, o sevindirici haber oldu. sahil guvenlik degil dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 off valla acıdım geceler uzun.... Hepinize kolay gelsin. Tekirdağ düşen varsa yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ortalama 4 saat süren içtimalardan birinde "bu ne yeaaa heroic raid atsak daha hızlı biterdi" diye random söylenen adamla acemilik boyunca wow muhabbeti yapmıştık. Biz askere gelmeden 4 gün önce cata çıktığı için böyle tadı damağımızda tabi. Cümleten kolay gelsin arkadaşlar. Askerlik baya sıkıcı bi yer şimdiden uyaralım. Canınız sıkılacak bayacaksınız her dakikasında, ama o yabancılık hissi 1 ay içerisinde kaybolacak merak etmeyin. The Wire'dan bi alıntı yapmak gerekirse : "Avon Barksdale" said: You come in here, man, you get your mind right. You get in here and you only do two days. It's the day you come in this motherfucker -- "Stringer Bell" said: And the day you get out this motherfucker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 zaidral said: ya ben yesil yesil donattim evi, bosa mi bunlar simdi? alafranga tuvalet varmis erlere, o sevindirici haber oldu. sahil guvenlik degil dimi? yeşiller hakkaten yalan oldu. tuvalet konusunu fazla dillendirme abi, ne kadar az kişi bilirse bizim için o kadar iyi ;) sahil güvenlik değil, değil de şöyle bir durum var; usta birliği belli değil, seninki de belli değildir muhtemelen. DKK'nın zaten 4 tane eğitim yeri var, ikisi yanlış bilmiyorsam deniz piyade zaten. Nispeten kolay yere düştük. Hepsinden çıkan adamlar işte memleketin bilimum yerlerindeki denizcilere ait yerlere dağıtılıyorlar. Hatta yetmiyor gemilere yollanıyorlar, yollanacağız. Kısacası tüm planlarını Hatay'a göre yapma. 20 gün takılıcaz, sonra ne olacağımız belli değil. Ama tabii ki en kötü deniz birliği, en iyi karadan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 39. mekanize piyade tugayi ya da 106. topcu alayi cikan varsa bilgi vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 xaty said: kısadönem er, narlıdere izmir yok yok ben gitmiyorum ama ne şanslı insanlar var, hem kısa dönem, hem izmir, kışın ortasında.. mis gibi facebook'a bi girdim ilkokuldan bi arkadaşla ev arkadaşım üst üste mesaj atmışlar. ikisi de narlıdere izmir şurası gitmek istemeyecegin nadir yerlerden biri olmalı, eğitim cavuslugu tam bir işkence ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 vana düşen varsa yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 edirneye düşenler, dua etsin kara ağaçta kalmasınlar, karakollara atmaya çalışsınlar kendilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Izmire dusen varsa ziyaretcisi olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 İstanbul acemi küçükyalı/ usta maltepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Anitkabir de yapicam askerligi ya iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar