Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

349. Dönem (Aralık 2012) KD. ve YD. Subay Adayları

photographer

Öne çıkan mesajlar

Ben daha gitmedim de, benim bir arkadaş Eskişehir biri de Bursa çekti. Güzel yerler. Eskişehirde öğrenci ortamı, zaten adam Ankaralı. Bursa'daki de İstanbullu. İkisine de evine yakın yerler çıkması güzel.

Edit: Üçüncü bir Ankaralı arkadaşıma da Manisa çıkmış.

Dördüncü de İskenderun'da denizci. Gerçi şu aralar maganda misafirler yüzünden oralar biraz karışık, ama genel itibariyle iyi yer. Hatta tüm ülkede ere alafranga tuvalet denk gelen çok sayılı yerlerden sanırım. Daha önce orada askerlik yapmış bir arkadaş "abi millet zaten alışık değil, onu kullanmıyor. Kendime has tuvaletim vardı" diyordu.

Güzel yerler çıktı benim arkadaşlara. Sevindim valla.

Geçen sene 2 tane şırnak bi tane urfa uğurlamıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ortalama 4 saat süren içtimalardan birinde "bu ne yeaaa heroic raid atsak daha hızlı biterdi" diye random söylenen adamla acemilik boyunca wow muhabbeti yapmıştık. Biz askere gelmeden 4 gün önce cata çıktığı için böyle tadı damağımızda tabi.

Cümleten kolay gelsin arkadaşlar. Askerlik baya sıkıcı bi yer şimdiden uyaralım. Canınız sıkılacak bayacaksınız her dakikasında, ama o yabancılık hissi 1 ay içerisinde kaybolacak merak etmeyin. The Wire'dan bi alıntı yapmak gerekirse :

"Avon Barksdale" said:

You come in here, man, you get your mind right. You get in here and you only do two days. It's the day you come in this motherfucker --

"Stringer Bell" said:

And the day you get out this motherfucker..
Sosyal ağlarda paylaş

zaidral said:

ya ben yesil yesil donattim evi, bosa mi bunlar simdi?
alafranga tuvalet varmis erlere, o sevindirici haber oldu.
sahil guvenlik degil dimi?

yeşiller hakkaten yalan oldu.
tuvalet konusunu fazla dillendirme abi, ne kadar az kişi bilirse bizim için o kadar iyi ;)
sahil güvenlik değil, değil de şöyle bir durum var; usta birliği belli değil, seninki de belli değildir muhtemelen. DKK'nın zaten 4 tane eğitim yeri var, ikisi yanlış bilmiyorsam deniz piyade zaten. Nispeten kolay yere düştük. Hepsinden çıkan adamlar işte memleketin bilimum yerlerindeki denizcilere ait yerlere dağıtılıyorlar. Hatta yetmiyor gemilere yollanıyorlar, yollanacağız.

Kısacası tüm planlarını Hatay'a göre yapma. 20 gün takılıcaz, sonra ne olacağımız belli değil.

Ama tabii ki en kötü deniz birliği, en iyi karadan iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

kısadönem er, narlıdere izmir

yok yok ben gitmiyorum
ama ne şanslı insanlar var, hem kısa dönem, hem izmir, kışın ortasında.. mis gibi

facebook'a bi girdim ilkokuldan bi arkadaşla ev arkadaşım üst üste mesaj atmışlar. ikisi de narlıdere izmir

şurası gitmek istemeyecegin nadir yerlerden biri olmalı,

eğitim cavuslugu tam bir işkence !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...