Norak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 http://2-akamai.tapcdn.com/images/thumbs/taps/2013/10/eeeewwwwwwwwwww-d6a9a363-sz612x612-animate.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 thor karakterini hiç sevmesemde şu adamdan daha çok uyan biri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 http://static.comicvine.com/uploads/original/5/55328/1630307-thorandspiderman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 War of the World'deki tripodları burdan araklamışlar direkt lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ztTG4P44164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 tom hiddlestone filmi domine etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 hemenmi gittin aç herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 asdfad demirle gittik seni aramak aklima gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 *küfür içerir* , *hakaret içerir* asuhdahduas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 fena değildi. 7.5/10 çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ilkinden daha iidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/837_10151781077931840_1141208954_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ahaha güzel tespit olmuş hakikaten.. Bu arada ilk filmi berbattı buna da arkadaş zoruyla gideceğim. İlk filminden çok da farklı olacağını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 loki,ironman,sabertooth karakterleri mükemmel olmuş marvel orjinali kadar uyumlu hatta bide bunalra zıt thor,storm,wolverine gibi tırtolar var. yarın gideyim ben üşendim bugüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Fin said: loki,ironman,sabertooth karakterleri mükemmel olmuş marvel orjinali kadar uyumlu hatta bide bunalra zıt thor,storm,wolverine gibi tırtolar var. yarın gideyim ben üşendim bugüne hangi sabertooth mükemmel olmuş? baya tırt sabertooth da. Thor fena olmamış bunlara karşın. Son ironman de konu olarak tırttı. xmen alayı çöp gibi başka yapımcı şirket alsın şu hakları artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 liev schreiber gayet iyi sabertooth ? filmleri değil zaten karakterleri yazdım yetling gibi atlamadan önce baksaydın sanki storm filmi varmış gibi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 izledim öncelikle beğenmediğimi direkt söyleyerek başlayayım. dövüş sahneleri bana aşırı tırt geldi. özellikle son kavga ne öyle. daha bir man of steel tarzı bir dövüş lazım buna epic olacak bir havaya gireceksin. çok tırt geldi o sahneler. bir de abi bu asgard büyük müyük paso birileri işgal ediyor, ebesini ağlatıyor kraliçesini öldürüyor vs. bu mu abi büyüklüğü? dünyada savaş oluyor niye kimse yardım göndermiyor beklio sadece thor bizi kurtarsın diye? sondaki loki sahnesi ne ayak? tmm ölmedi de ne oldu da tahta geçti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 arkadaşlar comic filmlerini kültürünü falan beğenmediğimden fazla yazmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 post credit In the first of two post-credits scene, Volstagg and Sif visit the The Collector and entrust to his care the Aether, commenting that - with the Tesseract already in Asgard - having two Infinity Stones so close together would be dangerous. As they leave, the Collector remarks "one down, five to go." In a second coda, Foster and Thor reunite on Earth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Eğer harbi spo ise o, thorun cekici girsin sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 güzeldi, gene komik ve eğlenceliydi, güldüren sahneler güldürdü bayağı. mekanlar filan gene güzeldi. kötü adamı ve ekibini zayıf buldum sadece. cameo'lar da iyiydi. sonu da çok pis bitti, extra kısmı da heyecanlandırdı. marvel filmleri arasında iyilerden olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ilk yarıyı beğendim. ikinci yarı eehhh. 2 dakikayı geçen kavga sahnelerinden bıktım, bir iki gülümseme o kadar. Adamlarda evrenin belkide en güçlü uzay aracı var, bizim dünyalılar iki metal çubukla başka yere ışınlayabiliyor, kuul sıtori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar