Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.0.5 patch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Incoming dmg nerfi gördüm... Daha da ne kadar kolaylaştırcaksınız oyunu be adam didim. Sonra düşündüm. Ohooo blizz her türlü kolaylaştırcak yol bulur didim.

Überler geri döncekse tamamım ama :D
Mesaj tarihi:
/players 6-7-8 yanılmıyorsam eğer şu 3ünü birden yapıyordu; sanki oyunda 6-7-8 kişi varmış gibi monster hplerinin artması, daha sert vurmaları ve daha çok item düşürmeleri. Çok iyi olabilir.

Hikayeden bağımsız dungeon modeların falan da geleceği dedikodusu var, şimdi gelmezse bile bir noktada kesin gelirler zaten, demon machine hede hödö iyiymiş.
Mesaj tarihi:
canavarların sana olan hasarını daha da azaltıp kolaylaştıracaklarmış biraz daha

infernal maşin diye, daha da güçlü bosslar içeren cihaz koyacaklarmış

eski oyundaki players 8 olayı gibi monster power diye zorluk koyacaklarmış. ama bunun düşenlere ve xpye katkısı var mı belirtmemişler, herhalde olur.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

pony level var ya zaten

Abi orayla pek ugrasmıyorum her zaman açılmadığı için girdiğimde direkt act 3 başladığım için sıkıntı =/

bu arada paragon lvl kasan varsa aranızda act 2 cript teki orbların bir tanesini aldığınız yer var oradan alın. xp setsiz 1 dakikada 200k xp alıyorsunuz, üstünüzde xp arttırıcı set varsa 350k ya da kadar devam ediyor ve combo yapa yapa öldürürseniz daha da fazla gaini var.

Ha ben neden yapmıyorum, arada belki düzgün item düşer de karakteri sağlamlaştırırım kafasındayım o yüzden.
Mesaj tarihi:
yeni bişeyler daha açıklamışlar,

link

classların defensive skillerini nerfleyip, infernoyuda bir o kadar nerfleyerek, yeterince defansif skilli olmayan classlara yada kullanmak istemeyenlere kolaylık sağlıyoruz falan yazmışlar özetle..
Mesaj tarihi:
Ya bn hiç pony level yapmadım daha gerekli malzemelerden gibbering çıkmadı bi 30 40 defa da bende bıraktım artık.Başkası tamamlamışsa beni alabilir mi ? Bizim arkadaşın malzemeler tam mesela.Bir de oraya giderken valor u 5 lemek mi lazım yoksa farketmez mi ?
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

kalkanla oynamak mecburiyetini kaldırıyorlar. iyi bari. anca oynanacak kıvama gelmiş oyun.

kalkanla oynama mecburiyeti 1.03 ile kalkmıştı sen baya bi geriden takip ediyorsun oyunu sanırım.
  • Yeni Oluştur...