toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Gerçek deri olursa fiyatı benim bekledigimin cok cok uerine cıkar sanırım. O kadar konfor aramıyorum acıkcası. Onemli olan iyi bir bel destegi. One arkaya yatırma ve yukseklik ayarı neredeyse hepsinde var zaten. Bir de kolcak olması lazım. Sandalye degil koltuk olacak. Aslında saglık konusunda haklısın evet. Uzerinde bu kadar vakit gecirdigimiz bir sey icin 150-200 TL vermek bisey degil gercekten. Ama urune guvenmek lazım. Hangisi gercekten beli koruyor, tavsiye edin bari. Sanırım alacagım model fileli olanlardan olacak. 200'e kadar cıkarım max. Ha bi de bu koltuklar hep yonetici koltugu ismiyle geciyor. Fiyatların yuksek olmasındaki baska sebep de bu bence. Gecen Kipa'da gordum. Baya basarılı gorunuyordu. 180 TL fiyat ama deri iste, muhtemelen cakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 nedanko said: forgiver said: manve said: Sunu kullaniyorum ben ofiste, hem cok rahat, hem de boyle delikli falan oldugundan efil efil. şu tip şart bende evde bunu kullaniyorum. Aeron chair zaten odullu bi efsanedir, muzede sergilenmektedir. Dot com doneminin efsanelerindendir ayrica. Sirket yatirim alir, ilk isi gidip bu sandalyelerden alinir. Gidip paralar boyle sacilirsa, patlar tabii argumanlarinda kullanilir. Sirt agrisi yasayan biriydim, artik tamamen gecti. Evde ne zaman baska yerde calissam, ya da ofiste yine sirt agrilarim geri geliyor. bunu yeni gordum ben, ne kadar bu? nereden alınır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Deri alma bence, delikliler de gayet konforlu, ayrıca terletmiyor bunaltmıyor. Bir de kolçakları da ayarlı olursa daha rahat edersin. Masanın altına sandalyeyi falan sokcaksan kolçakların oraya girebiliyor olduğundan da emin ol. (Şu an ofis sandalyesi masanın altındaki metal kirişe takılıyor, tamamen giremiyor masanın altına. Sinir oluyorum...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 O senin bahsettigin fiyat araliginda degil, ihtiyac duymuyosan anlamli degil. Hani bi sorun yasamiyosan. Biraz tuzlu o yuzden. $1200 civarinda. internette baktim tr de 4 bin ytl diyolar. http://www.bms-tr.com/ burasi satiyomus ben almasam sirti kaybediyodum. daha pahali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Sırtlığı ayarlı olsun gerisi önemsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ya valla cok cok mecbur kalmam lazım bi koltuga o kadar para vermek icin. saglıgım yerinde cok sukur. aradıgım konfor bu degil :) ama yine de fileli olup da bu fiyat aralıgında bir seyler bulabilecegime inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 "Tatar Ramazan" said: İKEA'dan kazıklanma 3-4 katı verip, git bi ofis mobilyacısına al bi sağlam patron koltuğu 200tl civarına oh mis doğru söylüyor, özellikle altındaki mekanizma önemli, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 hem evde hem iste bunu kullanıyorum, kendi sınıfı içinde oldukça uygun fiyatlıdır (300 tl civarı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Baggio said: Ben de bayadır arıyorum, IKEA'da Markus mu ne vardı 700 TL edecek bir hali yoktu, sonra da üşendim bıraktım aramayı. 379 TL zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Fistan said: koctastan 50 liraya aldım ben 2. senesinde kolu kırıldı bi tane daha alınabilir nolcak İnanılmaz bir yetenekle sen tamir ettin neyseki onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 bombilo said: hem evde hem iste bunu kullanıyorum, kendi sınıfı içinde oldukça uygun fiyatlıdır (300 tl civarı) 1- sırt açısı da ayarlı mı bunun? 2- nereden bulunur istanbulda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 bende de bu var güzel http://www.ikea.com.tr/urundetay/30185974/markus_donen_sandalye.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 bombilo said: ... hem evde hem iste bunu kullanıyorum, kendi sınıfı içinde oldukça uygun fiyatlıdır (300 tl civarı) Yakin bi fiyata alabiliyorum ama bel destegi olmadigi icin yuzune bile bakmadim. Belimi desteklemesi gerekiyor, yoksa iskence ediyor bana baya baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 abi var bel desteği ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 goldbären said: 1- sırt açısı da ayarlı mı bunun? 2- nereden bulunur istanbulda? 1- ayarlı abi. 2- ben ankarada metro grosmarket'ten aldım herhalde istanbul subelerinde de vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Bugun gittim bu dunya kadar paraya satilan sandalyelerden birini showroom'una. Bilerek de gitmedim acikcasi, 100-150 pound araliginda sandalyeleri oldugunu dusunmustum ama en ucuzu 450-500 pound civarindaydi. =) Girdikten sonra fakir RP'si yapmadim, oturdum tek tek denedim sandalyeleri. 800-1000 pound'a satilanlar resmen rahatsiz geldi esasen. Sonra bir tane Herman Miller'in Mirra modelinden getirdiler, ayarini yaptilar, oturdum. Abi istisnasiz soyluyorum, hayatimda bu kadar rahat bir sandalyeye oturmadim ben. Fiyati 520 pound'cuk. Paket yapalim hemen dediler, dedim biraz dusuneyim ben. =) Bir iki yer daha gezicem ama resmen aklim kaldi alette. http://www.back2.co.uk/Ergonomic-Chairs/Express-Chairs/Herman-Miller-Mirra-Alpine-Express-Chair-p732.html http://www.back2.co.uk/secure/images/products/14955.jpg 12 Yil da garantisi var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ıslandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 herkesin götü her sandalyeye uymaz ben ikeadan markus modelini aldım mesela tek derdim keşke kol koyma yerleri de ayarl ıolsa hani masaya daha yakn çalışacağım zaman kısaltıp bir şey izleyeceğim zaman uzatsam vs. o çok deri patron koltukları bana gelmiyor mesela bildiğin kütlem yetmiyor o yüzden uzun zuzn denemeen koltuk almayın, bir defa alın iyi para verip alın sonra ileride 10 katını tedavi masrafı oalrak bayılmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 lan alacağın bi sandalye ne drama döndürdün ya. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 ahaha en son dedigime gelmissin. Herman miller ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 CthuLhu said: lan alacağın bi sandalye ne drama döndürdün ya. sdf Drama yok lan. Soruyorum iste rahati guzeli nasildir diye. Gayet bilindigi uzre ben secince hep yanlisini seciyorum, yazik oluyor odedigim paraya. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 bürositin ofis koltukları şahane bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Burda yok abi onlardan. Ah keske olsa turevi kalitede ve modelde uretim yapan hesapli firmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 di said: Bugun gittim bu dunya kadar paraya satilan sandalyelerden birini showroom'una. Bilerek de gitmedim acikcasi, 100-150 pound araliginda sandalyeleri oldugunu dusunmustum ama en ucuzu 450-500 pound civarindaydi. =) Girdikten sonra fakir RP'si yapmadim, oturdum tek tek denedim sandalyeleri. 800-1000 pound'a satilanlar resmen rahatsiz geldi esasen. Sonra bir tane Herman Miller'in Mirra modelinden getirdiler, ayarini yaptilar, oturdum. Abi istisnasiz soyluyorum, hayatimda bu kadar rahat bir sandalyeye oturmadim ben. Fiyati 520 pound'cuk. Paket yapalim hemen dediler, dedim biraz dusuneyim ben. =) Bir iki yer daha gezicem ama resmen aklim kaldi alette. http://www.back2.co.uk/Ergonomic-Chairs/Express-Chairs/Herman-Miller-Mirra-Alpine-Express-Chair-p732.html http://www.back2.co.uk/secure/images/products/14955.jpg 12 Yil da garantisi var bu arada. http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/20626128.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar