Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Resmi Gazete said: MADDE 1 – 24/12/2007 tarihli ve 2007/13033 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Mal ve Hizmetlere Uygulanacak Katma Değer Vergisi Oranlarının Tespitine İlişkin Kararın eki (I) sayılı listeye aşağıdaki sıra eklenmiştir. “18- Kur’an-ı Kerim (Kur’an meal ve tefsir kitapları ile münhasıran Kur’an cüz, sûre, ayet ve/veya meallerini içeren kitaplar dâhil) ile Tevrat, Zebur ve İncil kitapları.” MADDE 2 – Bu Karar yayımını izleyen gün yürürlüğe girer. MADDE 3 – Bu Karar hükümlerini Maliye Bakanı yürütür. http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2012/09/20120912-7.htm Haberiniz olsun dedim, hazır fiyatı düşmüşken stoklayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 İncil'i zaten bedavaya dağıtmıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 şükür ya sonunda. dini kitap işine girecektim. güzel oldu bu ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 kendı kıtabını para ıle satan bı yahudıler bıde muslumanlar zaten dunyada end that explaıns EVERTHING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 incili zorla veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 e şimdi okullarda sözde seçmeli özde baskıyla din dersleri, kuran-ı kerim dersleri, peygamerimizin hayatı dersleri verileceği için gerekli böyle şeyler. hangi şanslı bakanın oğlu malı götürecek acaba. çatır çatır satarlar artık okullara stok yetiştiremezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Kafirler Allah'ın (c.c) kitabına kdv mi konurmuş hiç !!! Tez kellelerini uçurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Maliye'nin 10 milyar dolarlık zam paketi hazır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 BonePART said: incili zorla veriyolar http://i.imgur.com/1DghL.jpg şimdi şöyle biri verse sence zorla mı olur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
151kkk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 uçan spagetti canavarının kutsal kitabına nasıl indirim olmaz ya. çocuğumda okulda seçmeli pastafaryanizm dersi göremiyor.dinimi yaşayamıyorum resmen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 küfrettim ağız dolusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Reklam alsalar direk daha kolay değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 taocu sekste de indirim var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 veya taocular niye bedava vermiyor? kitabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 dindir bir nisil yitistirmik istiyrim neyse yine tüm büyük dinlere yönelik yapılmış o da bir gelişme. önce diğer dinlerin varlığını sindirsinler sonra ateistlerin varlığını da sindirirler heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Beyler korkmayın, hükümet o parayı yine çıkartacak fazlasıyla, sigaraya %20 üzeri zam geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 aynen haaa,okkalı bir zam gelecek gibi,bari gidip sigara stok yapmaya başlayayım şimdiden,şimdiki hedefleri minimum 10 lira herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ee hani fizik kimya biyoloji?onların inidirmleri diye sorayım dedim de, sonra ne kadar saçma olacağını farkettim sorumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Rewendor said: Beyler korkmayın, hükümet o parayı yine çıkartacak fazlasıyla, sigaraya %20 üzeri zam geliyor. Sigaraya %25 zam gelse ve o hükümetin başında Atatürk olsa, o hükümet bile devrilir. İlk ay %10-15 yaparlar, 1 ay içinde sigara üreticileri devlet ile anlaşamadık der, philip morris %5 indirim yapar. Sonraki 2-3 ay içinde sigara içenlerin yere attığı izmaritlere basıp kayıp düşen insanlar için ekstra vergi alınacaktır tadındaki açıklamayla %25'e tamamlarlar sdf. edit: ben bırakıyorum zaten. bırakıyorum derken sigarayı değil ülkeyi bırakıcam. azerbaycan vize kem küm yazıyordu sabah haberlerde. gardaş ülkemin gardaş gızlarından hoşuma gideni bağrıma basarem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 hepsinin mi, yoksa sadece islami kitapları mı "dini" sayıyorduk bu ülkede? edit: yazmışlar, semavi dinlermiş sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Deathblade said: Rewendor said: Beyler korkmayın, hükümet o parayı yine çıkartacak fazlasıyla, sigaraya %20 üzeri zam geliyor. Sigaraya %25 zam gelse ve o hükümetin başında Atatürk olsa, o hükümet bile devrilir. İlk ay %10-15 yaparlar, 1 ay içinde sigara üreticileri devlet ile anlaşamadık der, philip morris %5 indirim yapar. Sonraki 2-3 ay içinde sigara içenlerin yere attığı izmaritlere basıp kayıp düşen insanlar için ekstra vergi alınacaktır tadındaki açıklamayla %25'e tamamlarlar sdf. Sigaraya zam benzine zamdan iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Başına epigraf koyarak kitapların game the system edebilir miyiz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Kaede said: BonePART said: incili zorla veriyolar http://i.imgur.com/1DghL.jpg şimdi şöyle biri verse sence zorla mı olur o CONSPIRACY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 zeper said: ee hani fizik kimya biyoloji?onların inidirmleri diye sorayım dedim de, sonra ne kadar saçma olacağını farkettim sorumun.Ağzını yiyim ya. Ben her dönem 250 300 bayılıyorum kitaplara onları indirsenize dilencide 2 liraya satılan kitabı indirceğinize allahsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar