Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dini kitapların kdv oranının indirilmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Resmi Gazete said:

MADDE 1 – 24/12/2007 tarihli ve 2007/13033 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Mal ve Hizmetlere Uygulanacak Katma Değer Vergisi Oranlarının Tespitine İlişkin Kararın eki (I) sayılı listeye aşağıdaki sıra eklenmiştir.

“18- Kur’an-ı Kerim (Kur’an meal ve tefsir kitapları ile münhasıran Kur’an cüz, sûre, ayet ve/veya meallerini içeren kitaplar dâhil) ile Tevrat, Zebur ve İncil kitapları.”

MADDE 2 – Bu Karar yayımını izleyen gün yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Karar hükümlerini Maliye Bakanı yürütür.

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2012/09/20120912-7.htm

Haberiniz olsun dedim, hazır fiyatı düşmüşken stoklayalım.
Mesaj tarihi:
e şimdi okullarda sözde seçmeli özde baskıyla din dersleri, kuran-ı kerim dersleri, peygamerimizin hayatı dersleri verileceği için gerekli böyle şeyler. hangi şanslı bakanın oğlu malı götürecek acaba. çatır çatır satarlar artık okullara stok yetiştiremezler.
Mesaj tarihi:
uçan spagetti canavarının kutsal kitabına nasıl indirim olmaz ya.
çocuğumda okulda seçmeli pastafaryanizm dersi göremiyor.dinimi yaşayamıyorum resmen!
Mesaj tarihi:
dindir bir nisil yitistirmik istiyrim

neyse yine tüm büyük dinlere yönelik yapılmış o da bir gelişme. önce diğer dinlerin varlığını sindirsinler sonra ateistlerin varlığını da sindirirler heh
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Beyler korkmayın, hükümet o parayı yine çıkartacak fazlasıyla, sigaraya %20 üzeri zam geliyor.

Sigaraya %25 zam gelse ve o hükümetin başında Atatürk olsa, o hükümet bile devrilir.

İlk ay %10-15 yaparlar, 1 ay içinde sigara üreticileri devlet ile anlaşamadık der, philip morris %5 indirim yapar. Sonraki 2-3 ay içinde sigara içenlerin yere attığı izmaritlere basıp kayıp düşen insanlar için ekstra vergi alınacaktır tadındaki açıklamayla %25'e tamamlarlar sdf.

edit: ben bırakıyorum zaten.

bırakıyorum derken sigarayı değil ülkeyi bırakıcam. azerbaycan vize kem küm yazıyordu sabah haberlerde. gardaş ülkemin gardaş gızlarından hoşuma gideni bağrıma basarem.
Mesaj tarihi:
Deathblade said:

Rewendor said:

Beyler korkmayın, hükümet o parayı yine çıkartacak fazlasıyla, sigaraya %20 üzeri zam geliyor.

Sigaraya %25 zam gelse ve o hükümetin başında Atatürk olsa, o hükümet bile devrilir.

İlk ay %10-15 yaparlar, 1 ay içinde sigara üreticileri devlet ile anlaşamadık der, philip morris %5 indirim yapar. Sonraki 2-3 ay içinde sigara içenlerin yere attığı izmaritlere basıp kayıp düşen insanlar için ekstra vergi alınacaktır tadındaki açıklamayla %25'e tamamlarlar sdf.

Sigaraya zam benzine zamdan iyi bence.
Mesaj tarihi:
zeper said:

ee hani fizik kimya biyoloji?onların inidirmleri diye sorayım dedim de, sonra ne kadar saçma olacağını farkettim sorumun.
Ağzını yiyim ya.
Ben her dönem 250 300 bayılıyorum kitaplara onları indirsenize dilencide 2 liraya satılan kitabı indirceğinize allahsızlar.
  • Yeni Oluştur...